«Στα α@@@@ια μου»!Ματθαίος Γιαννούλης: Δείτε τι κάνει όταν πλησιάζει στα διόδια και δεν πληρώνει ούτε cent (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
giannoulis

Ο Ματθαίος Γιαννούλης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook, τι κάνει όταν πλησιάζει στα διόδια και δεν πληρώνει ούτε cent.
Αντί για χρήματα, δίνει την ταυτότητά του και δηλώνει «αδυναμία» να τα πληρώσει!
Ο Ματθαίος ανάβει τσιγάρο περιμένει να του δοθεί ένα χαρτί όπου όπως του λέει η υπάλληλος θα του έρθει σε δεκαπέντε μέρες για να πληρώσει… και μόλις παίρνει το χαρτί και την ταυτότητά του οι μπάρες ανοίγουν, εκείνος πετά το χαρτί και λέει «στα α@@@@ια μου»!
Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Μην Πληρώνει Κανείς Διόδια Παράνομα Που Ούτε Καν Φωτισμό Έχουν Ώστε Να Πέφτουμε Μέσα Στις Τρύπες Με Κίνδυνο Τις Ζωές Μας,,,Όσοι Απομείναμε Στους Δρόμους Νύχτα Κ Μέρα

  2. Φαίνεται πόσο πολιτισμένος είναι ο νεοέλληνας, κλαίγεται όλο για τους άλλους και κλασσικά ο ίδιος δεν κοιτάει τις μαλακίες του, σε άλλη χώρα θα του είχαν κόψει τον κώλο που δεν φοράει ζώνη και πετάει τα χαρτιά κάτω, αλλά βεβαία σε αυτήν την χώρα φταίνε πάντα οι άλλοι.

    1. Φαίνεται πόσο ραγιάς είναι ο νεοέλληνας!Κατηγορεί τους άλλους Έλληνες μιλώντας για το τι θα γινόταν σε μια άλλη χώρα,εάν έκανε τα ίδια που κάνει εδώ…Ξεχνάει όμως ότι σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχουν τόσα διόδια και τόσο ακριβά,σε ανύπαρκτους δρόμους ή σε δρόμους καρμανιόλες!Ξεχνάει ότι σε καμία άλλη χώρα τα διόδια και οι ανύπαρκτοι δρόμοι δεν ανήκουν σε ένα άτομο που όλως τυχαίως παίρνει ότι δουλειά υπάρχει!Ξεχνάει ότι σε καμία άλλη χώρα οι πολιτικοί δεν είναι τόσο κλέφτες και ψεύτες!Ξεχνάει ότι σε καμία άλλη χώρα οι νόμοι ισχύουν για όλους τους άλλους εκτός από τους ψεύτες και κλέφτες πολιτικούς και τα δικά τους παιδιά!Ξεχνάει ότι σε καμία άλλη χώρα οι πολιτικοί δεν έγραψαν κανονικά το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος!Ο νεοέλληνας ραγιάς βέβαια δεν ξεχνά να ξαναψηφίσει τους ίδιους κλέφτες και ψεύτες πολιτικούς για να βολέψουν τον ίδιο ή το παιδί του εις βάρος των απολίτιστων νεοελλήνων!ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΑΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Να μας δείξετε και ένα βίντεο όταν του έρθουν οι λογαριασμοί στην εφορία για να δούμε και τη συνέχεια, όχι μισές μαγκές. Όταν θα δει το λογαριασμό να μας πει πως θα τον διαγράψει για να ξέρουμε.

    1. Ειχα διαβασει,θυμαμαι,πριν 3-4 χρονια ενας ταριφας απο Αχαια περναγε συνεχως(για πολυ καιρο) τα διοδια καπου εκει κατω χωρις να πληρωνει μια.Την εφαγε στον κωλο ομως γιατι του ηρθε προστιματακι μαζι με προσαυξησεις κοντα 16.500 ευρα

  4. Εγω κάθομαι κανονικα στην σειρά μου κ οταν ξεκινάει ο μπροστινός ξεκιναω κανονικά κ εγω.5 χρονια δεν εχω πληρώσει προς Αθηνα Θεσσαλονίκη κ προς Αθηνα Πατρα κ ούτε πρόκειται,με καμιά δεκαριά φορές τουλαχιστον στην Αττική οδο εννοείται

  5. Για να πάρεις τσιγάρα έχεις ομως ε?? Μπορεί να κάνεις τον έξυπνο εδώ αλλά στα παίρνουν εις τριπλούν απο αλλού! Δεν λέω προς θεού βεβαίως ότι έχεις άδικο, είναι αδιανόητο να θές να πας στο εξοχικό σου/σε μία παραλία και να δίνεις 3+ ευρώ στις Αφίδνες!

  6. όταν θα βεβαιωθεί το πρόστιμο στην εφορία δεν θα το πληρώσει ο βαρύμαγκας?

  7. Γνωστος φοροφυγας.Ωραιο παραδειγμα δινετε ηλιθιοι!!!!

  8. Μπραβο γυφτουλα πρεζακια!Ο τζαμπατζης ο νεοΕλληναρας , ο δεν χρωσταω σε κανεναν!

    Ολα τα κακα μαζεμενα σε ενα “καλλιτεχνη” της π@υτσ@ς.-

    Ωραιο παραδειγμα , αλλα προς αποφυγη!

    1. Χάσου ρε ερπετό , φυτού σου αληταρα που μαθες δεν ξέρεις οτι οι δρόμοι ειναι δικοι μας . Τους έχουμε πληρώσει ακριβά πολυ .
      Με αίμα …μπας και ξυπνήσεις .
      Δημόσιο κοπροσκυλο εισαι ;

    2. Τι να πληρωσει ρε μαλακα τον Μπομπολα ; Μα τοσο μαλακας εισαι ρε ; Γι αυτο γελαει ολη η γη μαζι μας . Να ενας απογονος των αρχαιων Ελληνων . Θεοχαζος με iq κουνουπιου . Μαλακα ε μαλακα .

  9. Όντως το παιδί δεν μπορεί να πληρώσει, ότι έχει και δεν έχει πηγαίνει γιά την “πρέζα” του …

    1. ELA BRE MALAKA ESY !
      ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ !

      ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΖΩΩΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ?

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑΛΛΟ !?

      ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  10. Άλλος του “δεν πληρώνω”….
    Μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι….

    1. καλα εκανε. στην γερμανια δεν εχουμε ρε διοδια.ειναι μεσα στα τελη κυκλοφοριας.

Comments are closed.