“Σκανδαλώδη”… κέφια ο Στέφανος Χίος ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ στο ΑΡΤ! Γ@#$..σε ΟΛΟ το σύστημα στο “Εκρηκτικό” του Μυλωνάκη: Οι νεκροί, οι πλαστικές επεμβάσεις, τα μεγαλολαμόγια, τα κουμπάρια, οι “Δον Κορλεόνε” και η Ζώζα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Εγώ προτιμώ να βλέπω τον κύριο Χίο στο δελτίο του ΑΡΤ με τον Αντώνη Μυλωνάκη να χτυπάει το μνημονιακό σύστημα παρά στο διαδίκτυο που βγαίνει ο κάθε ακραίος και λέει ότι θέλει.Με το καλό πατριώτη Στέφανε και στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφέρη στην Β’ Αθηνών!

    1. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΣ.

    2. Η τρέλα κύριοι είναι η λογική των ολίγων και τρελός υποτίθεται ότι είναι εκείνος που διαφωνεί με τους πολλούς. Ερωτάται όμως, είναι πάντοτε τρελός εκείνος που διαφωνεί με τους πολλούς? Και γιατί να μην είναι τρελλοί οι πολλοί που διαφωνούν με τον ένα και να είναι ο ένας που διαφωνεί με τους πολλούς?
      Ερωτώ. Η περίπτωσή σας δεν είναι ανησυχητική, είμαι βέβαιος, η περίπτωσή σας είναι απλουστάτη, εντός ενός τετάρτου θα είστε εντελώς καλά. Θα σας κάνω μία εγχείρηση, απλουστάτη, αυτή την εγχείρηση την κάνω μόνο εγώ. Δική μου ευρεσιτεχνία και θα στην κάνω πάνω από τα ρούχα, έλα μη διστάζεις δεν πρόκειται να σε πονέσω, ξάπλωσε και μη φοβάσαι δεν θα πονέσεις, πάνω από τα ρούχα, πάνω από τα ρούχα! Αφήστε με να τον εγχειρήσω!

  2. Χιο τα ακους τα προβατα ; Βελαζουν θελουν σανο ….που εισαι ;

  3. Στέφο κάνε καμιά εκπομπή, μας έχεις με το σταγονόμετρο αυτές τις μέρες

  4. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ , ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ? , ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑPΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ

  5. προς αγανακτισμένο,
    τι τρόπος είναι αυτός? για ευγενικά σας παρακαλώ

  6. τι φωναζετε ρε;
    καλοκαιρι ειναι
    εχει παει για πυροφανι

  7. Στέφανε ενημέρωσε μας για τις εκπομπές σου για να ξέρουμε τι γίνεται…

  8. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ???

  9. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΕΧΕΤΕ LIVE ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ;

Comments are closed.