ΣΟΚ στην Πλατεία Σαπφούς – Ορδές λαθρομεταναστών έχουν κάνει κατάληψη – Ο Γαληνός απαιτεί την εκκένωσή της – Σε αναμονή η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
metanastes-sapfous-46

Ένταση αυτή την ώρα στην Πλατεία Σαπφούς η οποία τελεί για τρίτη ημέρα υπό κατάληψη από τους μετανάστες.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής των Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ελευθέριο Ντουρουντού και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Στεφάνου.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κατζανό  που απαιτούν από την Αστυνομία την εκκένωση της Πλατείας Σαπφούς για να καθαριστεί και να μπορούν να την επισκέπτονται και οι πολίτες της Λέσβου.

Η Αστυνομία κρατά στάση αναμονής και σε ρόλο πυροσβέστη αξιωματούχοι της προσπαθούν να πείσουν τους μετανάστες να απομακρυνθούν οικειοθελώς από την Πλατεία για να την καθαρίσουν οι υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου.

Εκείνοι προς το παρόν μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους και με μία κίνηση που ερμηνεύεται ότι καταλαβαίνουν τις προθέσεις της Αστυνομίας και του Δημάρχου να τους διώξουν από εκεί, βγάζουν τα ρούχα τους και αρχίζουν να καθαρίζουν με αυτά την Πλατεία Σαπφούς.

Λίγο αργότερα πείθονται να απομακρυνθούν για λίγο και αφού καθαριστεί η Πλατεία να επιστρέψουν εκεί.

Τελικά έτσι έγινε…

Οι μετανάστες απομακρύνθηκαν για λίγο, τα συνεργεία του Δήμου καθάρισαν την Πλατεία και οι μετανάστες επέστρεψαν και συνεχίζουν την κατάληψή της.

Να υπενθυμίσουμε για μία ακόμα φορά ότι πάγιο αίτημα των μεταναστών είναι να απεγκλωβιστούν από τη Λέσβο και να φύγουν προς τον προορισμό τους.

lesvosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ????ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΡΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΤΑΗΔΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ!!!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΚΩΛΟΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!

  2. ΡΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ….ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΟ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΟΡΘΙΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΠΑΡΙΑ…ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΑΣ

Comments are closed.