ΣΟΚΑΡΕΙ η ΔΕΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Oταν φοβάσαι τον Δαβάκη, πως θ΄αντιμετωπίσεις τον Ερντογάν;

Κοινοποίηση:
mitso

H Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη διακυβέρνησής της από μία Επιτροπή Σοφών στην οποία ο μόνος πολιτικός που διαθέτει τα προσόντα να συμμετέχει είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κανείς άλλος.

Κι αν η επικίνδυνη ασχετοσύνη Τσίπρα μας οδηγεί σε νέες οδυνηρές εθνικές περιπέτειες η ηγετική ανυπαρξία του Μητσοτάκη και η πολιτική του δειλία είναι ανησυχητικά στοιχεία.

Ο Μητσοτάκης μέσα σε διάστημα ελάχιστων ημερών ταπεινώθηκε σαν ηγέτης από δύο βουλευτές του, τον Σαλμά και τον Δαβάκη.

-Παρακαλώ και απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο και δε συμμαζεύεται να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εμείς φοβόμαστε το πολιτικό κόστος…

Αυτά δήλωσε ο Θανάσης Δαβάκης, βουλευτής της ΝΔ και ο Μητσοτάκης κάθεται και τον κοιτάει. Εάν σαν ηγέτης είσαι δειλός με τον Δαβάκη πως θα αντιμετωπίσεις τον Ερντογάν;

Η απορία προκαλεί ανατριχίλα στην ιδέα ότι τον ανεπαρκή εξουσιομανή Τσίπρα θα διαδεχθεί αυτός ο δειλός Μητσοτάκης.

Γι΄αυτό αγαπητοί οξυδερκείς συνέλληνες πρέπει να το πάρουμε αλλιώς: Kανένα από τα σημερινά κόμματα δεν μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα-όση Ελλάδα θα έχουν αφήσει πίσω της οι σημερινοί κυβερνώντες.

Μπλέξαμε με δειλούς και ολίγιστους.

Αν ο ίδιος ο λαός δεν πάρει τις τύχες του στα χέρια του αυτό που θα ακολουθήσει θα ισοδυναμεί με νέα μικρασιατική καταστροφή. Ερχεται…

Κουρδιστό Πορτοκάλι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι εκανε λεει? ο Βενιζελος διαθετει τα προσοντα?
    Και μετα αυτη η χωρα θελει να εχει μελλον ?
    Ποιος?αυτος που εφτιαξε το νομο περι ευθυνης Υπουργων?
    Που προστατεψε ολο το πολιτικο συστημα απο τις ρεμουλες?
    Ειμαστε αξιοι της τυχης μας!!

  2. η πλακα ειναι οτι ο δαβακης εδω λακωνια βοηθαει πολυ τους γυφτους κ αυτοι τον βγαζουν βουλευτη…τα ξερει αυτα ο κουλης γι αυτο δεν τον διωχνει,,,,τα ελεγε κ σε βιντεο ο χιος…αναιβαστε το ρεεεεεεεεεεεε

  3. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ makelarisa ΕΙΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΕ ΑΓΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ. υ.σ. Οι ρομά καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο ποσοσστό δυσαρέσκειας στους Ελληνες πολίτες σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!

    1. Αντε να βγαλετε εναν ακομη Αχρηστο για Πρωθυπουργο και να συνεχισει τα ιδια Ενας ακομη Ανεπαγγελτος Πολιτικος Επαγγελματιας Απατεωνας.
      Ελληνες ξυπνηστε ολα τα πολιτικα κομματα ειναι Ανθελληνικα και προδοτες της Ελλαδος.
      Ολοι πρεπει να καταδικαστους για Εσχατη Προδοσια ετσι που καταντησανε την Ελλδα για το χατηρι των Σιωνιστων.
      Ξυπνα Ελληνα και παρε τους στο κυνηγι ολους απο την Βουλη και καθαρισε την Ελλδα απο τα Πολιτικα Ζωιφια που αποζυμουν εδω και πολλα χρονια τους Ελληνες πολιτες και ζουνε εις βαρος μας.

Comments are closed.