Σε Ισλαμαμπάντ μετατράπηκε η πλ. Κοτζιά τον Δεκαπενταύγουστο – “Εδώ είναι Πακιστάν”, βροντοφώναξαν χιλιάδες ΛΑΘΡΟ

Κοινοποίηση:
otzi2

Το μήνυμα ότι εδώ είναι… ισλαμαμπάντ έστειλαν χιλιάδες πακιστανοί τον Δεκαπενταύγουστο από το κέντρο της άδειας Αθήνας.

 

Στις 14 Αυγούστου, εθνική επέτειο ανεξαρτησίας του πακιστάν, χιλιάδες νόμιμοι (;) πακιστανοί μετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Κοτζιά.

Η πακιστανική κοινότητα έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους δημότες της Αθήνας ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν αυτοί, αφού μπορούν να καταλάβουν μια κεντρική πλατεία παραμονή της Παναγίας, αδιαφορώντας για τα ήθη και τα θρησκευτικά έθιμα της Πατρίδας μας.

otzi

Ο Καμίνης, τώρα που προαλείφεται και για πρόεδρος του κλεφτοΠασόκ, φυσικά και διευκόλυνε για ακόμα μια φορά τους πακιστανούς στην εκδήλωσή τους, καθώς έρχονται εσωκομματικές εκλογές και αναζητά ψήφους.

Να τονιστεί βέβαια και ο φανατισμός που ενσπείρεται στα μικρά πακιστανόπουλα, τους μελλοντικούς συμμαθητές των Ελληνόπουλων, γεγονός που είναι ενδεικτικό του κατά πόσο «ενσωματώνονται» οι μετανάστες στην Πατρίδα μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. έεε αφού τα έχει πει κι ο ελληνόψυχος Καθηγητής Ιωάννης Μάζης….

  2. δεν προκειται να φυγουν οι πακιστανοι γιατι ειναι οι γαμιαδες των συριζαιων και πασοκων.

  3. ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ’.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

    ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ.

  4. Τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους,καθώς τους πρέπει κι όταν πρέπει…χαλαρά και μία κι έξω…

    1. μηπως αργει η ωρα; τα φιδια θελουν βαρεμα στο κεφαλι.. αλλα τι θα απογινουν ολοι αυτοι ξενοφερτοι κουνιστοι πισωγλεντηδες και βρωμοσυχαμενοι [ καμινια -ευκλειδια -νικητια -μπουληδες και σια πως θα βολευοντε ;; με ψηφους ενοω .. οχι ειναι κριμα να τους στερηθουν ..και κατοπιν θαχρειαστουν ρουγγαβλα ξερα…

  5. Όπως έχει πεί κι ο Καθηγητής Ιωάννης Μάζης “Είμαστε ήδη Χαλιφάτο”, δέν μένει παρα να συμφωνήσουμε και να επισημάνουμε ότι τα ίδια π.χ έχουν κάνει και στο Ιράκ εδώ και χρόνια με τις γενοκτονίες των Ασσυρίων, την σμίξη πολλών “φυλών”, Κούρδων, “Τουρκμάν” κ.ά, και τους αιματηρούς πολέμους δήθεν κατά της τρομοκρατίας, και βλέπουμε πρός τα που πάει να καταλήξει, να γίνει 2-3 κρατίδια με Κουρδικά εδάφη και διχοτόμηση στα Βόρεια, με το υπόλοιπο Ιράκ να περιορίζεται στα νότια κ.ο.κ, σε συνεχή αναβρασμό και εμφύλιες διαμάχες.

Comments are closed.