ΣΟΚ στην Θήβα από άγρια επίθεση σκύλου σε ηλικιωμένο!

Κοινοποίηση:
a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c-3

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Θήβας η επίθεση ενός αδέσποτου σκύλου στο πάρκο στην οδό Πινδάρου.

Ο σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο στο αριστερό πόδι ενώ μάρτυρες λένε πως το ζώο δεν προκλήθηκε.

Άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έξω από το φαρμακείο που λειτουργεί απέναντι από το πάρκο από τους εργαζόμενους και γενικό χειρούργο που έσπευσε για βοήθεια όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό.
a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c-3c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-5

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!

  2. ΡΕ ΠΑΛΙΟΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ? ΠΗΓΕ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΙ?ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ?ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΨΟΦΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΜ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

  3. Στη χωρα αυτη τα παντα εχουν αντιστραφεί . Οι ηλιθιοι, αναξιοι, ανικανοι κ διεφθαρμενοι κυβερνουν κ διαχειριζονται τα κοινα διαχρονικα, ειτε ως διορισμενοι υπαλληλοι του δημοσιου ειτε ως υφαρπαστες της ψηφου των πολιτων. Αποτέλεσμα ? Ηλιθιοι παραγουν ηλιθιους νομους, ανικανοι κ διεφθαρμενοι υπαλληλοι προσπαθούν να τους επιβαλλουν και καλοταϊσμενοι δικαστικοι μισθοφοροι να αποδώσουν “δικαιοσυνη” βασιζομενοι σε αδικους κ ηλιθιους νομους, και ολοι μαζι να διατηρησουν την “εξουσια” τους κ τα προνομια τους σαν βδελες κ τσιμπουρια στην πλατη των υπολοιπων πολιτων που προσπαθουν να εργαστουν για να ζησουν τους εαυτους τους, τις οικογενειες τους και τα παραπανω παράσιτα της κοινωνιας που απο υπηρετες τους εχουν μετατραπεί σε δυναστες τους!
    Καλη λευτερια στο λαο μας!

  4. Εμένα κάτι μού θυμίζει αυτή η μαγκούρα …
    Δείξτε το πρόσωπο του παππού ή πέστε μας το όνομά του, για να σας πω με βεβαιότητα εάν ο σκύλος τού επιτέθηκε απρόκλητα ή αμύνθηκε σε χτύπημα με μαγκούρα (έχω αντιληφθεί με τα ίδια μου τα μάτια, σχετικό περιστατικό)…
    Το περιστατικό, έγινε γνωστό στη Θήβα και όλοι στην μικρή πόλη μας, ξέρουμε τί έχει γίνει.
    Το σημείο που συνέβη το περιστατικό, είναι δίπλα στην κεντρική πλατεία, όπου συχνάζουν αρκετά σκυλιά, εντελώς φιλικά και ήσυχα. Δεν έχουν επιτεθεί ούτε καν σε μικρό παιδί, από τα τόσα που παίζουν καθημερινά στην πλατεία. Υπάρχουν, όμως, μερικοί γέροι, με μαγκούρες (γνωστοί και μη εξαιρετέοι), που πριν πάνε στα σπίτια τους μετά από το καφενείο πού ήπιαν τον καφέ τους, σταματούν να ουρήσουν, οι ασυνείδητοι, στο “πάρκο” (το οποίο δεν είναι πάρκο, αλλά μία πολύ μικρή έκταση – δύο οικοπέδων – μεταξύ των οδών Επαμεινώνδου και Πινδάρου, που έχει απαλλοτριωθεί από την αρχαιολογική υπηρεσία και έχει διαμορφωθεί από τον δήμο, με γκαζόν και ένα στενό πλακόστρωτο διάδρομο, για τους πεζούς) … Στο “πάρκο” αυτό λοιπόν, η μικρή σκυλίτσα, που πρόσφατα έγινε μανούλα, έχει καταλάβει ένα μικρό απόμερο χώρο, για να “στεγάσει” τα κουταβάκια της. Οι γέροι, λοιπόν, που θέλουν να ουρήσουν και να βρωμίσουν την πλατεία (ενώ μπορούν να πάνε στο σπίτι τους για την ανάγκη τους), ψάχνουν ένα απόμερο χώρο, οπότε χτυπούν τα σκυλιά με την μαγκούρα τους ή με κλωτσιές, για να τα απομακρύνουν … ΄Οπως καταλαβαίνει, επομένως, ο κάθε νοήμων άνθρωπος, η σκυλίτσα προφανώς δεν επιτέθηκε απρόκλητα, αλλά αμύνθηκε για την προστασία των μικρών της … Τα γράφω αυτά, επειδή έχει τύχει να είμαι παρών σε παρόμοιο περιστατικό και επειδή θέλω να καταδείξω ότι εμείς οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές είμαστε χειρότεροι από τα άκακα ζώα …

  5. ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΘΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΖΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ;…ΑΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΚΥΛΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔ΄ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ.

  6. Μήνυση στο Δήμο. Αυτά είναι απαράδεκτα και γίνονται μόνο σε μπανανίες όπως η δική μας.

Comments are closed.