ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε Ουκρανούς ΝΑΖΙ του τάγματος “Αζόφ” να σταυρώνουν και να καίνε ζωντανό Νεορώσο μαχητή! (Προσοχή! Σκληρές φωτο-βίντεο)

Κοινοποίηση:
burning-alive-on-cross-ukraine

Προσοχή, μην αφήσετε παιδιά μικρά να δουν το βίντεο.

Στο βίντεο διακρίνονται οι παραστρατιωτικοί του τάγματος της Αζοφικής να σέρνουν δεμένο το θύμα τους στο έδαφος και να το καθηλώνουν σε ένα σταυρό.Το σταυρό το στηρίζουν σε μια βάση, η οποία αργότερα φλέγεται και ακούγονται μέσα από αυτήν τη φωτιά οι κραυγές του καταδικασμένου ανθρώπου, όπως σημειώνει ειδησιογραφικό πόρταλ.

uhhuoshhuysqhyhuohuohuo

Η Νέα Ρωσία σχολίασε πάνω στο αποτρόπαιο γεγονός ότι «Αυτό δεν θα μας κάνει να φοβηθούμε ούτε εμείς ούτε οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας. Αυτό το βίντεο θα είναι η θανατική ποινή για όλα τα μέλη του τάγματος της Αζοφικής που θα αιχμαλωτιστούν από τώρα, και μετά δεν θα υπάρξει κανένα έλεος.Όσο για τους μαχητές του τάγματος, που τώρα τηρούνται υπό κράτηση από τις αρχές της Νέας Ρωσίας, κανένας από αυτούς δεν θα απελευθερωθεί μετά από αυτό το βίντεο».

shusqhuqdshuosqduhqhuo

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Δύση με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ στηρίζουν ακόμα αυτούς τους εγκληματίες, μόνο και μόνο γιατί έλπιζαν ότι θα έθεταν εκτός μάχης ένα βασικό γεωπολιτικό αντίπαλο, μέσω των οικονομικών κυρώσεων και του γεωστρατηγικού “στραγγαλισμού”.

Δυστυχώς το “βαθύ” αμερικανικό κράτος αποτελεί πλέον τη βασική φωλιά αυτού που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. οι ηπα το νατο και η ευρωπα΄ι΄κη ενωση τους υποστηριζουν,οπου τους συμφαιρει υποστηριζουν τους ουκρανους ναζι,τετοια εγκληματα πολεμου ειναι καταδικαστεα απο την συνειδηση της κοινης γνωμης,αμφιβαλω αν θα λογοδοτησουν αυτα τα καθαρματα γιατι τους καλυπτουν η ευρωπα΄ι΄κη ενωση η ηπα και το νατο!

  2. Ουκρανοί Ναζί. Φίλοι των Γερμανο-Ευρωπαίων. Τα λέει όλα.

Comments are closed.