ΣΟΚ- Θέλει να μεταμορφωθεί στο ΣΑΤΑΝΑ- ΔEΙΤΕ τι έκανε στον εαυτό του! (ΠΡΟΣΟΧΗ-Σκληρές Εικόνες)

Κοινοποίηση:
5008

Ορισμένα πράγματα, μπορούν να σε αφήσουν με ένα τεράστιο γιατί!

Πραγματικά αυτόν τον τύπο δεν θα θέλατε να τον δείτε, ούτε καν στις Απόκριες. Κι όμως δεν πρόκειται για κοστούμι του Halloween.Ο Caim Mortis με ρίζες από την Κολομβία, ζει με αυτόν τον τρόπο. Έχει βάψει με τατουάζ τα μάτια του ολόμαυρα, με συνέπεια να μην μπορείς να δεις το ασπράδι και έχει εμφυτεύσει κέρατα στο μέτωπο και στα χέρια του!

Ο 42χρονος έχει ξοδέψει 11 χρόνια για να μεταμορφώσει το σώμα του! Τατουάζ, piercing αλλά και εμφυτεύματα χρειάζονται χρόνο και χρήμα.

Η οικογένειά του δεν τον ανέχτηκε, καθώς είναι πιστοί χριστιανοί. Ο Caim λοιπόν έφυγε από την Κολομβία και πήγε στο Μεξικό, όπου οι άνθρωποι είναι πιο δεκτικοί.
2

3

4

5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. οτι πρεπει ειναι για τη μπαντα του καιαδα αυτος…

  2. Αυτος θελει δεσιμο σ ένα κρεβατι … να τον λουσουν με αγιασμο και να τον κανουν εξορκισμο…

    1. άστο, μετά θα στριφογυρίζει το κεφάλι του ξερνώντας πράσινο εμετό…

  3. χαχαχα γιατι καθε φορα που βγαινει φωτο ειναι σαν να βλεπει μπροστα του εναν απλυτο αναρχοσυριζαιο δεν μπορω να καταλαβω!!!!

  4. Γτ έχει συναντήσει τον Σατανά και ξέρει πως είναι; Ότι να ναι!!\

  5. Αν το μυαλό του ανθρώπου δεν λειτουργεί τότε δεν υπάρχει λόγος να ζήσει κανείς. Εμένα δεν μου θυμίζει τον σατανά μου θυμίζει μια γριά μάγισσα που έφαγε κάτι χαλασμένο και ετοιμάζεται να το κάνει εμετό.

  6. Παρακολουθήστε τον, εννοώ να παρακολουθείτε την εξέλιξη του. Θα ψοφήσει με τρομερούς πόνους όταν αρχίσουν αυτές οι υποδόριες μαλaκίες να αποσυντίθονται. Σωστά λέτε πιο μαλaκας πεθαίνεις. Και αυτός είναι πολύ μα πάρα πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Comments are closed.