Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Κοινοποίηση:
sintagma353

Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ, στην πλατεία Συντάγματος, ενώ κορυφώνεται στη Βουλή η συζήτηση για την πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

 

Ήδη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στην πλατεία δεκάδες πολίτες, με την προσέλευση να αναμένεται να συνεχιστεί, για όση ώρα διαρκεί η συζήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως νέα συγκέντρωση θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή, στο Πισοδέρι, κοντά στις Πρέσπες, όπου αναμένεται να υπογράψουν την συμφωνία οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και ΠΓΔΜ Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ……………….ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ-Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣΙΑ: ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ.ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ, Α, ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΠΑ…………….

  2. που ειστε κρυμμενοι Αθηναιοι? τοσοι ειναι οι πατριωτες στην Αθηνα: γυρνατε την πλατη στη Μακεδονια και μονο να γραφετε σχολια στο μακελειο ξερετε….μονο αν κατεβουμε εμεις γεμιζει το Συνταγμα…εμεις αυριο μαζικα θα ημαστε στις Πρεσπες εσεις σπιτακι και μουντιαλ….βαζετε και εσεις το χερακι σας στο ξεπουλημα…εμεις οι Μακεδονες δεν ξεχναμε….

    1. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΛΥ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΑΙΝΤΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ. ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ.

  3. 10 ατομα ολα κι ολα χαχα συγκεντρωση κοπρολαγνων να ειχαμε περισσοτερους θα μαζευε

Comments are closed.