Σοκάρει η εξομολόγηση γνωστού ζεν πρεμιέ Έλληνα ηθοποιού που έμεινε άστεγος! «Ζούσα μια πλουσιοπάροχη ζωή μέχρι σήμερα»

Κοινοποίηση:
ziagos1

Δημοφιλής, γόης, περιζήτητος, με πολλές γυναίκες και μια πλουσιοπάροχη ζωή ήταν μέχρι πριν λίγο διάστημα ο ηθοποιός που τώρα περνάει τραγικές στιγμές!

Αυτή είναι η πορεία ζωής του γνωστού ηθοποιού Νίκου Ζιάγκου, ο οποιός πλέον βιώνει μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα!

Σήμερα, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τον ηθοποιό, αφού τα οικονομικά προβλήματα και η κρίση, τον έφεραν σε άσχημο σημείο. “Όπως οι περισσότεροι Έλληνες είχα και εγώ χρέη και επειδή πήρα δάνεια, αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου για να επενδύσω σε ένα μεγάλο μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά”, δήλωσε ο Ν. Ζιάγκος.

Ο ηθοποιός φιλοξενείται στο “Σπίτι του ηθοποιού”, που έχει υπό την προστασία της η καλή του φίλη, Άννα Φόνσου.

 

ziagos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. και εγω εκλεισα το μαγαζι μου και εμεινα χωρις μια… σοκαριστηκε κανενας?

  2. Φιλε ηθοποιε τι να σου πω τωρα; Κι αλλοι σαν εσενα οταν ειχατε περαση τα τρωγατε ολα και δεν αφηνατε ουτε λεπι για να κανετε τη μεγαλη ζωη, ποιος σας φταιει; Και γιατι να σας λυπηθει τωρα καποιος που περασανε απο τα χερια σας τοσα λεφτα που δεν θα δει κανενας απο μας σε ολη του τη ζωη ή ακομα και σε 2 ή 3 ζωες και δεν αφησατε τιποτα για τα γεραματα;;; Ζωαρα θελατε, να υποστειτε και τις συνεπειες τωρα, εχει και η φιλανθρωπια τα ορια της.

  3. Να μην τα ετρωγε σε γυναικες, σε ποτα και σε ξενυχτια. Ας προσεχε ο τζιτζικας 😉

  4. TI NA KANH O ΕΛΛΗΝΑΣ………

    ΑΦΟΥ ΤΑ “ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ” ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ “ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ” ΠΟΥ ΕΝΘΥΛΑΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ………… ΣΕ τούρκικες σαπουνόπερες, πρακτορες και προπαγάνδες………

    “ΔΑΝΕΙΚΑ” ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ, ΣΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…………

    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ;;;…….

    1. Καλα, μαθε ελληνικα πρωτα φιλε, μετα κανεις κυρηγμα…

Comments are closed.