ΣΟΚ! Ουρές Αλβανών, Αλλοεθνών & Αλλοθρήσκων στα ΚΕΠ για να πάρουν το ΜΕΡΙΣΜΑ που είναι το ΑΙΜΑ των Ελλήνων από τους ΤΡΕΛΟΥΣ ΦΌΡΟΥΣ που πληρώνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
0000000

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιστρέφει ένα μικρό ποσό από τα κλεμμένα των ελλήνων φορολογούμενων σε κάποιους έλληνες πολίτες, αλλά συμπεριφέρεται άκρως ρατσιστικά, καθώς το ΜΕΡΙΣΜΑ δίδεται απλόχερα στους λαθρομετανάστες και αποκλείει τις Ελληνικές φτωχοποιημένες οικογένειες.

skeftomasteellhnika.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Πήγαν να με σκοτώσουν….δεν έχω θέμα και να σκοτωσω…η συνείδηση μου θα είναι ήσυχη….μόνο με μαχαίρι καθαριζετετε η σαπίλα….το μήλο αν είναι σάπιο όσο και να το πληνεις δεν καθαρίζει…μόνο αν κόψεις το σάπιο θα.μπορείς να το γεύτεις….Αυτοί όλοι είναι αλήτες…βασικά προσβαλλω την λέξη αλήτης… Είναι φονιάδες που δολοφονουν με άλλους τρόπους άλλους ανθρώπους για να ταισουν τα παιδιά τους

  2. Ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων! Κόβουν τα επιδόματα από τους πολύτεκνους και τα δίνουν σε αλλοδαπούς που στέλνουν τα λεφτά τους (μαύρα) στις χώρες τους! Πως κατάντησαν την Πατρίδα μας!

  3. Ο κουλης εχει σχεδιο καλο ….. θα ονομασει τον ΕΝΦΙΑ , ΜΑΡΕΝΦΙΑ…. και θα πινετε νερο (πανακριβο) στο ονομα του.

  4. Δηλαδη η στερηση ολων των προνομιων που απολαμβανουν οι αλλοδαποι εισβολεις σε βαρος των Ελληνων δεν ειναι σχεδιο;;;;;;
    Αυτο το σχεδιο εχει η ΧΑ….
    Οι αλλοι τι σχεδιο εχουν ;;;;;;;;;

  5. Τι;;;; δεν εχει η ΧΑ σχεδια;;;;
    Σχεδια για την εξοντωση μας παντως δεν εχουν στην χα…!!!
    Σε αντιθεση με τους κομμουνιστες η τον κουλη που εχουν μεν σχεδια , αλλα αυτα τα σχεδια ειναι εναντιον σου ΕΛΛΗΝΑ….

  6. ΝΑΙ. Τους ψηφίσαμε. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ποιόν να ψηφίσω? Τον Κούλη? την Γεννηματά? τον Θοδωράκη? τον Λεβέντη? Ποιόν πούστη τέλος πάντων? Μη μου πείτε Χρυσή Αυγή γιατί αυτοί για κυβέρνηση δεν κανουν, για αντιπολίτευση ΝΑΙ αλλά για το πρώτο? δεν έχουν σχέδιο.

  7. Αν θέλατε να δώσετε λεφτά και να κάνετε κοινωνική πολιτικηνα δώσετε από τα λεφτά τα δικά σας όχι να κόβετε τις συντάξεις του κόσμου. Ο καθένας προγραμματισέ την ζωή του Φτωχινατε τους Έλληνες Αλλά που να το καταλάβετε εσείς Μαςξεπουλατε στην Θράκη στους Τουρκους Αλλά έτσι είναι πρέπει όλα ναξεπληρωνοντε Πώς πήρε το ΣΥΡΙΚΑ τόσο ποσοστό στην ΘΡΆΚΗ. ………

  8. Τους ψηφίσατε καλά να πάθετε γιατί εγώ φώναζα στον κύκλο μου τι πρόκειται να γίνει. Τα ήξερα όλα γιαυτο πρόλαβα και την έκανα. Είδα με τα μάτια μου το 75 τι σημαίνει αριστερά στην Πράγα και κατάλαβα τι μας περιμένει.

  9. αμα δεν χυθει αιμα δυστηχως καθαρση δε γινεται που ειναι οι Ελληνες μαγκες που κραταν τις καραμπινες μονο για τα ματια μη χασουν τις χαμενες περιουσιες τους ,ποιο το μελλον των παιδιων μας μεγαλα λογια και κυβερνωντων και λαου ο εισαγκελεας κλεινει υποθεση Καλυμνου κανενας δε ξεσηκωνεται…..κι αλλα…..ηρθε η παρακμη δακρυα για την πατριδα….

  10. ….αλλά τώρα Ζω….Ζωωωω μουνια της λάσπης θέλατε να μας σκοτώσετε για να ζήσουν τα παιδιά σας πάνω στο αίμα μας!!!!Θέλατε να μας μπασταρδεψετε με κολοφυλες και ράτσες περιεργες για να τους έχετε Πυθικους και να τους κυβερνατε!!!!

  11. Ο/Η ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας λέει:

    ξαναψηφίστε 90% συριζανθέλ και λοιπά δημοκρατικά τόξα….

  12. Τσιπρα και οι άλλοι το 2010 εγώ όταν δεν είχα να φάω γιατί δεν μου έδωσες επίδομα να φάω;Το ξες ότι θα πεθαινα?Εγώ όμως το ξέρω!

  13. …ο άλλος Αλβανός χώρισε για να πάρει επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης και αυτός και η γυναίκα του….ρε πλάκα μας κάνετε…..τι είναι όλοι αυτοί…τι σχέση έχουν με την χώρα μας…ρε μας βρήκαμε μαλακες μας την πέσανε και οι γυφτοι ρε ξύπνατε….τι σχέση έχουν όλοι αυτοί ρε μουσουλμανοι Αλβανοί πακιστανοι Γεωργιανοι με την χώρα μας…ρε να φύγουν να πάνε αλλού να πάνε στις χώρες τους…αλλά έχουν κολοφατσες ούτε εκεί τους θέλουν και μας τους πλασάρουν εδω….όταν εγώ δεν είχα να φάω ήρθε κάνεις ρε μουνια να μου δώσει κανένα επίδομα να φάω …γάμω τα σπίτια σας πουσταρια…κανείς γαμημενοι

  14. Είμαστε μια ωραία Δημοκρατική κοινωνία που γρήγορα γρήγορα εμπλουτίζεται με ανώτερο και καθαρό γενετικό υλικό από τα βάθη της Ασίας, της Αφρικής και των Βαλκανίων.
    Έτσι, δεν θα αργήσει να εξαλειφθεί το κατώτερο και βρώμικο γενετικό υλικό των Ελλήνων, το οποίο το μόνο που προσέφερε στην ανθρωπότητα ήταν:

    1) Ανώτερη γλώσσα φτιαγμένη για να πλάθει ελεύθερους ανθρώπους και όχι σκλάβους.
    2) Τον καλύτερο πολιτισμό του πλανήτου, αξιακό σύστημα του οποίου ήταν η Αρετή και όχι το Χρήμα.
    3) Τέχνες, Επιστήμες και καινοτομίες που έθεσαν τα θεμέλια για οτιδήποτε γνωρίζει σήμερα η ανθρωπότητα.

    Λογικό λοιπόν να χαθεί ο Έλληνας και η Ελληνίδα .. μιας και δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν βάρβαροι και όχλος .. έτσι ώστε κανείς να μην ασχολείται μαζί τους και να ζουν παρασιτικά εις βάρος όλων των άλλων.

    Ή μήπως … ΟΧΙ ;

    1. Μάλλον…όχι.Κοιτώ γύρω μου και βλέπω τους Νεο-Έλληνες σε ελεύθερη πτώση.Μαζί και τον εαυτό μου.Καταντήσαμε όχλος.Γίναμε βάρβαροι.Είναι μεγάλη ευθύνη και ακόμα μεγαλύτερο βάρος να κουβαλάς την ελληνικότητα.Οι πιό πολλοί την στείλαν στο διάολο.Οι Νεο-Έλληνες ζουν παρασιτικά εναντίον των Ελλήνων. Περίπου ένα 10-15% μόνο επιμένει…

Comments are closed.