Σπιταρόνα – Φρούριο: Δείτε για πρώτη φορά την πολυώροφη μεζονέτα του Αντώνη Ρέμου στη Γλυφάδα!

Κοινοποίηση:
991c06850fadcdda332ccd08c744b800

Η ζωή του τα έφερε έτσι ακριβώς όπως ονειρευόταν.

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του λαχταρούσε να ανέβει σε μια σκηνή και να κατακτήσει τον κόσμο με τη φωνή και το ταλέντο του.
remos123
Και τα κατάφερε… Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος πάντα ανέφερε σε παλαιότερες συνεντεύξεις του πως ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα ήταν να επενδύσει τα λεφτά που θα έβγαζε αγοράζοντας ένα σπίτι. Όπως και έγινε.

Για την ακρίβεια αρκεί να περάσει κανείς από τη γειτονιά του στη Γλυφάδα για να καταλάβει πως το μέρος που μένει με την Υβόννη Μπόσνιακ και την κόρη τους Ελένη δεν μοιάζει με… φωλιά, αλλά με ανάκτορο. Πρόκειται, όπως φαίνεται στα ενσταντανέ, για μια πολυώροφη υπερπολυτελέστατη μεζονέτα με μια τεράστια πισίνα στο μπαλκόνι προκειμένου να απολαμβάνουν τα μπάνια τους και την ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Αγαπημένη γωνιά του τραγουδιστή είναι το αίθριο, όπου ο τραγουδιστής φωνάζει σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο τα αγαπημένα του πρόσωπα και ψήνει ο ίδιος. Ο Αντώνης έχει μετατρέψει το σπίτι σε φρούριο έχοντας τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, με τα γκαράζ όπου βρίσκονται τα αυτοκίνητα της οικογένειας να μοιάζουν πραγματικά απλησίαστα.

😴😴😴ena dialimma gia nanakia … les na erthei sto oneiro mou mia kali neraida na mou psithirisei tous tuxerous arithmous tou #tzoker ? #SouallazeiTiZoi #Taksemou #Jackpot #16.000.000😱

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

καληνύχτα λοιπόν …. #bunny #tsouptsoup #wragiaupno

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

REMOS

REMOS1

TSOUP ! #anapoda #etsidoulevoumeemeis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Άμα κάθε καλοκαίρι κάνεις συναυλίες με ΜΑΥΡΑ στην Μύκονο χωρίς να αποδίδεις ούτε ένα ευρώ στο κράτος αυτά γίνονται… Αλλά ξέχασα, επειδή εκεί διασκεδάζουν και κόρες πρώην υπουργών οικονομίας κλπ ο υδραυλικός την κάνει πλακάκια.

Comments are closed.