ΣΤΗΜΕΝΟ; Το ΒΙΝΤΕΟ που ξεβρακώνει τον ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)- Γιατί ρε Λιάκο…

Κοινοποίηση:
KASIDIARIS

Αυτά παθαίνει κάποιος που έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει….
Το τι έγινε πριν λίγες μέρες μεταξύ Κασιδιάρη και Δενδια το ξέρουμε όλοι….
ΕΔΩ στο makeleio.gr όλες οι βάρδιες έχουν την δική τους άποψη….
Εμείς από την πρωινή βάρδια την έχουμε πει την άποψη μας!
Το σκηνικό ήταν στημένο… και οι κύριοι Κασιδιάρης και Δένδιας φέρνουν ο καθένας την δική τους ευθύνη!
Παρουσιάζουμε ένα ΒΙΝΤΕΟ που έφερε στο φως η Ομάδα Αλήθειας η οποία στηρίζει όπως όλοι γνωρίζουμε την ΝΔ
Δείτε…πριν από αρκετό καιρό….

 

Την ώρα που ο Κασιδιάρης αγορεύει, μπροστά του περνάει ένας Βουλευτής….
Κουβέντα από τον Κασιδιάρη,….
Προχθές λοιπόν τι τον έπιασε;
Καλό θα είναι τα νεύρα του να τα ελέγχει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
KI OMΩΣ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΛΑ «ΜΠΟΥΚΕΤΑ» ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ! ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΔΕΙΧΝΕΙ «ΠΥΓΜΑΧΟ» ΝΑ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΥΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ «ΘΟΛΟ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ» ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Ο Δένδιας πέρασε μπροστά του και τον σκούντηξε, δεν έφυγε χωρίς να ενοχλήσει. Κι επιπλέον, ζήτησε και τα ρέστα, αντί συγνώμη. Τι μας λες λοιπόν ρε μ@@κ@ αρθρογράφε;

  2. εχει καποια σχεσει αυτο βίντεο με τον ΔΕΝΔΙΑ ? ο τυπος περνα και φεύγει, ο ΔΕΝΜΔΙΑΣ ακουμπά, στέκεται μπροστα κλπ προκλητικά, αλλα τελος παντων,, επειδη επάνω στη ΓΗ δεν ειμαστε μονοι μας, σε λιγο, πως και γιατι ο ΔΕΝΔΙΑΣ ζαλίστηκε και βρεθηκε στα έδρανα της Χ.Α..του είπαν κάτι ‘μυστικα’ ? οταν ο αγορητής της Χ.Α αρχισει να λεει ότι το δικαστηριο εχει βγαλει, παρανομα και αντισυνταγματικα τα μέτρα κλπ? οποτε δεν υπήρχε καν λογος, να έρθουν στην Βουλή… υπομονη !!

  3. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΔΕΝΔΙΑ ΤΟΥ ΑΧΩΝΕΥΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…………….ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΨΕ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΡΑΤΗ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ……….ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. να ψήφιζε κάποιος Χρυσή Αυγή χωρίς να του άρεσε η ιδέα να τρώει μπουνιές ο Δένδιας οπότε δεν έχασε κανέναν ψηφοφόρο.

  5. Υπάρχει και ο χαβαλες παιδιά αν ήθελε το αντίμετωπιζε πλάγιος και ούτε γάτα ούτε ζημια….Αν ήταν με το παραμικρό να τσαντιζωμαστε…..Αν κύριε Κας θες να πας μια μέρα και για αρχηγός κράτους μάθε ή κάνε ατσάλινο στομαχι…..!

  6. Τι σχέση το ένα βίντεο με το άλλο; Ο Μασώνος πέφτει επίτηδες πάνω του και του ζητάει και τα ρέστα, να αλλάξετε γυαλιά. Kαι μετά βέβαια από αυτό το αισχρό που έχει κάνει να τον κλείσει για ένα χρόνο μέσα χωρίς στοιχεία, αν το είχε κάνει σε σας πως θα αντιδρούσατε;

  7. Όπως παρατηρούν πολλοί το ένα περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.Στην μια περίπτωση έχουμε μια απλή διέλευση και στην άλλη περίπτωση,ο δένδιας διερχόμενος χτυπάει το χέρι του ομιλούντα Κασιδιάρη(τόσο κοντά πέρασε) και σαν μην έφτανε αυτό γύρισε και στάθηκε μπροστά στον Κασιδιάρη ζητώντας και τον λόγο.Ακόμη και όταν ο Λαγός και άλλοι βουλευτές της Χ.Α. προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα λέγοντας στον δένδια να φύγει,ο δένδιας παρέμεινε μπροστά στον Κασιδιάρη εμποδίζοντας τον να συνεχίσει την ομιλία του.Παρ’ όλη την εριστική συμπεριφορά του δένδια,ο προεδρεύων συριζαίος μπαλαούρας δεν του έκανε την παραμικρή παρατήρηση ώστε να συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της όλης καταστάσεως.Ως εκ τούτου,συνυπολογίζοντας κιόλας την μετέπειτα εξέλιξη της υποθέσεως(αποβολή ολόκληρης της κ.ο. της Χ.Α.),το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι όντως το περιστατικό με τον δένδια ήταν στημένο από όλο το “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ”.Το κακό είναι ότι με την θέση που παίρνει το μακελειό αναδημοσιεύοντας το συγκεκριμένο προβοκατόρικο βίντεο,ειδικά με τον τίτλο που χρησιμοποιεί,συντάσσεται στην ουσία με το στήσιμο του “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ”.
    Υ.Γ.1) Όχι το να αναδημοσιεύεις με τέτοιον τρόπο προπαγανδιστικά βίντεο που βλακωδώς προσπαθούν να συγκρίνουν τελείως ανόμοια γεγονότα,δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντικειμενική δημοσιογραφία,ούτε και κριτική.Κάτι τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί από εμπάθεια μέχρι χολή.
    Υ.Γ.2) Βεβαίως και το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί ξεβράκωμα,σε καμία όμως περίπτωση του Κασιδιάρη.Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα ακόμη ξεβράκωμα του “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” και όσων συντάσσονται με αυτό!

  8. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!! Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΕΠΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΩΡΕΣ, ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΝΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΞΥΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ!!!

  9. ΜΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ……..ΤΟΝ ΧΤΥΣΠΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ……ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…..ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ,,,,,,,

  10. ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ

  11. Σωστός. Τόσα χρόνια στη Βουλή, όφειλε ο Ηλίας να έχει μάθει να ελέγχει τα νεύρα του. Και στην τελική ας πάει να ζητήσει βοήθεια αν δε μπορεί. Με τέτοιες ενέργειες έχει καθηλωθεί στο 7% η Χ. Αυγή.

  12. Στημενη στα τεσσερα ειναι η μασονοαριστεροδεξια

  13. Ο κομπλεξικός Δένδιας τον ακούμπησε και γύρισε να ζητήσει και τα ρέστα…….αν ήτανε σωστός δεν θα γύρναγε πίσω,θα συνέχιζε το δρόμο του.Ο τύπος έχει έπαρση και γιαυτό γύρισε ο ψευτόμαγκας.Είναι κακός χαρακτήρας,του λείπει η ωριμότητα και ήτανε και υπουργός!!!!!!!

  14. μην τον ξεβρακωνεται….θα βγει το στριγκακι στη φορα…!!!

  15. γιατι ρε Λιακο…δεν τον εβαλες κατω τον φαλακρα να συνεχισεις με κλωτσιδια στην μαπα..
    γιατι ρε Λιακο…

  16. Ρε παιδιά, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο βίντεο!! Αυτό που δείχνετε είναι από παλαιότερη ομιλία του..(που πιθανόν να μην είχε και τόσα νεύρα όπως προχθές που ψήφιζαν ένα ακόμα μνημόνιο)!! Και αυτός που πέρασε μπροστά του δεν τον προκάλεσε όπως ο Εβραιομασώνος!! Και λογικά δεν έκανε όλο τον γύρο των εδράνων μόνο και μόνο για να περάσει από μπροστά του!!! Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε….

  17. Και εδώ βλέπουμε ότι ενοχλείτε και γυρίζει ρίχνοντας μία ματιά αλλά κρατήθηκε γιατί δεν είχε διαφορές με
    τον συγκεκριμένο ενώ με τον φαλάκρα το γιαλαμπούκα έχει προηγούμενα.

    Από την άλλη φανταστείτε τι πανηγύρι θα γινόταν στα κανάλια για ασέβεια των ναζιστών-φασιστών κλπ. να περνούσε ένας βουλευτής της χ.α. μπροστά από τον αγορητή της νουδούλας ή του συριζα και ειδικά προστατευόμενο των Εβραιομασώνων.

  18. Έλληνες φάτε μνημόνια για ακόμη 400 χρονια.
    Θα σα φτιάξουν οι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

  19. Ομαδα αλήθειας ? Απο πότε ? Απο που εφυγε ο συγκεκριμένος βουλευτής ? Ηταν μια φυσιολογική ή πιο κοντινή διαδρομή? Ολες οι στιγμες δεν ειναι ιδιες …και αν ηταν η δουλεια σας και ησασταν και αμερόληπτοι θα βλέπατε πως την ωρα που περναει ο δενδιας μπροστα απο τον Κασηδιαρη υπαρχει επαφή …ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΤΙΑ !!! ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ? αυτοχαρακτηριζεστε οπως και οι άλλοι “δημοκρατικο τόξο”

  20. Ναι, ρε γατάκια, αλλά αυτός που περνάει μπροστά από τον Κασιδιάρη στο συγκεκριμένο βίντεο, περνάει σε μία απόσταση … δεν σκοντάφτει πάνω του, δεν παρασύρει το χέρι του, δεν προκαλεί τον ομιλούντα, όπως συνέβη με τον Δένδια … Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο βίντεο … Ο ένας χρησιμοποιεί τον διάδρομο απλώς για να περάσει χωρίς να ενοχλήσει, ενώ ο άλλος περνάει σκοντάφτοντας πάνω στον ομιλούντα, για να διακόψει την ομιλία του … Ο νοών νοείτω …

    1. Απόλυτα σωστός!Τι να περιμένεις όμως από τα τρόλλ της νδ;

  21. ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΝΕΥΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ

    1. ανωνυμε με αυτα που συμβαινουν στη χωρα δε χρειαζετε να εχεισ παρει αναβολικα για να εχεισ νευρα.αλλα εσυ αμεσως να αφησεις υπονοουμενα για αναβολικα.αυτο σε νοιαξε.

  22. ο άλλος εχωσε άδικα τη μισή χ.α. στο κορυδαλλό ή ο φαλακροκόρακας που τριβόταν στη γκλίτσα του τσομπάνη;

Comments are closed.