Σκόπελος: ΜΕΓΑΛΟ χτύπημα στα νησιά από τους ροζέ αριστερούς του Κολωνακίου και του κ**λου! Γιατί βρε μ@λ@κες να έρθουν στα νησιά διακοπές και όχι παραθαλάσσια όπως: Χαλκιδική, Πήλιο, Εύβοια κλπ;;

Κοινοποίηση:
1682479

Σκόπελος: ΜΕΓΑΛΟ χτύπημα στα ΝΗΣΙΑ από ΥΠΟΥΛΟΥΣ ροζέ αριστερούς! Γιατί να πάνε στα νησιά και όχι σε παραθαλάσσιες περιοχές; Ξεκίνησε ο πόλεμος στον τουρισμό…..

Οι ανακοινώσεις ότι σε 23 νησιά θα αλλάξουν οι συναλλαγές … έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

http://skopelos-news.blogspot.gr/

 

1682479

Σε αυτά τα νησιά αλλάζουν οι συναλλαγές κάθε είδους άνω των 70 ευρώ, αφού θα πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο οικονομικών. Πρόκειται για νησιά του Αιγαίου με πληθυσμό άνω των 3.100 κατοίκων. Σε αυτά έρχεται και φόρος 1 ως 5 ευρώ ανά διανυκτέρευση, αλλά και 6% φόρος σε επιχειρήσεις ένδυσης, υπόδησης, έργων τέχνης και κοσμηματοπωλεία, αλλά και φόρος 3% σε μπαρ εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα από 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. τι ειχε πει ο σοιμπλε;
    εχετε πολλα νησια και πρεπει να εκκενωθουν για το… καλο της αναπτυξης

  2. Δηλαδη μεχρι τωρα για ερχοταν? Ειναι προβλημα να πληρωνει κανεις με καρτα? Η μηπως το μετρο πονεσε τους μαγκες της φοροδιαφυγης?
    Ρουφηξτε το αυγουλακι σας λαμογια.Ενα μεγαλο μπραβο στην κυβερνηση.

    1. λέλο τελικά είσαι σοσιαλιστής τραπεζίτης ή απλά υπάλληλος τράπεζας;;;

Comments are closed.