Σοκάρει ο Κώστας Πρέκας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει εντολή: Σκοτώστε τον!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
444

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε σήμερα ο Κώστας Πρέκας.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και η αναφορά που έκανε σε πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- έχουν δώσει εντολή δολοφονίας προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

«Ξέρετε τι υπάρχει πίσω από τον Τσίπρα;» είπε ο Κώστας Πρέκας και συνέχισε: «Δίπλα στον Τσίπρα υπάρχουν άτομα που έχουν δολοφονηθεί από τους ίδιους. Αυτό το ξέρετε; Έχουν δολοφονηθεί! Έχει δοθεί εντολή «Σκοτώστε τον»! Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα! Ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ είναι εχθροί της Ελλάδος».

Αξίζει να σημειωθεί,σύμφωνα με το zappit.gr, ότι στην επισήμανση του Γιώργου Λιάγκα ότι πρόκειται για βαρύ χαρακτηρισμό, ο ηθοποιός επέμεινε λέγοντας: «Δεν το παίρνω πίσω, είναι γεγονότα αυτά»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. ΠΡΕΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΗΤΑΝ .ΘΥΜΗΣΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ .

  2. O Πρεκας έλεγε πάντα αλήθειες.Το ερώτημα είναι:Μπορείς να τις αντέξει ο Ελλήνας πολίτης ή ετεροτυφλεί;Διότι εαν αντέχαμε την αλήθεια δεν θα μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια αυτά τα άρρωστημένα μυαλά που πλήγωσαν το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια του καθενός μας και θα ρίχναμε και ένα βλέφαρο στο φουκαρά τον διπλανό μας που τον φάγανε τα χρέη και έγινε αυτόχειρας,στον πατέρα που εκλιπαρεί για μια θέση εργασίας για να θρέψει την οικογενεία του κ.τ.λ και κ.τ.λ. Για ολα αυτά τα “λοιπα”
    λοιπόν θα επρεπε τωρα να ημασταν ελεύθεροι και κυρίαρχοι αυτής της τόσο προδωμένης από στυγερούς δολοφόνους Χώρας.

    1. αληθειες ελεγε μονο για σας τους χαχολους ακροδεξιους ψευτοπατριωτες

  3. Εδώ δεν σας πειράζει που σας κυβερνούν τουρκόσπορα αυτό σας πείραξε όρνεα;
    Οχι στα 2 αλλά στα 4 να πηγαίνετε και πλέον θα σας γ@#$ και το ελληνικό DNA μόνο που όταν τα πάρετε χαμπάρι ένας ένας μ@#ς θα λέτε πω ρε φίλε τί έγινε τώρα; Δεν βλέπετε τίποτα πέρα απο τα χαρτο-νομίσματα σας.

  4. Αρκετά τον ανεχτήκαμε τον ανώμαλο φασίστα, ώρα να μας αδειάζει τη γωνιά.

  5. χαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχχαχαχαχχχαχαχαχχαχχαχχχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

  6. Γειά σου ΠΡΕΚΑ ΆΝΤΡΑ ΜΆΓΚΑ!!! Όσο για εσάς τους υπόλοιπους (ξέρετε ποιους εννοώ,εσείς που είστε σκυφτοί καθημερινά κ ο ένας μυρίζει τον κολο του άλλου ναι εσείς οι οσφυοκαμτες της ζωής προδότες)πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα σας πονάνε με τα λόγια τους κ δεν θα την γλυτώνεται.κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΠΆΝΤΑ ΟΙ ΤΡΕΛΟΊ ΣΩΖΑΝ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΆ ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΙΣΤΟΡΊΑ. Ξεκουμπιστητε ΑΠΌ ΤΗ ΧΏΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΙΔΕΣ ΒΑΛΤΟΥΛΙΔΕΣ…

  7. ΑΜΑ ΜΑΣΑΣ Κ ΤΡΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΗΔΥΠΟΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΝΕ Τ ΝΤΠ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΦΤΟΥΣΑΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΑΣ

  8. ΑΜΑ ΜΑΣΑΣ Κ ΤΡΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΡΟΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΗΔΥΠΟΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΝΕ Τ ΝΤΠ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝ ΑΝΤΙΤΙΘΟΜΕΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΦΤΟΥΣΑΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΑΣ

  9. Ρε ΠΡΕΚΑ, μην φοβάσε! Δεν θα σε σκοτώσει κανένας! Ηθοποιός φώναζε ”σκοτώστε τον!” Ο οποίος υποδυόταν τον γερμανό σε ελληνική ταινία στην οποία συμμετείχες και ‘συ, δεν ήταν συριζαίος.

  10. Ο Πρεκας ξερει πολυ καλα τι λεει,καποιοι ηλιθιοι που τον θεωρουν χαζο και τον σχολιαζουν μεσα εδω,αυτοι δεν ξερουν τι τους γινετε.

  11. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ…..ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ……..ΕΛΑΤΕ!!!!….ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  12. Όταν γερνάει ο άνθρωπος θέλει μεγάλη προσοχή σε διάφορες κινήσεις του. Πρώτον μη γίνει ρεντίκολο περί “γεροντοέρωτα” και το κυριότερο το τι βγαίνει από το στόμα του. Οι μαλκία είναι νεανικό φαινόμενο, όταν λέγεται από υπερήλικες είναι αηδία.

  13. Κυριε Πρεκα εισασταν ενας πολυ ομορφος ανδρας και εξακολουθειτε και παραμενετε και πολυ αξιολογος ηθοποιος περιοριστειτε λοιπον στον χωρο του θεαματος και αφηστε την πολιτικη για αλλους!

  14. πολύ καλή στιγμή διάλεξες κύριε Ατάλαντε, πρώην πατριώτη στις-ταινίες, νυν απλά τρελαμένε, Κώστα Πρέκα.
    Θα μπορούσες να τα πεις και προ-εκλογών, αλλά διάλεξες αυτή τη στιγμή που η κυβέρνηση πολεμάει για να ξεφύγει απ’τους νταβατζήδες της.
    Πείτε ρε κ μια καλή κουβέντα, ξεχασμένοι, ατάλαντοι άνθρωποι.
    Για όλα μια άποψη έχετε, πάντα προς το συμφέρον σας φυσικά.
    Να πας εσύ να συγκρουστείς με τους φαλάκρες της Ευρώπης, υπερ-πατριώτη Πρέκα, πάρε μαζί σου κ τη Λουκά και όλους τους μίζερους που κλαίγονται που ο Σύριζα διαλύει τη χώρα.

  15. Προφανώς λέει αλήθειες. Πώς λέμε για αυτούς που λένε τα πράγματα όπως είναι;
    Πρώτα τους αγνοούμε, μετά τους χλευάζουμε και μετά μας μας πέρνουν το κρανίο…..
    Θυμάμαι στις εκλογές πρίν βγεί ο ΓΑΠ έλεγα ότι ο τύπος είναι πολύ επικίνδυνος και θα διαλύσει τη χώρα. Τότε με κορόιδευαν…..
    Εγώ προτείνω Πρέκα για πρόεδρο της δημοκρατίας! Πρίν γελάσετε σκεφτείτε το.

  16. … Στα σίγουρα αν ζούσες το 1821 και το 1940 (για να μη σε πάω στα πιο παλιά ή και στα ενδιάμεσά τους), θα έλεγες τις ίδιες μακακίες για Κολοκοτρώνηδες και Μεταξάδες αντίστοιχα .. Έτσι δεν είναι σιχαμερό γιουσουφάκι?
    Ανάμεσα στα πολλά Σοφά που έχει πει ο Μάρκ Τουαίην, ξέρεις τι έλεγε ρε βολεμένε ραγιά?
    Έλεγε:
    1) Στην αρχή μιας (απαιτούμενης) αλλαγής, ο πατριώτης είναι ένας σπάνιος άνθρωπος (ενν. στο να βρεθεί). Είναι (ενν. όταν βρεθεί) γενναίος, αλλά μισείται και περιφρονείται από σχεδόν όλους. Ωστόσο, όταν τα καταφέρει και πετύχει την αλλαγή, οι δειλοί τρέχουν να ενωθούν μαζί του. Γιατί? Μα γιατί τότε δεν “κοστίζει” τίποτα το να “είναι” κανείς πατριώτης. ..και
    2) Ο πολίτης που ενώ βλέπει πως τα ρούχα της Δημοκρατίας στην κοινωνία που ζει έχουν φθαρεί, δεν κραυγάζει γι’ αυτό, δεν είναι πατριώτης αλλά αντίθετα είναι συνειδητοποιημένος προδότης.
    Κατάλαβες τώρα ρε συ παπαροσούργελο made in germany, αλλά και όλοι οι άλλοι οι “βολεμένοι” που ταυτίζεστε και καλά με το “Εγώ τα ξέρω όλα και όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα”?

    1. ΑΔΕΛΦΕ σοβαρολογείς τώρα τι συγκρίνεις? το μικρόβιο από τις τρίχες των α#$%διών του γέρου του μόριά η το αριστερό αρχίδι του Μεταξά

    2. Δηλαδή ρε άπλυτε βάζεις στην ίδια αξία τον ..πρέκα και τον Κολοκοτρώνη? πόση κατρακύλα θα αντέξουν τα μάτια μου 🙂
      Δεν σε βρίζω γιατί δεν χρειάζεται, έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα.
      Μου διαβάζεις κ τουαίην και συγκρίνεις τον ηλίθιο τον Πρέκα.
      Μήπως η Λουκά θα μπορούσε να’ναι η Μπουμπουλίνα?
      αυγό ε αυγό, έχετε ξεφύγει πλέον..

      ΥΓ. βολεμένος ραγιάς είναι αυτός που σε έκανε πλύση εγκεφάλου και σου έμαθε αυτές τις κακές λεξούλες απολειφάδι, γιουσουφάκι να πεις το σόϊ σου, μπετόβλακα. Σόρυ στέφανε που βρίζω, αλλά ο τύπος βρίζει χυδαία.

      1. ΡΕ γκιόνη ξύπνα λίγο για τον τσιπρα λέω και δεν σε έβρισα άσε τις μαγκιές πίσω από πληκτρολόγια και οθόνες, α και κάτι τελευταίο εθνικιστής είμαι.

        1. Δηλαδη φασιστας, αρα ανθελληνας(=σκουπιδι).

  17. ειχε καιρο να βγει τηλεοραση και βρηκε τροπο να ασχολιστε μαζι του

  18. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΟΠΩΣ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΛΑ Κ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΟΟΟ ΟΟΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Κ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΜΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΥΜΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2009 ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΒΩΒΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 1992 1995 ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΙΧ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΘΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ

  19. γιατι ρε παιδια δεν στελνουμε τον πρεκα την λουκα τον γκλετσο την στανιση να διαπραγματευθουν στην ευρωπη.Ας ζωστει ο πρεκας με εκρηκτικά,η λουκα να τους αφορίζει με σταυρους,ο γκλετσος να τους λεει ναουμε και η στανιση αναστατωνομαι.Ετσι θα απαλαγουμε και απο τους δανειστές και απο τους τρελούς του χωριού,γιατι δεν μπορεί ενα δαφνι θα υπαρχει και στις βρυξελες!!!!!

  20. ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ …ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ .
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ IQ Η ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?
    ΑΥΤΟ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ….ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΑΦΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ….
    ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΜΠΙΑΣ…ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ….ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ….ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΑΡΚΕΣ…ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ…

    1. “ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?”
      Το να ειναι κανεις αθεος δεν ειναι κακο, τωρα αν περνουν εντολες για να κατακρινουν θρησκειες… παλι δεν το βρισκω κακο. Απλως δεν το κανουν με σωστο τροπο.. -το κανουν μεσο υποσηνιδισης και προπαγανδας – αντι να το κανουν μεσο επιχειριματων- απο εκει και περα το οτι ειναι αθεος ο κανακης (ή το οτι προσπαθει να διχνει αθεος) ειναι εμφανες… Το να ταμπελοση κανεις την φαση τους ως παραθρησκευτικη οργανοση ειναι αρα ευκολο.

      “ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΜΠΙΑΣ…ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ….ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ….ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΣΑΡΚΕΣ…ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ”

      Αν για εσενα αυτος ο τυπος εχει ηψυλο IQ τοτε μαλον εσυ εισαι αυτος που εχει IQ καμπιας. Αν λαβω υποψη δε την ταμπελοποιηση τον κοκακιδων του ραδιο αρβυλα ως παραθρησκευτικη οργανωση και αναγω αυτο το λεγομενο ως οτι πιστευεις σε θεους και ειρθες να μας το παιξεις και εξυπνος… τοτε καταληγω στο οτι η καμπια μπροστα σου ειναι Αϊνστάιν…

      Οποτε κανε μας την χαρη ΜΑΣΟΝΕ… οι wannabe ή αλλιως και ποζερια εξυπνοι, ξεμπροστιαζοντε και εξεφτελιζοντε.

      Πανε να πουλησεις μουρι αλλου… γατακι..

  21. Δεν είναι τυχαίο που έχουν ξεφύγει λουκάδες και πρέκηδες.
    Ο κάθε τρελαμένος κ καλά “πατριώτης”, πλην τελειώς άχρηστος για τη χώρα, ξεσηκώνεται βλέποντας κινήσεις καθαρά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ όπως τα συνεχόμενα ΟΧΙ που εισπράτουν οι ευρωπαίοι.
    Βλέποντας κάτι τέτοια όλοι οι παραπάνω ΑΧΡΗΣΤΟΙ έχουν χάσει τον ύπνο τους καθώς δεν μπορούν να γίνουν πιο επαναστατικοί απ’τον Βαρουφάκη.
    Ξύδι τρελαμένοι πατριώτες και αφήστε τους ικανούς να κάνουν τη δουλειά τους και κάποιος να σας κάνει μήνυση ή να μπείτε στο Δαφνί.
    Οι ηλιθιότητες σας προκαλούν στομαχόπονο πλέον, ειδικά αυτές τις μέρες, που ο κάθε μίζερος έλληνες βγάζει τον πόνο του ενάντια στον σύριζα.

    1. Δεν είναι το ΟΧΙ πατριωτική κίνηση ρε βλάκα?
      Τι είναι?
      Πες μου και εμένα τον αμόρφωτο με πτυχίο ΤΕΙ, που έμαθα ότι το να αντιστέκεσαι στους από επάνω είναι πιο πατριωτικό από το να μιζεριάζεις σε ότι καλό πάει να γίνει με βάση πολιτικά συμφέροντα (αυγό είσαι αγόρι μου).
      Ναι, είναι πορωμένοι οι άνθρωποι που θέλουν να ισορροπήσουν την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες, και όχι δυστυχώς να τους σαπίσουν στο ξύλο όπως αρμόζει στα σιχάματα που πιστεύεις.
      Να είσαι καλά που δικαίωσες το αρχικό μου μήνυμα περί μιζέριας και ατελείωτου πόνου του Σύριζα στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδος.
      Της Ελλάδος που βγάζει ξανά τους πολίτες της στο που_κρυο.
      Συνεχίστε τη κλαούνα, μοιράστε μιζέρια όσο οι ΚΑΚΟΙ συριζαίοι την διαλύον την Ελλάδα, κάνοντας το πρωτόγνωρο, λέγοντας όχι στα βίτσια της Ευρώπης.
      Ωϊμε.

      ΥΓ. δεν πείθετε κανέναν. Συνεχίστε τον τιμιο αγώνα της μιζέριας. Προσοχή μη σας ξεφύγει καμία καλή κουβέντα για τα ΌΧΙ που εισέπραξαν οι σκατάδες ευρωπαίοι ως τώρα, δεν κάνει. Δεν είναι πατριωτικό καθώς ο Βαρουφάκης ΓΑΠ κλπ. έτσι

  22. χθες μας πλασάρεις λουκά, σήμερα πρέκα….το χεις χάσει εντελώς!

  23. Στειλτε τον Πρεκα στην γερμανια να καθαρισει ολους τους Γερμανους και μετα στο Δαφνι.

Comments are closed.