Σκύλος έφαγε κοκαΐνη και καταβρόχθισε μέχρι θανάτου τον 41χρονο ιδιοκτήτη του

Κοινοποίηση:
0460f3861516a74cb150e4433f42d78d-11

Ένα Στάφορντσαϊρ μπουλ τεριέ κατασπάραξε μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη του, αφού πρώτα είχε καταναλώσει κοκαΐνη.

Ο σκύλος είχε καταναλώσει 8 φορές περισσότερη κοκαΐνη από το όριο για την ανθρώπινη χρήση, όταν επιτέθηκε στο πρόσωπο και τον λαιμό του ιδιοκτήτη του, Μάριο Περιβοΐτο, όταν εκείνος έπαιρνε μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC. Ο Νίκολας Καρμιχαέλ, ειδικός στην κτηνιατρική τοξικολογία, διαπίστωσε ότι στον οργανισμό του σκύλου υπήρχαν δείγματα κοκαΐνης και μορφίνης. Ο 41χρονος Μάριο Περιβοΐτο ήταν παγιδευμένος στο διαμέρισμά του, όταν οι γείτονες τον άκουσαν να φωνάζει «βγάλτον από πάνω μου.» Οι γείτονες αναγκάστηκαν να πάρουν έναν λοστό για να ανοίξουν την πόρτα και να μπορέσουν να μπουν μέσα οι γιατροί.
Σ1

Σ2
Ο 41χρονος ήταν εθισμένος στην ηρωίνη και στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και έπαιρνε μέρος σε ένα ντοκιμαντέρ για τον εθισμό και την αντικοινωνική συμπεριφορά, σύμφωνα με τους γείτονες.

«Είναι πολύ πιθανό ο σκύλος να κατανάλωσε ναρκωτικά. Το πιο πιθανό είναι να τα έφαγε. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάτι τέτοιο θα κάνει τον σκύλο να επιτεθεί, αλλά σίγουρα θα προκαλέσει αφύσικη συμπεριφορά», αναφέρει ο Δρ. Νίκολας Καρμιχαέλ. Οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν τον Μάριο Περιβοΐτο μετά την επίθεση.
d5d7b22560f6a61a002571915aceb1c8-8
Ο Νίκολας Καρμιχαέλ, ειδικός στην κτηνιατρική τοξικολογία, διαπίστωσε ότι στον οργανισμό του σκύλου υπήρχαν δείγματα κοκαΐνης και μορφίνης. Ο σκύλος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ. Το δικαστήριο απαγόρευσε την είσοδο οποιουδήποτε άλλου στο διαμέρισμα για 3 μήνες. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό, αλλά τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και τελικά υπέκυψε σε αυτά μετά από λίγο. Ο σκύλος μεταφέρθηκε από τις Αρχές σε ασφαλείς αστυνομικές εγκαταστάσεις και αναμένεται να θανατωθεί.

dailymail

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το σκυλί θα την πληρώσει πάλι… Καλά του έκανε όμως..

Comments are closed.