Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό αλβανών κακοποιών στον Γράμμο

Κοινοποίηση:
el.as

Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Γράμμο μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ένοπλων αλβανών κακοποιών οι οποίοι διέφυγαν μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς σε ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πευκόφυτου στην Καστοριά.

Η συμπλοκή έλαβε χώρα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας. Ένας από τους κακοποιούς τραυματίστηκε και συνελήφθη, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς ήταν οπλισμένος με Καλάσνικοφ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για τους τρεις από τους επτά κρατούμενους βαρυποινίτες που απέδρασαν την Κυριακή από τις αλβανικές φυλακές Ντρενόβα, κοντά στην Κορυτσά, και παραμένουν ασύλληπτοι.

Η απόσταση των συνόρων με την Αλβανία από το Πευκόφυτο είναι περίπου 35 χιλιόμετρα χωματόδρομου, σε δύσβατη περιοχή του Γράμμου.

Συνελήφθη ένας από τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών στα Τίρανα – Αναζητούν τους άλλους δύο – Είναι οπλισμένοι και επικίνδυνοι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ !!!
    ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΗΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΗ ΚΕΜΑΛΗ” ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΔΙΜΕΤΩΠΟΝ ΠΟΛΕΜΟ !!

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ-ΚΟΛΑ, ΕΚΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΠΡΑΚΤΩΡΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΦΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    “ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΝΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ & ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΑΝΙΚΑΝΟΥΣ & ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΣ-ΑΚΑΠΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ……. ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΥΧΘΗΤΩ…….

    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ……. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΥΣΙΚΗ…….. ΔΗΘΕΝ…….

    Ο ΦΙΛΟΣ “ΔΙΑΣ” ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ !!
    ΚΑΠΟΙΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΘΑ ΕΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ & ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ”, ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΠΟΡΔΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ”……….

    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΑ, 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ “ΣΒΙΓΚΟ ΜΕ ΤΟ ΡΑΜΑ”, ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΕΔΩ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΙΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ !!!

    ΚΑΛΗΝ ΤΥΧΗΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ………

  2. ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣKATA ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ.
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΒΡΗΣΚΑΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ;
    ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.
    ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ Τ-Ω-Ρ-Α ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Comments are closed.