Σκληρό μήνυμα Νικολόπουλου στον Πολύδωρα…διαβάστε τι του έστειλε!

Κοινοποίηση:
nikos

Την αλληλεγγύη του στον Βύρωνα Πολύδωρα με σκληρότατους χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση εξέφρασε ο Νικος Νικολοπουλος. Διαβάστε τι του έστειλε:

“O BAPONOΣ THΣ EN EΛΛAΔI ΠAΓKOΣMIAΣ KEPΔOΣKOΠIAΣ,

YΠETAΞE 153, AΛΛA OXI EΣENA BYPΩNA . OI EΠIΘEΣEIΣ ΠOY ΘA YΠOΣTEIΣ TIΣ EΠOMENEΣ HMEPEΣ, ΘA EINAI ANEΛEHTEΣ KAI, ΘA EMΠEPIEXOYN OPΓH TOY ΠAPONTOΣ AΛΛA KAI ΣΩPEYMENH OPΓH EIKOΣAETIAΣ , ΓIATI AYTOΣ ΠOY ΠPOΔIΔEI ΣHMEPA TH XΩPA, ΠPOΦANΩΣ ΔE MAΣ ΣYΓXΩPEΣE ΠOTE THN APNHΣH MAΣ, NA TON AKOΛOYΘHΣOYME ΣTHN ANOIΞIATIKH ΠPOΔOΣIA TOY. O APXHΓOΣ TOY NEOΠAΓOYΣ KOMMATOΣ THΣ ΣYΓΓPOY MΠOPEI NA ΔHMEYEI TIΣ ΠEPIOYΣIEΣ TΩN EΛΛHNΩN AΛΛA TIΣ APXEΣ TIΣ AΞIEΣ KAI TH ΣYNEIΔHΣH THΣ NEAΣ ΔHMOKPATIAΣ TOY KΩNΣTANTINOY KAPAMANΛH, OΣEΣ ΠPOΣΠAΘEIAΣ KI AN EKANE, ΔE MΠOPEΣE NA TIΣ ΔHMEYΣEI . KPATA ΓEPA BYPΩNA TON ΠYPΣO THΣ ANTIΣTAΣHΣ, ΓIA NA MH ΣKOTΩΣOYN TA ΠAIΔIA MAΣ .”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΣΕ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ
    ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΓΩ

  2. Τελικα ποια μνημονια ηταν καλα και επρεπε να τα ψηφισετε και ποια οχι? |
    Τη μια οχι την αλλη ναι την αλλη παλι οχι.

  3. Εφυγε απο τη Ν.Δ απο το κομμα το αγνο, το αλάθητο, το αναντικαταστατο, αυτο που μαζι με το ΠΑΣΟΚ μας εφεραν ως εδω. Αυτο που και εσυ εγκατελειψες γιατι δεν αντεχες την απολυτοτητα της ηθικης του και εντιμοτητας. Μη μου πειτε οτι ο Σαμαρας το διεφθειρε, η οτι ο Σαμαρας σφετεριστηκε την αργηγια του; Θυμαμαι ησουν διπλα του και γυρνουσες το κεφαλι σου και τον κοιταζες σαν ενας ταλαιπωρημενος δουλος. Ειστε αθλιοι ολοι σας, αθλιοι και υποκριτες και οσο θα υπαρχετε εσεις που σημερα το ιδιο πραγμα το λετε ασπρο και αυριο μαυρο δε θα δουμε ασπρη μερα. Οσο για τον στρατηγο ανεμο μεσα σε μια μερα τακτοποιησε την κορη του. Αυτον εσυ σημερα υμνεις και δοξαζεις. Ομοιος ομοιου αει πελαζει.

  4. Μα είναι δυνατόν να μιλάει ο κύριος με το μνημόνιο 2 ?Το ψήφισε και δέσμευσε τους επομένους και τώρα πουλάει επανάσταση και συναλληλία στον στρατηγό άνεμο μιλώντας για Καραμανλή και άλλα κουραφέξαλα?Ο Καραμανλής ΒΡΈ ΞΕΦΤΊΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΈΚΑΝΕ ΠΟΤΈ ΥΠΟΥΡΓΌ ΕΠΕΙΔΉ ΣΕ ΉΞΕΡΕ…Είναι ντροπή σας σαν ιστοσελίδα να μας τσαμπουνάτε συνέχεια δηλώσεις του Νικολόπουλου του Βουλευτή της 30ετίας με τις μετοχές στο κανάλι Ε.Γιατί δεν μας λέτε για τα ακίνητά του,πως αποκύρηξε το δεξί του χέρι τον Καλαμπόκα στην Πάτρα και πώς από κλητήρας τραπέζης παρουσιάζει σπουδές και τεράστια περιουσία?

  5. φαιδρός λαικισμός από τον κύριο που έκανε περιουσία με την πολιτική

  6. Μπορεί να μας εξηγήσει ο κος Νικολόπουλος τι ακριβώς ψήφισε και με ποιό τρόπο γιατί δεν ήταν στη βουλή την ώρα της ψηφοφορίας, γιατί κανείς δεν κατάλαβε.

  7. Τον πάω πολύ τον………. Νικολόπουλο !!!

    Τον παρακολουθώ …βλέποντας σχεδόν όλες τις εκπομπές του στο ΈΧΤΡΑ !

    Μπράβο του , διότι έχει σηκώσει ΑΝΤΡΙΚΙΑ και με ΣΘΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Στους …ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !

    Λοιπόν !

    Κράτα και εσύ γερά φίλε… Νικολόπουλε !

    Ο ταλαιπωρημένος λαός μας …χρειάζεται παλληκάρια σαν και εσένα !

    Να είσαι πάντα καλά ..που δεν ενέδωσες στους ασύδοτους πεζεβέγκηδες !

    ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !

    Σου εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2014 !

    ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2014 ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

    Στράτος Δ

  8. ναι..τοσα χρονια στο μαντρι,και τωρα θυμηθηκαν να το παιξουν ενσυνειδητοι..

Comments are closed.