ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ στην κηδεία της 34χρονης από τη Λιβαδειά που πέθανε στη γέννα του μωρού της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kideia-livadia

Σπαραγμός στη Λιβαδειά για το θάνατο της 34χρονης Σοφίας, της συζύγου του γνωστού δικηγόρου και στελέχους της ΝΔ, Γιώργου Παπασπύρου. Η άτυχη γυναίκα ήρθε στην Αθήνα με τον σύζυγό της για να γεννήσει σε ιδιωτικό μαιευτήριο και ξεψύχησε στη γέννα του μωρού της.

Η κηδεία της έγινε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους, σήμερα στη Λιβαδειά, με την οικογένειά της και πλήθος κόσμου να φθάνουν στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο.

Η 34χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο μαιευτήριο, καθώς τη ώρα της καισαρικής παρουσιάστηκαν, επιπλοκές που έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ευτυχώς, το μωρό είναι υγιέστατο και γεννήθηκε με βάρος τεσσάρων κιλών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.
    ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ;;;;
    ΑΠΟ ΤΑ ΟΚΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕΑΙΥΤΗΡΙΑ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ,,,ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ;;;;;;;;ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΠΑΝΩ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΓΑΝΕ.
    ΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ…..ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΠΕΣΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΧΩΡΙΣ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΙΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ –ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ– ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΟΥΛΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.

  2. Ολες οι γυναικες που μπαινουν στο μαιευτηριο, χωρις να θελω να τρομαξω κανεναν, ας εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους οτι αυτο το πραγμα μπορει να εχει και κινδυνους, και γενικα παιζεται η ζωη των γυναικων καθε φορα που φερνουν και μια ζωη σε αυτο τον κοσμο…Αυτο που κανουν οι γυναικες δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο!!Υπαρχουν περιπτωσεις που μπορει να μην ειχαμε νεκρους, αλλα τα πραγματα ηταν σοβαρα και απλα δεν ειχαμε νεκρους απο απλη τυχη….Μια εγκυμοσυνη μπορει να ειναι ενα ευχαριστο γεγονος αλλα , ειναι και ενα γεγονος που εχει δυσκολιες …

  3. Κρίμα. Έφυγε πολυ νεα και άφησε ορφανό το παιδάκι της. Καλο παράδεισο στην άτυχη μανούλα και κουράγιο στην οικογενεια.

Comments are closed.