ΣΟΚ στις ΗΠΑ από το VIDEO που δείχνει τον ΠΡΩΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ βομβιστή αυτοκτονίας που σκόρπισε τον θάνατο στη Συρία

Κοινοποίηση:
000rn rsn

Ιδιαίτερη ανησυχία στη διεθνή κοινότητα προκάλεσε το οπτικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα οργάνωση που συνδέεται άμεσα με την Αλ Κάιντα και μάχεται στη Συρία, καθώς, ο βομβιστής αυτοκτονίας που εμφανίζεται να μιλά, είναι Αμερικανός πολίτης.

Πρόκειται για την ένοπλη ομάδα Nursa Front που μάχεται στη Συρία και κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες ώρες το συγκεκριμένο video όπου δείχνει για πρώτη φορά έναν Αμερικανό να είναι έτοιμος για επίθεση αυτοκτονίας στον εμφύλιο πόλεμο που σπαράσσει τη Συρία.

Ο 22χρονος Moner Mohammad Abu-Salha εμφανίζεται χαμογελαστός και ευτυχισμένος διότι, όπως ο ίδιος λέει, “θα πάει στον παράδεισο”.

Το υλικό τραβήχτηκε στι 25 Μαΐου λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν οι επτά σχεδόν ταυτόχρονες βομβιστικές ενέργειες εναντίον φιλοκυβερνητικών στρατιωτικών στόχων.

Όπως λέει ο ίδιος ο Abu-Salha και σε σπασμένα Αραβικά, δυο ακόμη από τους υπόλοιπους έξι βομβιστές αυτοκτονίας ήταν από άλλες χώρες, ενώ για έναν από αυτούς, αναφέρει συγκεκριμένα πως ήταν από τις Μαλδίβες.

“Θέλω να ξεκουραστώ στη μετά θάνατον ζωή, στον παράδεισο. Δεν υπάρχει τίποτε εδώ που να ξεκουράζει την καρδιά μου” λέει ο νεαρός Αμερικανός βομβιστής αυτοκτονίας.

“Στον παράδεισο είναι καλύτερα. Όταν ο άνθρωπος πεθαίνει, πηγαίνει στον παράδεισο ή στην κόλαση. Εκεί υπάρχει ευτυχία που δεν περιγράφεται”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Moner Mohammad Abu-Salha είχε μεγαλώσει στη Φλόριντα των ΗΠΑ, και είχε φοιτήσει σε 6-7 κολέγια πριν τελικά η οικογένειά του αποφασίσει να μετοικήσει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις 25 Μαΐου έδωσε τη ζωή του, οδηγώντας φορτηγό 16 τόνους εκρηκτικών έξω από εστιατόριο της συνοικίας Al Fanar όπου σύχναζαν Σύροι στρατιωτικοί. Από τη συγκεκριμένη επίθεση και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των νεκρών ωστόσο εκτιμάται σε πολλές δεκάδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μπαμ κανει οτι ειναι λιγο αλαφρουτσικο το παιδι ρε μαγκες το βρηκαν μικρο στο μυαλο και το τακτοποιησαν αναλογα τα ζωα του ισλαμ

  2. ΝΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
    ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ . ΕΛΕΟΣ .

Comments are closed.