Σοκάρει το τέρας που δολοφόνησε τον Ζαφειρόπουλο: «Ή θα μου κάτσεις ή θα σε σκοτώσω» έλεγε στις γυναίκες που βίαζε!

Κοινοποίηση:
viasmos

Ήταν Ιανουάριος του 2007, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν οκτώ ακριβώς και ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προσέγγιζε το πρώτο θύμα του.

Μία 18χρονη τότε κοπέλα θα ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 32χρονου Αλβανού που δολοφόνησε στις 12 Οκτωβρίου 2017 τον άτυχο ποινικολόγο μέσα στο δικηγορικό του γραφείου επί της οδού Ασκληπιού 154.

Ο Μikela Brahimas, μαζί με τους συνεργούς του, προσεγγίζει το σταθμευμένο μαύρο τζιπ, στο οποίο επέβαινε η άτυχη κοπέλα με τον σύντροφό της, στη Γλύφα Χαλκίδας.

Ζητά από το ζευγάρι χρήματα και στη συνέχεια αποβιβάζει, με τη βοήθεια των συνεργών του και ασκώντας βία, τον σύντροφο της 18χρονης τότε κοπέλας. Στη θέση του οδηγού επιβιβάζεται ο αδίστακτος Αλβανός. Βάζει μπροστά τη σβησμένη μηχανή του αυτοκινήτου, οδηγεί για λίγα λεπτά και παρκάρει το αυτοκίνητο σε άλλο σημείο.

«Με ρωτούσε πόσο χρονών είμαι, αν έχω σχέσεις, είπα ότι είμαι παρθένα. Άρχισε να μιλά χυδαία: “θα σου δείξω πώς είναι”. Ήρθε πίσω, πανικοβλήθηκα, έκλαιγα. Σήκωσε το χέρι του, είπε: “σκάσε μωρή π…”. Για να μας αφήσει να φύγουμε έκανα ό,τι μου έλεγε. Μου έλεγε: “κάνε ησυχία να μη μας ακούσουν”, ανέφερε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ένα χρόνο αργότερα το θύμα του αδίστακτου Αλβανού που βιάστηκε εκείνο το βράδυ από τον ίδιο και τον συνεργό του.

Αυτή δεν ήταν όμως η τελευταία φορά που ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ικανοποιούσε τα βίαια ένστικτά του. Λίγους μήνες αργότερα στις 29 Νοεμβρίου 2007, δρα με παρόμοιο τρόπο.

Ήταν μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, όταν ο 32χρονος, μαζί με τον συνεργό του, προσεγγίζουν ένα σταθμευμένο Mazda στο Άλσος Βεΐκου, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα ζευγάρι.

Αφού σπάνε με μία πέτρα το τζάμι του συνοδηγού αποβιβάζουν με τη βία τον σύντροφο μιας 19χρονης τότε κοπέλας. Στη συνέχεια οι δύο άντρες μπαίνουν στο όχημα και κατευθύνονται μέσω της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας σε ερημική τοποθεσία.

Απειλώντας ότι θα της αφαιρέσει τη ζωή ο 32χρονος Αλβανός βιάζει τη νεαρή κοπέλα.

«’Η θα κάτσεις ή θα σε σκοτώσω, δε θα σε πάω ποτέ σπίτι ή θα κάνει αυτός που σου λέω ή τέλος», φέρεται να της είχε πει τότε ο αδίστακτος Αλβανός σύμφωνα με τα όσα έχει καταθέσει το θύμα του.

Στη συνέχεια βάζει μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου και κατευθύνεται στον σταθμό του ΟΣΕ στην Οινόη όπου αφήνει ελεύθερη την 19χρονη.

 

Βίασε δύο γυναίκες όμως βγήκε από τη φυλακή με το νόμο Παρασκευόπουλου

 

Ο 32χρονος Αλβανός, καταδικάζεται σε 25 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση για ληστείες και για τις δύο υποθέσεις βιασμού.

Το 2015 έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής του αποφυλακίζεται κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος.

Σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή φεύγει από την Ελλάδα και επιστρέφει πίσω στην Αλβανία, όμως δεν παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο 32χρονος δολοφόνος, ξαναμπαίνει παράνομα στη χώρα και συνεχίζει τη δράση του.

Πέφτει και πάλι στα χέρια της αστυνομίας: συλλαμβάνεται για 12 κλοπές και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία. Σύμφωνα με τον τότε συνήγορό του Γιάννη Γλύκα, ο 32χρονος αθωώνεται για τις εννέα από αυτές αλλά καταδικάζεται σε φυλάκιση για τις υπόλοιπες τρεις.

Εκτίει την ποινή του στις φυλακές Κασσάνδρας όμως παρά παρά το βεβαρημένο παρελθόν του, παίρνει ολιγοήμερη άδεια αλλά δεν επιστρέφει ποτέ στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης.

Στις 12 Οκτωβρίου, μαζί με ένα ακόμη άτομο που αναζητείται και οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητά του, κλείνει το μοιραίο ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον δολοφονεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ένα τέτοιο είχα στην δούλεψη μου 3 χρόνια και πριν 20 χρόνια και πήγε να με σκοτώσει με ένα μαχαίρι 30 cm ένα βράδυ στις 3 η ώρα για να πάρει ελάχιστα χρήματα και να φύγει στην Αλβανία . Με έσωσε ο σκύλος που κοιμόταν μέσα στο σπίτι και μόλις μπήκε το σκυλί τον φερμάρισε στην πόρτα και ορμούσε να του επιτεθεί και εγώ ξύπνησα απ’ τα γαυγίσματα . Τον αντιμετώπισα γιατί και εγώ κάτι είχα μέσα στο σπίτι .Όλα αυτά επειδή του προσέφερα μόνιμη εργασία στέγη και όλα τα έξοδά του δωρεάν στο διπλανό διαμέρισμα με την εμπιστοσύνη μου να είναι οι πόρτες ξεκλείδωτες μιας και ήταν σε μονοκατοικία εξοχική .Το σπουδαίο της υπόθεσης είναι ότι τον σκύλο τον τάιζε αυτός επειδή εγώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινα εκεί και τώρα γνωρίζω καλά πολλά για τους σκύλους και έχω 4 . Σε συνέχεια άλλων οικοδομικών εργασιών σε κάποια εγκατάσταση πήρα με αυτεπιστασία ένα κτίστη και έναν εργάτη πάλι Αλβανούς .
    Χωρίς να με βλέπει ο εργάτης που δούλευε στο διπλανό κτήριο πάτησε από πίσω το τρίτροχο ποδήλατο του 4 ετών τότε γιου μου που έπαιζε και το γύρισε ανάποδα να πέσει το παιδί όπως και έγινε με το κεφάλι πίσω στο τσιμέντο και έφυγε τρέχοντας νομίζοντας ότι δεν τον είδε κανείς .Για κακή τύχη ήμουν από μέσα στο παράθυρο της κουζίνας και επέβλεπα το παιδί . Επειδή και τότε κάτι είχα στο σπίτι τον αντιμετώπισα αναλόγως . Πήγα στο διπλανό χωριό και τους ενημέρωσα ότι εάν το πρωί 6-8 (15-20 άτομα )οικογένειες δεν είχαν εξαφανιστεί από την επαρχία όπως και έγινε θα είχαν άσχημα ξεμπερδέματα .
    Άλλο περιστατικό στην ίδια επαρχία
    Σκοτώνει μέσα στις φυλακές ένα δικό μας από ένα πολύ πανελληνίως γνωστό χωριό ένας Αλβανός . Συγγενείς του και φίλοι του Έλληνα από το χωριό που σκότωσε ο Αλβανός γύριζαν τα χωριά και τακτοποιούσαν με τον δικό τους νόμο όλους τους Αλβανούς οι οποίοι εξαφανίστηκαν πάνω από 200 με 300 άτομα από την περιοχή και πιστεύω ακράδαντα και από τους δικούς τους . Τι έγιναν δεν γνωρίζω ! Ήρθαν και σε μένα και μου είπαν Μ……. δεν θέλουμε να δούμε Αλβανό στην δούλεψή σου γιατί αυτά που θα δεις δεν θα τα πιστεύεις . Τους απάντησα ότι έχω πικρά πείρα από αυτούς και δίνω και αμοιβή τότε 100.000 δραχμές τότε για κάθε κεφάλι ! Την συνέχεια δεν σας την γράφω .
    Στο σπίτι που μένω στην Αθήνα από πάνω μένει ένας Αλβανός με την οικογένεια του . Το τι τραβάω δεν περιγράφεται . Μέχρι μπάσκετ παίζουν τα κωλόπαιδό τους από πάνω . Πως ακούγεται από κάτω σε μένα δεν περιγράφεται . Πολλά άλλα που δεν θα αναφέρω καθ’ όσον έχει κάνει το διαμέρισμα οικοδομικές εργασίες και όλη την μέρα μας έχουν τρελάνει .
    Πως να διαβάσουν η να σπουδάσουν τα παιδιά μου με την κουλτούρα των Αλβανών από πάνω η εγώ να κοιμηθώ η να ξεκουραστώ ? Αναγκάστηκα να φύγω απ’ το σπίτι μου και να μένω στο εξοχικό με αυτό το κράτος που ζω που δεν υπάρχει τίποτε για τους Έλληνες ούτε νόμος ούτε αρχές που είχαμε πριν μας τους κουβαλήσουν εδώ μέσα .
    Το σπουδαίο είναι ότι ο Αλβανός έφερε και τον πατέρα του εδώ και απ’ ότι είδα στην αλληλογραφία της πολυκατοικίας του έβγαλε και σύνταξη καθ’ όσον ούτε η ηλικία του επιτρέπει ούτε δούλεψε ποτέ σε αυτή την χώρα ! Πάει Αλβανία και η σύνταξη πέφτει κανονικά στον λογαριασμό του ! Άκουσα και άλλα όμοια έγκυρα περιστατικά από άλλους .
    Έχω και άλλα προσωπικά ελαφρότερα περιστατικά και δεν τα γράφω . Αυτά σε έναν μόνο Έλληνα εμένα ! Τι έχουν πάθει άλλα σπίτια Ελλήνων δεν θα το μάθετε ποτέ μιας και μένα η αγανάκτηση με έκανε να σας δώσω πληροφορίες που ίσως θα απαλύνουν τον πόνο σας καθ’ όσον πιστεύω ακράδαντα ότι δεν είμαι μόνος . Όσο για τον παλιόπουστα του θέματος κάθε παθών αν νοιώσει αδικημένος ας το δει το θέμα του και μόνος του αν δεν δικαιωθεί που δεν το βλέπω . Όποιος κατάλαβε κατάλαβε !

  2. ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΨΗΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ πχ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ.
    ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΒΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΚΟΛΑΣΗ.

  3. Αλβανός καλός μόνο νεκρός.
    Η ώρα που θα αποδοθεί δικαιοσύνη πλησιάζει..
    Κάθε κατακάθι πίσω στην κόλαση.

  4. Τουρκαλβανοι, η χειροτερη φαρα στον κορφο μας…ξυπνατε ρε ψεκασμενοι ρεμπελοι ελληναρες, οταν θ ανοιξουν τη κερκοπορτα θα ναι αργα…

  5. στου τσιπρα και του παρασκευοπουλου τις γυναικες να κανει τα ιδια το σιχαμα αλβανος και να δουμε την αντιδραση τους για να καταλαβουμε την αληθεια στα λογια τους

    1. ΟΧΙ ΡΕ……ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ ΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ,,,,,,,

  6. Καλά έκανε να τον γράψουμε στο κόμμα να τον περιθάλψουμε με αγάπη.

Comments are closed.