ΣΟΚ για τους φίλους του ΠΑΟ: Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Μάρκους Μπεργκ;

Κοινοποίηση:
Μάρκους Μπεργκ

Σε …αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού, σχετικά με το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ.

Εδώ και λίγες ώρες έχει ανέβει στο Instagram ένα μικρό βίντεο που φέρεται να δείχνει τον Σουηδό επιθετικό των “πρασίνων”, μαζί με τη σύζυγό του και άλλα δύο άτομα, να επισκέπτονται ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Σύμφωνα με τον χρήστη, ο Σουηδός στράικερ βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Αΐν, η οποία φέρεται να του έχει καταθέσει “χρυσή πρόταση” ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ για τριετή συνεργασία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι λογικό να αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς στον σχεδιασμό που έχει κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος για τη νέα σεζόν, ο Μπεργκ είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας ομάδας που θέλουν να παρουσιάσουν οι “πράσινοι” και τυχόν αποχώρησή του θα αλλάξει άρδην τα πλάνα του προπονητή και των συνεργατών του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε αμέσως με τον εκπρόσωπο του Μπεργκ κι όπως διέρρευσε ο τελευταίος τον διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον διεθνή επιθετικό, παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από την Αλ Αΐν, αλλά και μία ομάδα της Κίνας.

 

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σηκωθείτε φύγετε προδότες λαμόγια σουβλατζήδες από τον Παναθηναϊκό Μας …Καταστρέψατε τον Παναθηναϊκό Μας…
    Δεν σας θέλουμε άλλο ρε προδότες λαμόγια σουβλατζήδες, δεν είστε Παναθηναϊκοί, δεν είστε αδέρφια, είστε πουλημένα χρηματόσκυλα… Δεν θέλετε το καλό του Παναθηναϊκού αλλά το καλό της τσέπης σας… Επίτηδες βάλατε εμπόδια στον Δ. Γιαννακόπουλο κ τον Κινέζο επενδυτή…? Επίτηδες θέλατε πρωτοδικείο…? Είστε τόσο επικίνδυνοι που κάνετε τα πάντα για να μην χάσετε τον οβολό σας …Είστε η μαύρη σελίδα του Παναθηναϊκού προδότες λαμόγια σουβλατζήδες…

  2. Οι σουβλατζήδες πήρανε προαγωγή και έγιναν προδότες. Να καμαρώνετε τα χρήματά σας, θα σας θυμόμαστε όλοι.

  3. ΈΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΉΔΕΣ.

  4. Προδότες διαλύστε μας κι άλλο, μη σταματάτε και θα δείτε τι θα γράψει η ιστορία για εσάς. Στείλατε στο πρωτοδικείο τον Παναθηναϊκό και βάλατε εμπόδια στον ΔΓ, ποσά κιλά προδότες μπορεί να είστε;;;;;;;;;;;;;

  5. ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ; ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΑΣ; ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

Comments are closed.