Στην “αλβανοκρατούμενη” Πλατεία Αγίου Θωμά(πλατεία “Τιράνων”)συνελήφθη ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ του Πειραιά-Τον έκρυβαν Αλβανοί, τον ήξεραν μπάτσοι-Αν κεηλαδήσει θα κάψει πολλούς…

Κοινοποίηση:
albanos-makelaris1

Στην κατά κυριολεξία αλβανοκρατούμενη Πλατεία Αγίου Θωμά στην περιοχή του Γουδή, εκεί που κάποτε έσφυζε από ζωή Ελλήνων πολιτών και σήμερα στην περιοχή ζουν χιλιάδες Αλβανών οικονομικών μεταναστών, κρυβόταν ο Αλβανός Μακελάρης του Πειραιά που κόντψε με το καλάσνικοφ να στείλει στον τάφο 15 ανθρώπους.

Προφανώς τον υπέθαλπταν Αλβανοί φίλοι του οι οποίοι είναι πολλοί στην περιοχή.

Η πλατεία Αγίου Θωμά(την οποία χιουμοριστικά τα τελευταία χρόνια αποκαλούν, πλατεία Τιράνων)είναι δίπλα στο Λαικό Νοσοκομείο και κοντά στο πάρκο του Γουδή.

Ο Αλβανός όπως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε μεταδώσει, έχει παλιούς λογαριασμούς με την Αστυνομία αλλά και πολλούς “λογαριασμούς” με αστυνομικούς αφού όπως λέγεται γνώριζε πολλούς. Κάποιοι από αυτούς στον Άγιο Παντελεήμονα και κάποιοι άλλοι ακόμα και μέσα στη ΓΑΔΑ. Μερικοί ακόμα και στο ίδιο το μαγαζί που πυροβόλησε.

Για να δούμε τι μπορεί να βγάλει μια καλή ανάκριση στον σκληρό των “μπορντέλων” της οδού Φυλής και της πλατείας των Πατησίων.

 

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΟΙ “ΣΧΕΣΕΙΣ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ- ΤΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ-ΤΟ BAR ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΑ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΧΙΟ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΙΡΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Comments are closed.