Σοβαρές ζημιές σε σπίτια στην Παλική Κεφαλονιάς

Κοινοποίηση:
spiti

Σοβαρές ζημιές σε κατοικίες της Παλικής, στην Κεφαλονιά, παρατηρούνται μετά τον σημερινό ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί.

Σύμφωνα με το kefalonitikanea.gr, κατοικίες που είχαν χαρακτηριστεί ως κίτρινες, αντιμετωπίζουν νέα, σοβαρά προβλήματα, ενώ παρατηρήθηκαν και πτώσεις βράχων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου ολόκληρης της Κεφαλονιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κε ΧΙΟ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ, ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ Η Σ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΡΒΛΗΜΑ ΟΥ ΘΑΚΛΗΘΟΥΜΕ Ν ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥ:

  2. Κε ΧΙΟ, ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥΡΟΥΠΩΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ π.χ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΑΧΑΡΝΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,ΔΕΡΙΓΝΥ..ΑΝ Κ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ

Comments are closed.