Στα μαλακά o Βούλγαρος για τις απάτες με τα «μαϊμού» τροχαία

Κοινοποίηση:
astinomia

Έβαλε τα κλάματα, όχι γιατί ήταν αθώος, αλλά γιατί δεν πίστευε ότι θα τη γλίτωνε τόσο φτηνά ένας 47χρονος Βούλγαρος που δικάστηκε από Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης για μια τετελεσμένη απάτη με υποτιθέμενο τροχαίο και σωρεία απόπειρες!

Οι δικαστές του επέβαλαν ποινή «χάδι» καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση δυο ετών, έδωσαν όμως αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος! Κι αυτό, παρ’ όλο που είχε βεβαρυμένο παρελθόν έχοντας εκτίσει ποινή οκτώ μηνών για κλοπές στα Μάλια και παρ’ όλο που ήταν συντριπτικά τα στοιχεία ότι ήταν ο «εισπράκτορας» σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους με «μαϊμού» τροχαία των παιδιών τους.

Ο Βούλγαρος δικάστηκε για πλήθος απόπειρες απάτης στο Ηράκλειο και τον Άγιο Νικόλαο, αλλά το δικαστήριο τον απάλλαξε και τον καταδίκασε μόνο γιατί εισέπραξε 3.000 ευρώ από μια ιδιοκτήτρια καταστήματος στον Άγιο Νικόλαο η οποία πείστηκε ότι η κόρη της είχε σκοτώσει με το αυτοκίνητό της ένα παιδάκι!

Μια γυναίκα που προσποιήθηκε την αστυνομικό είχε τηλεφωνήσει στο θύμα λέγοντάς της ότι θα έπρεπε να πληρώσει για να μην πάει φυλακή, ενώ μια άλλη συνεργός της ακουγόταν να κλαίει σπαρακτικά και να φωνάζει παριστάνοντας την κόρη της. Όταν ο 47χρονος πήγε να πάρει τα χρήματα, οι κάμερες του καταστήματος τον κατέγραψαν και, αν και ήταν κάτοικος Ιεράπετρας, εντοπίστηκε στο Ηράκλειο από τις φωτογραφίες του που μοιράστηκαν στις αρχές όλης της Κρήτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και μεσα να τον έβαζαν, ο Παρασκευοποθλος θα φρόντιζε να τον βγάλει. Οποτε, πιο το όφελος;;; Οςο εχουμε τον Παρασκευόπουλο στο πλευρό του καθε απατεώνα, αυτοι δεν εχουν να φοβηθουνε τιποτα. Αλίμονο απο εμας.

Comments are closed.