ΣΟΚ στην Αμερικανική Πρεσβεία! Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ από τον αέρα του realfm είπε..

Κοινοποίηση:
xatzinikolaou_7

Όπως αναφέρεται σε έγγραφο του FBI για την novartis:

“Ο ιδιοκτήτης της Real Media είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ένας διάσημος δημοσιογράφος με επιρροή. Ο Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, αντιπρόεδρο της Novartis, 3 – 4 φορές στο γραφείο του Φρουζή την περίοδο 2012-2014. Ο Χατζηνικολάου είχε εύκολη πρόσβαση στα Υπουργεία Οικονομικών, Άμυνας, Παιδείας, Υγείας και Ανάπτυξης. Ο Νίκος κανόνισε συναντήσεις ανάμεσα στα παραπάνω υπουργεία και τον Φρουζή. Σε αντάλλαγμα η Νovartis προχώρησε σε τεχνητή διόγκωση των τιμολογίων με τη Real Media. Για παράδειγμα, μία διαφήμιση για τη Real Media θα κόστιζε περίπου 2.000 ευρώ. Η Novartis για την ίδια διαφήμιση πλήρωνε 3.000 ευρώ”.

image (1)

Τις αποκαλύψεις σχολίασε πριν από λίγη ώρα από την εκπομπή του στο ραδιοφωνικό του σταθμό ο ίδιος ο κ. Χατζηνικολάου λέγοντας!
«Διαβάζω σε κάποια σαιτ ότι η Νovartis προχώρησε σε τεχνητή διόγκωση των τιμολογίων με τη Real Media. Για παράδειγμα, μία διαφήμιση για τη Real Media θα κόστιζε περίπου 2.000 ευρώ. Η Novartis για την ίδια διαφήμιση πλήρωνε 3.000 ευρώ. …..Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στο τμήμα διαφημίσεων της REAL».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. εγω εχω μια απορια…..ο χαζολαλακης…….στο μπεργκερ…..το μπιφτεκι το βαζει πανω στο τσενταρ???….η το τσενταρ το βαζει πανω απο το μπιφτεκι?????

  2. στην πολυχρονη δικη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τι εχουν ???
    μαρτηρες με σκουφακια ????

  3. Νικολάκη ήρθε η ώρα και για σένα βρωμολαμόγιο, άντε να ξεμπλέξεις τώρα…το fbi δεν καταλαβαίνει από κονέ με γνωστούς κλπ. θα σε κάνουν μάγκα….

  4. ΑΣΕ ΡΕ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Η ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ!,ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  5. στο φρεσκο ολα τα λαμογια Τωρα τους ενοχλουν οι μαρτυρες με κουκουλα Παλια τουςεδιναν συγχαρητηρια

Comments are closed.