ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ δηλώσεις από τον “τελειωμένο” ηθοποιό Δ.Πουλικάκο για τον Μέγα Αλέξανδρο: “Ήταν ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής”! – Τι λες ρε @@@..δι ξεγάνωτο; Δεν πας να κάτσεις κάτω από καμιά καναβουριά ρε χασίκλα; ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ της ΝΤΡΟΠΗΣ!

Κοινοποίηση:
poulikakos

Με σχόλια που σίγουρα θα προκαλέσουν, ο  μουσικός και ηθοποιός, Δημήτρης Πουλικάκος, μίλησε για τον Μέγα Αλέξανδρο, τον οποίο αποκάλεσε «χιπστεράκι της εποχής» και παράλληλα ξεδίπλωσε τις απόψεις του για τον Μίκη Θεοδωράκη, το συλλαλητήριο υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και την κάνναβη.

«Ο Μέγας Αλέξανδρος κατά κάποιο τρόπο βοήθησε στο να καταστραφεί η Ελλάδα. Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Ένα κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής» είπε ο Δημήτρης Πουλικάκος και συνέχισε: «Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Τα ψάρια του Αιγαίου τα ψαρεύουν και οι μεν και οι δε».

Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Μίκης Θεοδωράκης. «Αυτό με τον Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο ήταν άθλιο. Είναι εμπρηστικά αυτά που λέει» υποστήριξε ο Δημήτρης Πουλικάκος.
Όσο για την κάνναβη ο Δημήτρης Πουλικάκος είπε:

«Πρέπει να νομιμοποιηθεί η χρήση και της φαρμακευτικής κάνναβης και της ψυχαγωγικής. Έχει πεθάνει ποτέ κανένας από χασίς, από φούντα»;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Του έκοψαν και τιμητική σύνταξη φέτος,700 ευρώ από το ΥΠΠΟ…

  2. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ή ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Α ! ΑΠΕΦΑΝΘΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΙΣΤΑΝ(-ΝΙΑ); ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ -Μ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΘΑ ΕΦΥΓΑΝ , ΥΠΟΘΕΤΩ . ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ .
    ΑΊ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΡΙΟΛΟΥΓΚΡΑ , ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ , ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ .

  3. Κακώς ξέχασε να πει ότι ο πισωγλεντης Αλέκος είναι ο ποιο διάσημος γκεη!!!!

    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΟΙΒΑΔΑ.ΠΑΡΑΣΙΤΟ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ.ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ ΠΛΕΟΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΣΤΕΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

      1. Βλάκα φασιστα σκατομουρη δεν ξερεις τι γραφεις,αλλα λιγες ειναι οι ωρες σου σε ψάχνουμε!!

        1. Τι να ψαξεις ρε κακομοιρη …πες στη μανα σου να ψαξει κανα καροτο αν της εχει μεινει να βολευτεις κι εσυ λινατσα

    2. Εξαρχειωτης απο τα βορεια προαστεια ε;
      Το νου σου γυφτο

  4. να σκασει αυτος εξετειας κατι τετειων τωρα παμε εδω που παμε σκατα στα μουτρα τους

  5. Χειροκροτηθηκε μαζί μέ άλλους κενούς ως άνθρωπος του πνεύματος και των τεχνών…ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ

  6. Εκείνο που δεν έχει καταλάβει ο Πουλικάκος και όλοι αυτοί που το παίζουν αναρχικοί,διεθνιστές,κλπ. και σου λένε “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του,η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της,ανοιχτά σύνορα,να μην υπάρχουν κράτη,κλπ” είναι ότι αυτές οι απόψεις είναι ενδιαφέρουσες όταν τις συμμερίζονται όλοι. ΄Οταν τις συμμερίζεσαι μόνο εσύ και έχεις γύρω-γύρω γείτονες τους Τούρκους,Σκοπιανούς,Αλβανούς που περιμένουν σαν τις ύαινες να σε ξεσκίσουν, τότε όταν έχεις αυτές τις απόψεις δεν είσαι αναρχικός,διεθνιστής,κλπ. Απλά είσαι μαλάκας. Αυτές οι απόψεις θα ήταν ενδιαφέρουσες αν τις είχανε και οι Τούρκοι,Σκοπιανοί, Αλβανοί,κλπ.

  7. Ρε Θεέ τι αφήνεις εδώ κάτω…δεεεν βλέπεις…

  8. ο Πουλικάκος όπως και άλλοι πολλοί αριστεροί έχουν μολυσμένο DNA σε σχέση με κάποιον έλληνα που έχει ενεργοποιημένα τα φυλετικά του ένστικτα δηλ έναν με “καθαρό αίμα”. Δηλ με λίγα λόγια , συμφωνούμε με όσους λένε πως τα 400 χρόνια σκλαβιάς, μας μπασταδρέψανε. Το καθαρό με το ακάθαρτο βγαίνουν στην επιφάνεια και ξεχωρίζουν σα τη μύγα μες το γάλα… οι μπάσταρδοι είναι οι αριστεροί αναρχικοί που σήμερα καθόμαστε και ακούμε τις παραφιλολογίες που μας λανσάρουν. χωρίς αποδείξεις, χωρίς βάση, χωρίς ήθος θέτουν και νομοθετούν ότι τους αρέσει.. ναι, πράγματι, μπασταρδευτήκαμε.. αλλά όχι όλοι μας.. σήμερα παρατηρούμε πλέον τους μεν και τους δε.. είναι ξεκάθαρο.

  9. ο πουλικακοσ ποτε δεν ηταν ηθοποιοσ μηδεν υποκριτικη μηδεν ηθοσ

  10. Ε καλα,,ηθοποιος, τι ηθοποιος, όχι και ηθοποιος. Αλλά ας είναι. Έκοψε τις ουσίες το 08 λέει, άργησε αλλά τα κατάφερε. Εύγε να του πω και εις ανώτερα. Ο καθένας πιστεύει ότι τον φωτίσει η γκράβα του, κι από κει και πέρα όταν αποφασίζει να τα πει δημόσια εκτίθεται. Δικαίωμα του να λέει ότι θέλει, δεν νομίζω ότι εκτός από ελαχιστότατους γραφικούς όπως ο ίδιος θα βρεθεί κανείς να ασπαστεί τις μαλακίες που πετάει μέσα σε όλα.
    Οι ουσίες πάντα σου αφήνουν κουσούρια, και δεν έπινε φούντα αυτό είναι σίγουρο. Αν και ότι και να πίνει κανείς το θέμα είναι να μην τον οδηγεί στα θυμαράκια και να να μην έχει παρενέργειες τέτοιες που στο τέλος να κάνει τον εγκέφαλο ή άλλο όργανο κιμά. Και κρασάκι να ρουφας κάθε μέρα σαν σφουγγάρι σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στην καθημερινότητα, πόσο μάλλον στο μέλλον οπουδήποτε. Τώρα ξεθάψανε τον Πούλικα, τι να μας πει άλλο, τα έχει πει χίλιες φορες.

  11. αν η μακεδονια ανηκει στα ζωα της τοτε τα κωλαρακια των αριστερων ανηκουν σε ολη την ανθρωποτητα!

    1. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΑΔΕΡΦΕ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ.

  12. ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΥΣΙΩΝ….
    ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ.

  13. Ηθοποι’ος είναι κάποιος που ποιεί τα ήθη…Αυτός είναι ένας τελειωμένος, ανθέλληνας, ναρκομανής κατσαπλιάς…Μην του δίνετε και αξία….

Comments are closed.