ΣΟΚ και ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Ώστε δεν ΗΞΕΡΕ τι έλεγε εεε;;; ΟΛΗ η καυτή ΑΛΗΘΕΙΑ για τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ να το ΔΕΙΤΕ!!! Το ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ των τελευταίων ΕΤΩΝ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lathrometanastes-exofillo

Ώστε λοιπόν “κύριοι” δεν ήξερε τι έλεγε ο Πλανητάρχης Τραμπ για τους λαθρομετανάστες στην Σουηδία έτσι δεν είναι; Εμ έλα που ήξερε και μάλιστα πολύ καλά!

Τα ψέματα και τα παραμύθια τελείωσαν πια!!!

Το νεοταξικό καθεστώς και τα χιλιο-προσκυνημένα μέσα «ενημερώσεως» λύ-σσα-ξαν, όταν ο πρόεδρος Ντ. Τράμπ αναφέρθηκε στην αυξημένη εγκληματικότητα και τους βανδαλισμούς των λαθρομεταναστών στα Σουηδικά προάστια.

122 (1)

Ώστε δεν ήξερε τι έλεγε ο Τραμπ ε; Οι γεννημένοι παγκόσμιοι αρχιψεύτες της αριστερής πάντα νέας τάξης και το θλιβερό Σουηδικό κατάντημα των τελευταίων ετών…

227

Ιδού όλη η ωμή πραγματικότητα που πονάει βαθιά την προδοτική αριστερά!

Άλλο ένα εξαιρετικό βίντεο από τον Paul Joseph Watson.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Να τσακιστούνε να γυρίσουνε στίς χώρες τους. Δεν τους θέλουμε εδώ

  2. Να τσακιστούνε και να πάνε στη χώρα τους. Δεν τους θέλουμε στην χώρα μας.

  3. εξω τα ισλαμοσκουπιδια απο την πατριδα μας και ολοι οι υποστηρικτες τους

  4. Υποχρεωτική απόταξη κάθε θρησκείας,ξύρισμα της γενειάδας,κάψιμο της μπούρκας και του κορανίου.Όποιος δε γουστάρει κατάσχεση των χρημάτων και πακέτο στο σκουπιδότοπο της Μ.Ανατολής.

  5. Δεν χρειαζονται βιντεο οι ορθως σκεπτομενοι για να καταλαβουν τι εφερε η κυνοβουλευτικη αλητεια στους δρομους μας και τις γειτονιες μας .
    Οπως ελεγε και ενας συνελλην σε σχολιο , μονο οι κατσαριδες και οι μουσουλμανοι δεν αλλαξαν στο ελαχιστον απο τον καιρο που εμφανιστηκαν στον πλανητη .
    Μονο εξωτερικα μοιαζουν με ανθρωπο οι μουσουλμανοι , μεσα τους ζουν ακομη στην εποχη των σπηλαιων .
    Θανατος και αιμα ειναι οι αξιες τους .
    ΟΛΟΙ ΕΞΩ . Αλβανοι , πακιστανοι , αφρικανοι , και διαφοροι αλλοι Ασιατες αγνωστου προελευσεως και οποιος ειναι αλληλεγγυος ας φυγει μαζι τους . Διοτι στην Ελλαδα ουτε μια στο εκατομμυριο να μεινουν .

  6. Και ξέρεις πως αλλιώς το λένε το κάστρο που έπεσε από μέσα (ή να πούμε ΑΠΟ ΠΙΣΩ καλύτερα)… ΛΕΣΒΟ

  7. Επειδή ζώ στην Σουηδία και συγκεκριμένα στο Malmö τα τελευταία 5 χρόνια, μπορώ να σας διαβεβαιώσω οτι αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα εδώ πέρα δεν γίνονται ούτε σε ταινίες. ΔΕΝ ξέρω τι να πρωτογράψω. Για τις εκτελέσεις σχεδόν κάθε μέρα, για το ότι φυσιολογικοί άνθρωποι δεν κυκλοφορούν έξω μετά τις 6 το απόγευμα, για τους ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ βιασμούς, τα ναρκωτικά, τους ξυλοδαρμούς, τους βανδαλισμούς στα σπίτια μας…..ΔΕΝ ξέρω τι λένε οι αριστεροί, οι δεξιοί, οι κεντρώοι. ΞΕΡΩ τι βλέπω και νιώθω στο πετσί μου!! ΟΧΙ κύριοι, δεν είναι όλοι οι ανθρωποι ίδιοι. Οι μουσουλμάνοι είναι η χειρότερη φάρα που έχω συναντήσει. Δεν σέβονται ΤΙΠΟΤΑ. Δεν εχω πολύ χρόνο να γράψω ακριβώς γεγονότα που συμβαίνουν κάθε μερα αυτή τη στιγμή. ΕΛΛΗΝΕΣ πιστέψτε με όμως είναι όπως τα λέει το παληκάρι στο βίντεο και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΜΗΝ αφήσετε να καταντήσουν την Ελλάδα σε αυτο το χάλι.

  8. Κι εσύ λαέ μλκισμένε μη ξεχνάς τον Ρατσισμό!

  9. Στέφανε ανέβασε το βίντεο του Στηβ Γιατζόγλου για Αφρικανοτουμπο και Νίκο Γκάλη….

  10. αυτο το βιντεο επρεπε να παιζει σε ολες τις πλατειες της ευρωπης σε γιγαντοοθονες καθε μερα ασταματητα.

Comments are closed.