Σοκάρει η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα για πτώση ελικοπτέρου, Ελασσόνα: «Έμενα με έσωσε η…»

Κοινοποίηση:
vasiliki-plexida

Ποια η σοκαριστική εξομολόγηση της Βασιλικής Πλεξίδα για την πτώση του ελικοπτέρου στην Ελασσόνα;

Εικοσιτέσσερις ημέρες μετά την πτώση του στρατιωτικού ελι­κοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, με τους τέσσερις αξιωματικούς να χάνουν τη ζωή τους και την Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα να βγαίνει ζωντανή, αποκαλύπτεται το θαύμα της Παναγίας.

Η ίδια η επιζήσασα, η 29χρονη στρατιωτική μηχανικός, έχοντας βγει από το νοσοκομείο και προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ, φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στους φίλους της ότι την έσωσε η Παναγία, που εμφανί­στηκε μπροστά της.

Στρατιωτικός στα ελικόπτε­ρα και φίλος της Βασιλικής Πλεξίδα, η οποία πιστεύει βαθιά και διατηρεί μία ιδιαίτερη θρη­σκευτική σχέση με τη μονή της Παναγίας της Σερίφου, γνωρίζοντας, μάλιστα, μία από τις μοναχές που ζουν εκεί, αναφέρθη­κε σε όσα τους εξιστόρησε η μο­ναδική επιζήσασα.

Μόλις έγινε γνωστό το πρωί της 19ης Απριλίου ότι το στρατιω­τικό ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ, πρόσωπο που γνώριζε ότι η κοπέλα ευλαβούνταν την Παναγία της Σερίφου και πριν τους βρούνε, τηλεφώνησε στη μονή, ζητώντας από τις μοναχές να προσευχηθούν επειδή είχαν ανησυχήσει. Τότε η μοναχή, που γνωρίζει προσωπικά την Αρχιλοχία, είπε στο συγγενικό πρόσωπο που της τηλεφώνησε ότι μόνο η κοπέλα θα σωθεί. Φέρεται, μάλιστα, να ανέφερε η μοναχή ότι, μόλις το μοιραίο ελικόπτερο άρχισε να πέφτει, εμφανίστηκε δίπλα στην κοπέ­λα μία γυναίκα με κόκκινα ρούχα: ήταν η Παναγία.

Η γυναίκα με τα κόκκινα ρούχα έπιασε το κάθισμα που βρισκόταν η Βασιλική Πλεξίδα, ξηλώνοντας και το πάτωμα του ελικοπτέ­ρου με χειρουργική ακρίβεια (1.200 πριτσίνια το συγκρατούν και, για να το ξηλώσει ανθρώπι­νο χέρι, θέλει μέρες εργασίας με εργαλεία, ανέφερε ο στρατιωτικός που έχει αυτήν την ειδικότη­τα στο στρατό).

Η Παναγία άρπαξε το αποκολλημένο κάθισμα και το άφησε στο δύσβατο έδαφος, σε απόσταση περίπου είκοσι μέτρων από το ελικόπτερο, που συνετρίβη μέσα σε λίγα λεπτά. Μάλιστα, η γυναίκα με τα κόκκινα ρούχα τής γύρισε πλάτη και την προέτρεψε να μην κοιτά­ζει προς τα συντρίμμια, για ευνόητους λόγους, να μη φοβάται, ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα έρθουν να τη βρούνε.

«Αυτός που έρχεται, έρχεται για σένα», της είπε και έφυγε. Και ήταν ο υπάλληλος της ΔΕΗ, που είχε πάει να ελέγξει γιατί εί­χε κοπεί το ρεύμα και ο οποίος βρήκε τη Βασιλική Πλεξίδα.

Η επιζήσασα φέρεται να είπε στους φίλους της ότι αισθανόταν ζεστασιά και ασφάλεια με την παρουσία της γυναίκας. Αλλά η Παναγία εμφανίστηκε στην 29χρονη και όταν αυτή νοση­λευόταν, καθησυχάζοντάς τη για την υγεία της και λέγοντάς της ότι σύντομα θα γίνει καλά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Τότε γιατί όταν την βρήκαν στο κάθισμα δεμένη και κρεμασμένη από ένα δέντρο, έτρεμε ολόκληρη από το σοκ και είχε κατουρηθεί και επάνω της;

  2. Δηλ. η Παναγία ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ έσωσε αυτή και κατεδίκασε σε θάνατο το υπόλοιπο πλήρωμα;
    Μεγάλη ύβρις απο μια χωριάτισσα αστυνομικίνα για την Θεοτόκο και τούς άλλους νεκρούς συναδέλφους της.
    Θα πρέπει να ντρέπεται…………….

    1. ΑΔΕΛΦΕ….ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΨΥΧΙΚΑ.
      ΣΤΟ ΔΩΕΚΑΘΕΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΕΙΑ.ΜΑΘΕ ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.
      Ο ΘΕΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.
      Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.
      ΝΑ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΟΥΣΕ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΣΗη ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΗΡΩΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ η ΑΝ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΣΟΤΑΝ ΣΕ ΑΓΙΑ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΡΥΦΥΣΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΚΑΙ Η ΖΏΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
      ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΚΑΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

  3. Ας μας πει πραγματικα τι εγινε & ας αφησει το τι εγινε με εκεινη.
    Της εταξαν αμεταθετο για να μην πει την αληθεια για το τι εγινε.
    Η ΕΔΕ που διενεργηθηκε εκλεισε ως αιτια πτωσης τον καιρο & το ανθρωπινο λαθος του υποδιοικητη του ΤΕΑΣ.
    Βρωμαει η υποθεση πολυ.
    Ο Στεφανης τι λεει για ολα αυτα;

  4. ΠΟΙΑ ΘΕΑ ΤΥΧΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ;

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΗ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.
    Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ.Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ ΠΑΝΑΓΙΑ.

  5. Η τυχη ειναι το καλιτεχνικο ψευδωνυμο του Θεου

  6. ο Αιωνιος Πολεμος μετα την Ανασταση του Χριστου, συνεχιζετε

  7. Αν δεν επιτρέψει ο Θεός ούτε μία τριχα απο τα μαλλιά μας δεν πέφτει…Κι εσείς ολοι της τυχης οταν δειτε τα σκουρα παναγιά βοηθα λέτε..

  8. Ακριβως μη λες τετοια κοπελα μου γιατι τα διαβαζουν και οι μανες των σκοτωμενων δεν διαλεγει η παναγια ποιον θα σωση ελεος πια ειναι ντροπη μωρακια αθωα φευγουν….γιατι η παναγια δεν τα σωζει τι το ιδιαιτερο εχεις εσυ;……..

    1. ΠΡΑΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……
      ”εί έχετε πίστιν ώς κόκκον σινάπεως ελέγετε άν τή σικαμίνω ταύτη εκριζώθιτη….καί υπήκουσεν άν υμήν”
      ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
      ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΜΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΡΗΤΟ…….ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ……
      ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ η ΕΞΟΣΥΖΙΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΝΟΜΟ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ.
      ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΝΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟ ΠΤΩΣΕΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
      ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ….ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
      ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
      ΑΠΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ.

    2. Τη θερμή της πίστη!!!Κάτι που αν δεν το βιώσεις δεν υπάρχει περίπτωση να το καταλάβεις!!!Η Αρχιλοχίας αγαπούσε τη Παναγία πολύ και τη πίστευε ακράδαντα χωρίς να την έχει δει ποτέ!Ξέρεις τι σημαίνει να πιστεύεις σε κάτι που δεν έχεις δει ποτέ και δεν σε ενδιαφέρει αν θα το δεις γιατί πολύ απλά είσαι ευλογημένη από το Θεό να νιώθεις μέσα σου ότι είναι η αλήθεια χωρίς να ζητάς καμμιά απόδειξη;Μάθε ,λοιπόν,ότι οι άνθρωποι που αγαπούν και πιστεύουν στη Παναγία έχουν τη μεγαλύτερη προστασία από τον Κύριο γιατί είναι η μεγαλύτερη πρέσβειρα μεταξύ του Θεού και των ανθρώπων.Η Παναγιά μας ακούει τις προσευχές όλων των ανθρώπων και τις μεταφέρει στον υιό της ,Εκείνος ,όμως,πράττει σύμφωνα με το θέλημα της μητέρας του.Δεν υπάρχει τίποτε τυχαίο.Η Παναγία ήθελε να σωθεί η κοπέλα γιατί την ευλαβούταν και την αγαπούσε αλλά παράλληλα γνώριζε ότι θα δημοσιοποιούσε το θαύμα που θα την αξίωνε να δει.Έπρεπε να ζήσει γιατί η πνευματική ωφέλεια και η δική της αλλά και όσων πληροφορήθηκαν το θαύμα θα μεγάλωνε.Πάντα ο Θεός πράττει με μοναδικό κριτήριο την ωφέλεια της ψυχής όλων μας και πολύ περισσότερο όταν αποφασίσει να πάρει κάποιον από την επίγεια ζωή.Δεν ήταν η ώρα της να φύγει γιατί η κοπέλα αυτή έχει πολλά να δώσει και στη πατρίδα της και στη θρησκεία της.ΑΞΙΑ!!!

  9. Η τύχη σου σε έσωσε κορίτσι μου και όχι η Παναγία.Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι ήταν η Παναγία,δικαίωμα σου.Αλλά αν,λέμε άν σου ξανασυμβεί που το απεύχομαι,και δεν σε σώσει η Παναγία ή καλύτερα δεν την γλυτώσεις απο τύχη σαν την πρώτη φορά,τί θα έχεις να πείς? Οτι η Παναγία δεν σε προστάτεψε? Γιατί την πρώτη φορά και όχι και τη δεύτερη? Ξέρω-ξέρω: Γιατί αυτό ήταν το θέλημα της θα πούνε κάποιοι.Αυτά για όσους πιστεύουν σε θαύματα.Και τώρα μπορείτε να αρχίσετε να βαράτε.

    1. καλά οι αντίχριστοι ολα στην τυχη τ΄αποδίδουν…Μην πολεμάτε τόσο τη θρησκεία..

      1. Δεν πολεμάμε τη θρησκεία ρε karotas αλλά τη βλακεία.Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.

      2. Και οι αφελείς,ευκολόπιστοι και ανόητοι στην Παναγία.

    2. Άτοπος ο συλλογισμός σου .
      Και που ξέρεις εσύ , εάν δεν είναι θέλημα Θεού να σε σώσει σήμερα , για κάποιον λόγο , και να σε πάρει έπειτα .
      Εφόσον λέει η κοπέλα ότι είδε την Πανααγια , εσύ γιατί αμφιβάλλεις ;
      Ξέρω ….ξέρω … Οι ξερόλες νεοραγιάδες …

Comments are closed.