ΣΟΚ στο Χολαργό: Κρεμάστηκε με σεντόνι από δέντρο στην αυλή του σπιτιού της επειδή την απέλυσαν!

Κοινοποίηση:
aftoktonia-xolargos-gynaika-sentoni-570

Μία τραγική ιστορία εξελίχθηκε στον Χολαργό, όπου μία γυναίκα ήλθε σε απόγνωση μετά την απόλυσή της και προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή της. Έτσι με ένα σεντόνι κρεμάστηκε από ένα δένδρο στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το myxolargos.gr, η 40χρονη πριν από λίγες μέρες προσπάθησε να κρεμαστεί με το σεντόνι της από δένδρο στην αυλή του σπιτιού της.

Οι φωνές ενός κοριτσιού που την είδε κινητοποίησαν τους γείτονες, με αποτέλεσμα, τελευταία στιγμή, να σώσουν τη ζωή της. Δυστυχώς, όπως επίσης αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα πριν από λίγο διάστημα είχε απολυθεί από τη δουλειά της και βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο.

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΣΚΑΣΙΛΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ….ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΟΣ Σ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ…ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ….

  2. Τι μισούν περισσότερο οι προδότες ανθέλληνες. Την ΧΑ! Ψηφίστε την τότε.

  3. Μην αυτοκτονείτε! Διαλύστε τους στις εκλογές του Μαίου..Κανένας αποχή! Όλοι αντιμνημονιακά κόμματα.. Και όταν φύγουν οι ασυλίες τους να αναλάβουν οι δικαστές τις ευθύνες τους αλλιώς αυτοί θα αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου και τότε θα είναι αργά.

Comments are closed.