ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Η στιγμή που ανακοινώνει το τέλος!! ΚΛΕΊΝΩ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ..ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!

Κοινοποίηση:
Χατζηνικολάου15

Όλο το ρεπορτάζ για την πτώση του “κυρίαρχου των 8”

το έχουν οι καλοί συνάδελφοι από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ!(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ)

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ που προκαλεί πονοκέφαλο στους εργαζόμενους!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Νικολα, γ’αυτο χτες το μεσημέρι με έτρωγε κάτι εκεί χαμηλά?

  2. ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ……..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ……ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΧΙΜΠΑ ,Η ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ……ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ………

  3. ετσι ειναι τα μεγαλυτερα ΛΑΜΟΓΙΑ εχουν φατσα φλωρου

  4. Στα τσακίδια η “δημοσιογραφία” των πραιτοριανών.

  5. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΟ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!! ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

  6. Τα φεσια ποιος θα πληρωσει και τα κοινοχρηστα που ακουγεται χρονια οτι χρωσταει και ανερχονται σε τεραστια ποσα

  7. kαι από τα σαβατοκυριακατικα φυλλα θα λαβεις τα δεοντα.Ο ρολος σας τελειωσε και το αφεντικο σας δεν σας χρειαζετε άλλο.Οσο για τις αποδοχες σας θα τις λαβετε σε ειδος, μαζι με την επιβραβευση των ελληνων.Ελα τα κεφαλια μεσα.

  8. η αγορα δεν εχει εκλειψει εσεις με τις μπουρδες που γραφετε κανατε τον κοσμο περα .δινατε cd μετα μπας και πουλησετε αλλα τζιφος.το μακελειο που ειναι πατριωτικη εφημεριδα και επειδη γραφει α΄ληθειες γιατι πουλαει ρε χατζηλαλακη?

  9. ο γκατζόλης χατζηπαπάρας ,με το να παιζει μικρός στην παιδική χαρά της ΝΔ ,, έκανε τις σωστές γνωρίμιες …τα γνωστά μας βλαστάρια …..και έπειτα τις σωστές κινήσεις . ,αν και βραδύγλωσσος και σφιριχτρακιας……και μου έγινε και κάτοχος βιλλας 700 τετραγωνικών και τεσσάρων επιπέδων σε οικόπεδο ενός στρέμματος στην Πολιτεία, με φοβερή θέα, ασανσέρ για τις Πόρσε, τελεφερίκ για τους καλεσμένους, δύο πισίνες, και τιμή κατασκευής 2,5 εκ. ευρώ. .αλλα βλέπω οτι το γκατζόλικο το κρατάει και καπνίζει ενα βρωμοπούρο σε κλειστό χώρο σε μπουζούκια …

  10. Ο Χατζηνικολαου είναι εντιμος δημοσιογράφος και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δεν επεμβαινει η διαπλοκή για να σωσει την εφημεριδα του.
    Αλλα αυτή είναι η μοιρα των εντιμων στην Ελλαδα.Θα μας μεινουν οι καθημερινες γνωστες κ@λ@φυλαδες των διαπλεκόμενων.

  11. Για σενα προσωπικα χατζηλαλακη δεν υπαρχει αγορα ΠΟΥΘΕΝΑ

  12. Κι εμείς δεν μπορούμε να σε αντέξουμε άλλο, φτάνουν πλέον τόσα σκουπίδια.

Comments are closed.