ΣΟΚ! Οδηγός ταξί έβγαλε έξω τυφλή γυναίκα γιατί φοβήθηκε μην του λερώσει το ταξί ο σκύλος-οδηγός της! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
taxi_athina_1_new

Με ανάρτησή της στο Facebook η ψυχοθεραπεύτρια Σίσσυ Νικολάου προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία.

Οπως έγραψε στην ανάρτησή της η κυρία Νικολάου, οδηγός ταξί, την περασμένη εβδομάδα, κατέβασε από το όχημά του τυφλή γυναίκα, επειδή συνοδευόταν από τον σκύλο-οδηγό!

Η ανάρτηση της κυρίας Νικολάου

«Διαβάστε και προωθήστε..

Βρέθηκα σήμερα το απόγευμα μάρτυρας στο εξής συμβάν: το ανθρωποειδές, οδηγός αυτού του ταξί πέταξε από το ταξί του, χτυπώντας την με την πόρτα πάνω στην μανία του να την διώξει, μια τυφλή κοπέλα μόλις διαπίστωσε ότι συνοδευόταν από οδηγό-σκύλο.Δεν ήθελε ο σκύλος να λερώσει το ταξί του.

Παρά το ότι και η ίδια και εγω του εξηγήσαμε ότι είναι σύνοδος σκύλος και δεν μπορεί να μπει σε κλουβί (!), εκείνος επέμενε ότι είναι δικαίωμα του να μην τους πάρει και οι αυτή την οδηγία έχει από τον πρόεδρο της ΣΑΤΑ.

Αφού τελικά δημιουργήθηκε ένας πανικός γύρω του και υπό την απειλή της αστυνομίας που ερχόταν, άρχιζε να αλλάζει την ιστορία και να λέει πως δεν κατάλαβε οι η κοπέλα ήταν τυφλή.

Πότε θα μάθουμε να μην έξωστρακιζουμε τις μειονότητες;;Που να πάνε να ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι;;Πως θα προστατευτούν από την θρασυδειλία που επιδεικνύει το κάθε αμαθές, μικροαστικό ανθρωπάκι;

Πως; Όταν αρχίσουμε να το κάνουμε θέμα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υπαρχει ο αντιρατσιστικος Νομος . Ενας η’ δυο εγωπαθεις τριτοκοσμικοι κοπρανθρωποι του ειδους του να πληρωσουν για παραδειγματισμο , και θα αρχισει να διορθωνεται η νοοτροπια τους.
    Οι χρηματικη αποζημιωση ως ποινη ειναι πολυ αποτελεσματικη οπου εφαρμοζεται.

  2. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΟΣΜΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΘΑΡΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟΝ ΤΣΟΓΛΑΝΟ ΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ….ΑΙΣΧΟΣ…..

  3. Έλληνας ταρίφας 2018.Είναι προπονητής,πολιτευτής,ψαροντουφεκάς,κυνηγός,γκομενιάρης,καραμπουζουκλής,απόφοιτος του Χάρβαντ μα πάνω από όλα μέγιστος καραγκιόζης…

Comments are closed.