«Σταυρώνουν» τους πιστούς στην Συρία – Εδώ κάνουμε Πάσχα και εκεί κυλά αίμα αθώων ανθρώπων – Μαζικός αποκεφαλισμός 7 αιχμαλώτων Σύριων φαντάρων στο Idleb (Φωτογραφίες – ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
SIRIA - Copy

Ανατριχιαστικές  φωτογραφίες  από  τη  νέα  μαζική  σφαγή    νεαρών  αμούστακων  Σύριων στρατιωτών από ισλαμιστές στο Ιdleb.Πρόκειται για ένα νέο εξωφρενικό έγκλημα πολέμου κατά αιχμαλώτων  που  παραβιάζει  και  κονιορτοποιεί  το Διεθνές Δίκαιο. Την  σοκαριστική  αποκάλυψη πραγματοποοιεί το ειδησεογραφικό alhadathnews.net στις 18/04/13.Το υλικό προέρχεται και από βίντεο που αναρτήθηκε σε φιλοτζιχαντιστικό site. Η  τελετουργική σφαγή  έγινε στο  χωριό  Brive Idlib. Σφαγιάστηκαν  εν  ψυχρώ  7  νεαρά    παιδιά  του  Συριακού  στρατού. Σειρά  ανέκδοτων φωτογραφιών αναρτήθηκε σε fb και twitter σε λογαριασμούς του FSA και των εξτρεμιστών.SIRIA1 - Copy - Copy SIRIA2 - Copy - Copy

SIRIA3 - Copy

 

Σύμφωνα  με  μια  πηγή  οι  τρομοκράτες  αιχμαλώτισαν  τους  7  φαντάρους. Τους  σκότωσαν, τους αποκεφάλισαν και διαπόμπευσαν δημοσίως τις ακέφαλες σωρούς στους δρόμους των χωριών προς παραδειγματισμό.

SIRIA4 - Copy

SIRIA6

SIRIA7

Από  τη    μέθη  του  αίματος  οι  δήμιοι  ήταν  ασυγκράτητοι. Τεμάχισαν  τα  σώματα  με  αιχμηρά αντικείμενα  για  να  μην  είναι  δυνατή  η  ταυτοποίηση  των  θυμάτων  ενώ  έστησαν  γλέντι παραφροσύνης για να γιορτάσουν το γεγονός.Στη συνέχεια εμπαίζουν και παίζουν με τα κεφάλια τα  καρφώνουν  σε  σίδερα  και  τα  περιγελούν  τα  μπουκώνουν  με  φαγητό. Μικρά  παιδιά  τα επιδεικνύουν  στην  κάμερα. Το  σαρδόνιο  και  σαρκαστικό  γέλιο  τους  είναι  ενδεικτικό  της παραφροσύνης που την είπαν επανάσταση.

SIRIA8 SIRIA9 SIRIA10

Το βίντεο με  τα ακέφαλα σώματα που  είναι διάτρητα από σφαίρες δηλωτικό  του μένους  των δολοφόνων  δεν  αντέχεται  να  το  βαστάξει  ανθρώπινη  ψυχή. Στο  Ιdleb  εκεί  που  μαρτύρησαν  οι επίσκοποι.

Τα εσφαγμένα αρνία της συριακής αποκάλυψης στραγγίζουν το αίμα τους βασανιστικά στάλα τη στάλα στον εφησυχασμένο ατομικισμό  και καλούν σ΄Ανάσταση Πνευματική.Εισίν ώδε.

SIRIA11 SIRIA12 SIRIA13 SIRIA14

Μ.Παρασκευή Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ

  2. ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΙΣΛΑΜΟΤΕΡΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΔΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ [ΑΚΟΥΣ ΔΕΝΔΙΑ ]ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΕΦΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ ΕΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟ ΖΩΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

    1. @ 8:37 ΦΟΡΑΣ ΓΥΑΛΙΑ? ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ..
      ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΡΙΑΚΑ SITE
      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕ..

  3. ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, Κε XIO ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΛΑΡΑ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΥΡΙΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ.

  4. Οταν οι χριστιανοι σφαζουν (οπως στην Σερβια ) τοτε ειναι καλοι πατριωτες.
    Δεν ντρεπεσται λιγο ρε φανατισμενοι χριστιανοταλιμπαν.
    Τι λογικη ειναι αυτη ?????
    Αφηστε τον κοσμο να ζησει , αφηστε τα μιση.
    Σας ριχνουν την φολα και την τρωτε ολοι.
    Μια ζωη οι θρησκειες χωριζουν τους ανθρωπους του φανατιζουν και τους βαζουν να σκοτονωνται.

    1. Η Ελληνική εκκλησία που είναι ρε παιδιά ; Ο Συριζόνιμος; Ο Πατριάρχης;
      Η Ελληνική αριστερά; Αλέξη παιδί μου γιατί δεν μιλάς; Γιατί όταν μιλούσες υποστήριζες την Αραβική…… άνοιξη; Μήπως γιατί από πίσω βρίσκονται οι Αμερικανοεβραίοι ; Καλά η κυβερνησάρα μας ξέρουμε ότι είναι ανδρείκελα των Εβράιων. Αποδεδειγμένα πλέον και με βίντεο. Εσύ; ο Επαναστάτης; Εγω νόμιζα ότι πήγες στην Αμερική και έβαλες στην θέση τους όλους αυτούς τους Εβραίους που συνάντησες και όχι όπως λέγανε οι Ναζι ότι έστισες κόλ….
      Σιγά σιγά θα αρχίσω να πιστεύω τους ΝΑζί ότι έκανες τσιμπ… στους. Εβραίους Μία η θέση υπέρ σχεδίου Αναν , μία κατά αγωγού Μπουρκάς Αλεξπολη, μία υπέρ αγωγού ΤΑΡ, μία υπέρ βομβαρδισμών στην ΣΕρβία, μία ο ρόλος σας στα Δεκεμβριανά επεισόδια που αποδεδειγμένα ήταν Αμερικάνικα, συνέχεια με τα Αμερικάνικα ζωτικά συμφέροντα συμπλέεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Συμπτώσεις ε;
      Το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη αριστερά (ΔΗΜΑΡ, Πράσινους ΑνταρCIA, Αναρχικούς κλπ)

    2. @ 10:21 ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
      ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ(ΚΟΣΟΒΟ) ΕΓΙΝΕ ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΕ UFO
      ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ
      ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ
      ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΔΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ
      ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΜΑΣΤΟΥΡΟΖΟΜΠΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ
      ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟ ΠΙΘΗΚΙ
      ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΟΒΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΩΝ
      ΦΙΛΙΚΑ..
      ΑΝΤΙ – ΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΟΖΟΜΠΙ

  5. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
    ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ………
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΘΩΩΝ
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.

    1. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΙΣ
      ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ
      ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΔΗΘΕΝ ‘ΕΛΛΗΝΑΣ’

  6. Ο ΟΗΕ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Η ΟΥΝΕΣΚΟ…ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΦΟΥΣΚΕΣ ; ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΙΣΧΟΣ.

  7. Ο Πουστιν γιατι δεν μιλαει τωρα για τους Χριστιανους αδελφος του στη Συρια, αλλα ξεχασα οπου ειναι το συμφερον βοηθαει και απο οποιον ειναι. Μονο λόγια όλοι, Ελληνες μην προσκυνατε….

  8. Αυτούς υποστηρίζει η Αμερική… και το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ.

  9. Τα βρωμοκάναλα της διαπλοκής δεν αναφέρουν τίποτα απολύτως για αυτές τις φρικιαστικές ειδήσεις.Αντιθέτως έχουν τα πρωτεία να ”ενημερώνουν” τον κόσμο για το που έφαγε η μενεγάκη και με ποιον το προηγούμενο βράδυ.Συγχαρητήρια στο μακελειό για το ανεξάρτητο κέντρο ειδήσεων.

  10. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

Comments are closed.