ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! AΓΡΙΟ ΞΥΛΟ μέχρι θανάτου στην κοπέλα του, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν! Δημοσίευσε και τη φωτογραφία στα social media! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
foto

Η σοκαριστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ο «σύντροφος» της άτυχης κοπέλας δημοσίευσε στα social media, τις αποκρουστικές εικόνες των πράξεών του.

Το περιστατικό του ανελέητου ξυλοδαρμού μίας 28χρονης Ρωσίδας από τον σύντροφό της, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της χώρας.

Η άτυχη κοπέλα, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της λίγες ημέρες αργότερα, ενώ αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι ο δράστης δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την «σακατεμένη» κοπέλα στα social media.

Αφορμή για την δολοφονία της 28χρονης στάθηκε η επιθυμία της να χωρίσει από τον 34χρονο άντρα, διότι η κακοποίση που υφίστατο από εκείνον ήταν διαρκής.

Μάλιστα, ο Μαξίμ Γκριμπάνοφ είχε απειλήσει στο παρελθόν τους συγγενείς της κοπέλας ότι θα την σκοτώσει αν τολμήσει κάποιος να τον καταγγείλει στις αρχές, γεγονός που αποδεικνύει το θράσος του άντρα, ο οποίος συνέχιζε απρόσκοπτα να ξυλοκοπεί και να κακοποιεί την πανέμορφη Anastasia.

Ο δράστης, έστω και καθυστερημένα, συνελήφθη από τις αρχές, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και κακοποίηση, ικανές να τον καταδικάσουν για περισσότερα από 15 χρόνια στη φυλακή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μουσουλμάνους θέλει να κάνει φίλους ο Πούτιν….έτσι έτσι…..αυτό είναι το Ισλάμ.
    Σύντομα και στο σπίτι σας.
    Τώρα, ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ.

  2. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΖΩΩ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕΣ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ..
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΘΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…

Comments are closed.