ΣΟΚ- ΣΚΟΤΩΣΕ τη ΓΥΝΑΙΚΑ του την Ημέρα του ΓΑΜΟΥ τους και Αυτοκτόνησε- ΑΚΟΥΣΤΕ το Τελευταίο τηλεφώνημα της Άτυχης γυναίκας που εκλιπαρεί για Βοήθεια!

Κοινοποίηση:
456

Η ημέρα του γάμου τους από γιορτή έγινε τραγωδία. Λίγες ώρες αφού είχαν παντρευτεί, ο 54χρονος Τζορτζ Σκοτ Σάμσον δολοφόνησε τη γυναίκα του Κέλι Έκερ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν λίγο αφού είχε φύγει από το σπίτι τους και ο τελευταίος καλεσμένος στη δεξίωση του γάμου τους. Το ζευγάρι φέρεται να μάλωσε για τα λεφτά και η τελευταίες κουβέντες που είπε ο 54χρονος αναισθησιολόγος στην 50χρονη γυναίκα ήταν «ποτέ δεν θα βάλεις χέρι στα λεφτά μου».

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως ο τσακωμός του νιόπαντρου ζευγαριού ξέφυγε όταν η γαμήλια δεξίωση μεταφέρθηκε στο σπίτι τους. Ο Σάμσον και η Έκερ μάλωναν τόσο πολύ που ανάγκασαν τους καλεσμένους τους να φύγουν στις 1.17 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Τρία λεπτά αφού έφυγε και ο τελευταίος καλεσμένος, η Έκερ, νοσοκόμα στο ίδιο νοσοκομείο που εργαζόταν και ο Σάμσον, έκανε το πρώτο τηλεφώνημα στην αστυνομία. Ήταν το πρώτο από τα τρία τηλεφωνήματα όπου η άτυχη γυναίκα είπε πως ο άνδρας της θα τη σκότωνε.

Στο τρίτο τηλεφώνημα, η Έκερ με τρεμάμενη φωνή ζητήσει ξανά βοήθεια. Λίγο πριν πέσει η γραμμή ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σχεδόν μισή ώρα μετά, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και βρήκαν την 50χρονη γυναίκα νεκρή στο δωμάτιο όπου κοιμόταν το 10χρονος γιος της, παιδί από προηγούμενη σχέση της. Ο Σάμσον την είχε πυροβολήσει στο κεφάλι και τον λαιμό. Στο υπόγειο του σπιτιού βρήκαν και το άψυχο σώμα του 54χρονου, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα στο σπίτι τη στιγμή του φονικού βρισκόταν το 10χρονο αγόρι και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που πιστεύεται πως είναι οι γονείς του Σάμσον. Κανείς από τους τρεις δεν τραυματίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: