Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η περιοχή γύρω από τον Άρειο Πάγο

Κοινοποίηση:
4183733

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η περιοχή γύρω από τον Άρειο Πάγο, στο άκουσμα της απόφασης του Εφετείου για μη αποφυλάκιση της 28χρονης Ηριάννας που κατηγορείται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς» και κατοχή και μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και μπουκάλια προς το Εφετείο ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους. «Ο Τσοχατζόπουλος είναι έξω, όλοι είναι έξω και βάζετε μέσα παιδιά» φώναζαν. Για λίγα λεπτά μάλιστα έκλεισε και η κάθοδος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μέσα στην αίθουσα, μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση ότι η Ηριάννα παραμένει στη φυλακή, συγγενείς και φίλοι ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ ορισμένοι πέταξαν μπουκάλια με νερό προς την έδρα.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να παραμείνει στη φυλακή η 28χρονη Ηριάννα, η οποία καταδικάστηκε στις αρχές Ιουνίου σε κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή στην οργάνωση “Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς”. Όπως υποστήριξε, «εάν αφεθεί ελεύθερη είναι ύποπτη να τελέσει νέα αδικήματα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν η κυβέρνηση αποτελείται από τρυπιους δωσίλογους αριστερούς άλλα με δεξιά τσέπη περιμένεις να υπάρχει κράτος?βγήκαν οι αντιφα αντιεξουσιαστές αναρχικοί τρυποκωλοι και το παιζουν μαγκες σε ενα ανύπαρκτο κρατος και με τις ευλογίες της ελας αντί να τους πλακώσουν με τα γκλομπ και να μην τους αφήσουν κόκκαλο ασπαστο …..χρυση Αυγή να ξεβρωμισει ο τοπος
    …….

Comments are closed.