ΣΟΚ-Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα!

Κοινοποίηση:
vaptisi

Είναι δυνατόν; Κι όμως αυτή η… πληροφορία έφτασε στα γραφεία του και οφείλουμε να την μεταφέρουμε με πάσα επιφύλαξη. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει το βάπτισμα των νηπίων!
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, την οποία δημοσίευσε η ιταλική ιστοσελίδα ilgiomale.it, από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Τα κίνητρα για αυτή την σκανδαλώδη απόφαση είναι τα εξής:
Ο νηπιοβαπτισμός παραβιάζει το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22, το οποίο αναφέρει ότι τα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία
http://mikroskopio.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ….ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΜΟΝΑΔΕΣ-ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ!!!….

  2. Ας τολμήσουν να το κάνουν, και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ο πατέρας τους ο διάβολος.

  3. Ας κοπιάσουν να μας το απαγορεύσουν και τότε ,θα τους πάρει και θα τους σηκώσει ο πατέρας τους ο διάβολος.

  4. Τα παιδιά μας θα τα βαπτίζουμε, ακόμη και αν χρειαστεί να το κάνουμε σε τρύπες βουνών, γιατί αυτό λέει η παράδοση της πίστης μας

  5. Επιτελους και μια σωστη κινηση από την ΕΕ

    1. Βρε δε πάτε στο διάολο αθεϊστικά αποβράσματα.

  6. Πάντως στη Γερμανϊα, μουσουλμάνοι και εβραϊοι περάσαν τη Περιτομή κανονικά στο νόμο και ας μην το επέτρεπε η ευρωπαϊκή ένωση. Για να δούμε εμεϊς;;

  7. Η ΕΛΛΑΔΑ πρέπει να βγει από αυτή τη “ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ” που έστησε το 4ο ΡΑΪΧ στην Ευρώπη εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των σιχαμερών και διεφθαρμένων σατανιστών Ρόθτσιλντ και των εγκληματιών που εκτελούν τις εντολές τους.

    Δεν είναι αργά έστω και τώρα! Πρέπει να ξυπνήσουμε, να καταγγείλουμε όλους τους εγκληματίες βαρβάρους στα ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ και ν’απαλλάξουμε την ΕΛΛΑΔΑ από όλα αυτά τα φίδια που την ζώνουν δεκαετίες τώρα!

  8. ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

  9. Ενω η υιοθεσια παιδιων απο … ομοφυλοφιλους δεν παραβιαζει τα θεμελιωδη δικαιωματα του παιδιου ε?

Comments are closed.