“Σε ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ χρησιμοποιήθηκε η 4χρονη Άννυ!” – ΥΠΟΜΝΗΣΗ: Το διαδίκτυο είναι ελεύθερο – Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” έχει μόνο στοιχεία της δικογραφίας

Κοινοποίηση:
anny

Επειδή το διαδίκτυο είναι ελεύθερο δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις. 

ΥΠΟΜΝΗΣΗ: Το διαδίκτυο είναι ελεύθερο – Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” έχει μόνο στοιχεία της δικογραφίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ: 

“Λοιπόν, επειδή κανένας ξεφτιλισμένος δημοσιογράφος δεν πρόκειται να σάς πη την αλήθεια, μάθετέ την από εδώ, από το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»:

– Το κτήνος ομολόγησε ότι, έσφαξε την άτυχη Άννυ αργά το βράδυ τής Μεγάλης Πέμπτης, προς τα ξημερώματα τής Μεγάλης Παρασκευής !!! !!! !!!

– Ομολόγησε ότι, τεμάχιζε το πτώμα τού νηπίου μέχρι την Κυριακή τού Πάσχα !!! !!! !!!

Να σάς πω εγώ ακριβώς το τι έχει συμβεί;

…«Κάποιοι», έψαχναν να βρουν ένα νήπιο προς ανθρωποθυσία για το φετινό Πάσχα. Ξέρετε. «Κάποιοι»… Οι ίδιοι και οι ίδιοι εδώ και αιώνες. Εντόπισαν το ζευγάρι των Βουλγαρόγυφτων. Η ιερόδουλος «μάνα», ανέλαβε να φέρη το κοριτσάκι από τη Βουλγαρία μετά τα Χριστούγεννα. Το πήρε από τους γονείς της και το έφερε στην Αθήνα πριν από 3 – 4 μήνες.

Εν πλήρη γνώσει της για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ επρόκειτο να συμβή στο σπλάχνο της, λίγο καιρό πριν από το Πάσχα έφυγε για ένα ταξίδι στη Γερμανία. Ήθελε να διαθέτη άλλοθι. Το άφησε ανυπεράσπιστο στο άλλο κτήνος, τον πατέρα – τέρας.

Το κτήνος αυτό, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΗΠΙΟ. Έλαβε χώρα σατανιστική τελετή. Υπήρξαν κι άλλοι. Εκείνοι που έδωσαν και χρήματα για να γίνη αυτή η τελετή. Βρέθηκαν 10.000 ευρώ μετρητά. Έτσι δεν μάς είπαν; Η αστυνομία, νόμιζε στην αρχή ότι έγινε αγοραπωλησία τού νηπίου…

Μετά, νόμιζε ότι έγινε εμπορία οργάνων…

Τίποτε από τα δύο. Το νήπιο υπήρξε θύμα ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. Ο Θεός να αναπαύση την ψυχούλα του. Μαρτύρησε το παιδάκι.

Το ερώτημα τώρα, είναι άλλο: Διαθέτει τα «κότσια» η αστυνομία να βρη τους σατανιστές που πλήρωσαν για την τελετουργική θυσία τής μικρούλας Άννυ; Αμφιβάλλω. Λίαν.”

 Διηνέκης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μεγαλη εβδομαδα κιολας Μεγαλη Παρασκευη ,αυτον μαλλον δεν ειναι θεος ειναι ο ακατανομαστος ολα ειναι ανοιχτα.Παντος πολλα φραγκα τα γυφτουρια και εμεις πειναμε στην ελλαδα.

  2. Μόνο ένα σατανικό όν θα έκανε κάτι τέτοιο. Ένα ανθρώπινο πλάσμα έχει συναίσθηματα έστω και μειωμένα. Αυτός δεν δείχνει να έχει ψυχή. Πολύ πιθανό σενάριο. Η καλύτερη μέρα για τους σατανιστές για να κάνουν φόνο είναι η Μ.Παρασκεύη και συγκεκριμένα τρείς τα ξημερώματα. Ξεσαλώνουν γιατί ο Χριστός είναι προσωρινά νεκρός και λέγεται ότι ξεψύχησε τρεις το μεσημέρι. Η αντίθετη ώρα τρεις τα ξημερώματα είναι η δική τους ώρα. Ένα νήπιο αναμάρτητο για αυτούς είναι το ιδανικό αρνάκι για θυσία.

  3. Ο καθενας πεταει μια μαλακια στο ιντερνετ και νομιζει οτι επιασε τον παπα απο τα αρχιδια. Αποδειξεις εχεις?

Leave a Response