Σκληρή επίθεση μέσω facebook από την Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ζωη

Μύδρους κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο βίντεο η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» ενημέρώνει τους χρήστες του διαδικτύου ότι «έτσι θα μιλάμε από δω και πέρα», αφιερώνει στον Αλέξη Τσίπρα το πρώτο της βίντεο και καλεί το κοινό να καταθέσει τη δική του άποψη.
«Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας. Με αποκάλεσε πολιτική ακόλουθο των ολιγαρχών, επειδή υπερασπίζομαι τα σπίτια των πολιτών(…) Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας. Που άφησα την καρέκλα και την εξουσία στην οποία ο ίδιος γαντζώθηκε (…) για να μπορώ να κυκλοφορώ ανάμεσά σας αντί να κρύβομαι πίσω από κλούβες όπως εκείνος που ξεπουλάει και διαλύει τη χώρα μου», αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ταυτόχρονα χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα «υπάλληλο των δανειστών», τον κατηγορεί για «εξυπηρετήσεις φίλων και συγγενικών του προσώπων στο Δημόσιο» και αποκαλεί την κυβέρνηση μία «εγκληματική κυβέρνηση που ταυτίζει την Αριστερά και τους αγώνες της με την ρεμούλα, τον οπορτουνισμό, την απατεωνιά και την κομπίνα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΄ 11 ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΗΣ
    ΚΩΛΟΤΣΕΠΗΣ ΠΑΣΟΚΟ΄ΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ Ε΄ΛΕΓΑΝ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ( το μουστακι και τα μουσια ειναι ο φερετζες του πουστη ταχαμου
    αντρει-κε-λικια ) . ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣΑΥΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ΤΟ 2011 ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΛΑΔΙ . Α΄ΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ . ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . ΑΛΛΑ ΄ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔ Α ΡΗΜΑΔΙΟ ; Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ = ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ , Η ΖΩΙΤΣ ΜΕ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΕΣΡ. Ο DADDY THΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ; ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ . ΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ; ΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ; ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ

  2. ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΣΤΕ΄ΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ COPY (CLOPY) PASTE , H OXI AΘΩΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ , ANOIΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ . ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ . ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΤΗΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΒΡΩΜΙΚΗ Π ΑΡΙΣΤΕΡΑ ; ΟΕΟ ! Η ΖΩΙΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΣΠΟΥΔΑΖΕ Η ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΜΑΔΑΜ.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ

  3. Ακριβως, γλυκητατη Ζωη, εσεις συνεγελαζεσθω μαζι του, εσεις τον εμπιστευθηκατε, εσεις τον ανεβασατε, δεν βλεπατε οτι κατι δεν παει καλα!!!!
    Δεν βλεπατε τον ψευτη, τον απατεωνα, θα πρεπει να υποφερετε τωρα που αντιληφθηκατει τι συμβαινει, τωρα
    διαλυει τα παντα, εις το ονομα της δημοκτατιας, ποιος θα μπορεσει να τον γκρεμισει τωρα, ο λαος που κοιμαται κι τον χειροκροταει………………….
    Μια στρατιωτικη χουντα ισως!!!!!

  4. ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ. ΣΕ ΧΕΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.

    ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ

  5. ΖΩΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ.ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ.


  6. τώρα είν΄ αργά
    αγάπη μου γλυκειά

  7. Αφού έτσι είναι ,αφού η κ. Κωνσταντοπούλου λέει είναι εγκληματική κυβέρνηση η κυβέρνηση Συριζανελ και ο Τσίπρας έκανε εξυπηρετήσεις και διορισμούς συγγενικών του προσώπων και φίλων εγώ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, Αυτή που τον έφερε στην εξουσία σίγουρα και κάτι περισσότερο θα ξέρει από μας και θα πρέπει να συμπράξει με όλους τους πρώην συντρόφους της το Μίκη , τον Γλέζο,τον Αλαβάνο, τον Σακελαρίδη, και τόσους άλλους που σήμερα νίπτουν τα χέρια τους και τον κατηγορούν .Αν δεν ήξεραν με ποιον είχαν να κάνουν αυτοί που ήταν τόσο κοντά του ποιος περίμεναν να ξέρει; Τόσο κοντά έβλεπαν όλοι τους; Τόσο διψούσαν για εξουσία που δεν έβλεπαν τον πολιτικό ναρκισσισμό του Αλέξη; Εσείς που τον ανεβάσατε έχετε και την ευθύνη και για να εξιλεωθείτε θα πρέπει να τον γκρεμίσετε!!

Comments are closed.