ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Στο ΜΠΑΛΙ τρώνε ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΚΥΛΙΑ για ΜΕΖΕ!!! (ΒΙΝΤΕΟ 18+)

Κοινοποίηση:
σκυλια

Μια φιλοζωική οργάνωση από την Αυστραλία, η Animals Australia, σε έρευνα που έκανε μετά από καταγγελίες τουριστών, ανακάλυψε ότι στο Μπαλί που το επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, τους προσφέρουν λαχταριστά εδέσματα από σκυλίσιο κρέας.

Ο τρόπος με τον οποίο σκοτώνουν τα σκυλιά είναι φρικτός . Πιάνουν αδέσποτα σκυλιά στο δρόμο, τα δένουν με ένα σύρμα στο λαιμό , και αφού τα στραγγαλίζουν με αυτό τον τρόπο στην συνέχεια τα γδέρνουν για να πάρουν το κρέας τους.

Το σκάνδαλο αυτό αποκαλύφτηκε μέσα από αγοραπωλησίες ακόμα και κατοικίδιων σκύλων που γίνονταν στα μπαρ και στα νάιτ κλαμπ.

Συνήθως για να τα σκοτώσουν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν σφαίρες αλλά επειδή αυτές κοστίζουν, εφαρμόζουν μια άλλη φρικτή μέθοδο. Δένουν με κολλητική ταινία τα στόματα τους, και τα πόδια τους και τα τοποθετούν μέσα σε ειδικές κούτες από μπαμπού η ακόμα και σε πλαστικές σακούλες απορριμμάτων όπου τα αφήνουν χωρίς νερό και τροφή και εκεί αργοπεθαίνουν σιγά σιγά.

Η φρικτή αυτή υπόθεση όπως ανέφεραν οι Αυστραλοί αυτοί ερευνητές, ξεπερνά ακόμα και το μεγάλο σκάνδαλο τις Κίνας όπου σκοτώνανε μαζικά σκυλιά τα όποια στη συνέχεια σε ένα ειδικό φεστιβάλ τα πουλούσανε για κατανάλωση.

Σε σύγκριση με άλλες χώρες τις κεντρικής και νοτιανατολικής Ασίας όπου έχει παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο στο κράτος του Μπαλί 7 φορές παραπάνω σκοτώνονται σκυλιά για κατανάλωση.

Το κακό είναι ότι στην χώρα αυτή δεν υπάρχει καμιά προστασία τον αδέσποτων σκυλιών και το σκάνδαλο αυτό γίνεται ακόμα πιο μεγάλο γιατί πολλές φορές τα δηλητηριάζουν και στη συνεχεία το κρέας τους μαζί με το δηλητήριο προσφέρεται σαν έδεσμα στους ανύποπτους τουρίστες.

Η αυστραλιανή φιλοζωική εταιρία για να ξεσκεπάσει αυτό το μεγάλο σκάνδαλο υποκρίθηκε ότι θα ανοίξουν ένα εστιατόριο το οποίο θα προμηθεύονταν το σκυλίσιο κρέας για να το προσφέρει στους πελάτες.

Εκεί ήρθαν σε επαφή με τους ειδικούς εκτελεστές τον σκυλιών και αυτοί τους έδειξαν τον τρόπο με το οποίον δολοφονούν τα αθώα τετράποδα και στη συνέχεια παίρνουν το κρέας τους μια διαδικασία που προκάλεσε μεγάλη αηδία και αποστροφή, αλλά πιο πολύ, θλίψη για αυτά τα αθώα πλάσματα.

Εκτός όμως από την Ινδονησία, όπως φαίνεται συμμετέχει και Ευρώπη στο φρικαλεώδες αυτό εμπόριο. Συγκεκριμένα, το γαλλικής προέλευσης σουπερμάρκετ Carefour, με τουλάχιστον 10.000 μαγαζιά σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνες μιας φιλοζωικής εταιρίας, της Animals Asia, πουλάει σκυλίσιο κρέας εδώ και χρόνια στην Κίνα.

Η φιλοζωική εταιρία Animals Asia αρχικά προέτρεπε την εταιρία Carefour να απομακρύνει το σκυλίσιο κρέας από το εμπόριο. Αργότερα όμως, σε έρευνα της φιλοζωικής εταιρίας τον Μάιο του 2017 ανακαλύφθηκαν δύο υποκαταστήματα στην κινεζική πόλη Xuzhou με πλήθος από προϊόντα με σκυλίσιο κρέας.

Παράλληλα με αυτή την ιστορία, μια άλλη φρικτή ιστορία εκτυλίσσεται νοτιότερα στην Ινδονησία. Εκεί υπάρχει μια φυλή πιθήκων, η Kalimantan Timur η οποία έχει αποδειχτεί ότι έχει 97% του ανθρωπίνου DNA δηλαδή μοιάζει πολύ με το ανθρώπινο σώμα.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την ομοιότητα γίνεται το εξής φρικτό και απαίσιο:
Εδώ και 10 χρόνια συλλαμβάνουν τα θηλυκά αυτής της φυλής των ουραγκουτάγκων, η οποία φυλή απειλείται και με εξαφάνιση, και αφού τα ξυρίζουν όλο το σώμα για να μοιάζουν με γυναικεία σώματα, τα ντύνουν με προκλητικά ρούχα και τα έχουν εκπαιδεύσει στην πορνεία, να μπορούν δηλαδή να ερεθίζουν έναν άνθρωπο και εν συνεχεία τα εκδίδουν τα πορνεία της περιοχής. Η ιστοσελίδα counterpunch.org έχει γράψει επανειλημμένα για αυτό το θέμα.

Ένα παράδειγμα αυτής της κακομεταχείρισης, είναι ένας ουραγκουτάγκος, ο Kotap ο οποίος ήταν κλεισμένος σε ένα σκοτεινό ξύλινο κουτί επί δύο ολόκληρα χρόνια. Οι μόνες προμήθειές του ήταν ένα μπουκαλάκι νερό και ελάχιστο φαγητό ώσπου σώθηκε από την ομάδα International Animal Rescue στο νησί Βόρνεο.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Kακό ψόφο σε όλους στο Μπαλί, ακόμα και στους βρωμοτουρίστες που τρώνε τα δύστυχα σκυλάκια και συναινούν μ’αυτό τον τρόπο στη θανάτωσή τους. Μακάρι να είχα τα μέσα να τους σκότωνα εγώ η ίδια, with my own two hands !

Comments are closed.