«ΣΕΙΣΜΟΣ» από Ολυμπιακό – Η κίνηση-ματ Μαρινάκη που κανείς δεν περιμένει και φέρνει την …εκτόξευση

Κοινοποίηση:
marinakis-aek_0-620x330

Φέρνει τα πάνω-κάτω ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων!

Τι ετοιμάζεται να κάνει για να απογειώσει την ομάδα το καλοκαίρι;

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου και πλέον αναμένονται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα στην ομάδα.
Η αρχή, βέβαια, θα γίνει με τον προπονητή, καθώς από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ως υπηρεσιακή λύση ο Βασίλης Βούζας, με τους πρωταθλητές να ψάχνουν πιο εντατικά από σήμερα για ξένο προπονητή στο εξωτερικό. Ήδη, άλλωστε, παίζουν διάφορα ονόματα στο ρεπορτάζ, όπως αυτά των Μοντανιέ, Χοάντε Ράμος και Καράνκα.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν προβλέπει και δυνατές μεταγραφές το καλοκαίρι, με παίκτες που θα έχουν ποιότητα και θα μπορούν να κάνουν ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Όπως έχουμε ξαναγράψει, το πλάνο προβλέπει την απόκτηση 2-3 πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και για την ακρίβεια, ενός “Μέλμπεργκ” για την άμυνα κι ενός “Μιραλάς” για την επίθεση.
Ωστόσο, οι αλλαγές στον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να σταματήσουν σε προπονητή και μεταγραφές. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Sportdog, θα είναι και …διοικητικές. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, στην ΠΑΕ αναζητούν “συμπαίκτες” που θα μπουν στο σύλλογο, με σκοπό να ενισχύουν τη σημαντική προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Βέβαια, το γεγονός ότι στην “ερυθρόλευκη” διοίκηση ψάχνουν νέα ισχυρά πρόσωπα να μπουν στην ΠΑΕ, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι …κάτι τρέχει με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. Απεναντίας, κρίνεται σε αυτή τη φάση ότι είναι απαραίτητο να μπουν κι άλλοι δυνατοί “συμπαίκτες”, προκειμένου ο Ολυμπιακός να σταθεί καλύτερα στα πόδια του και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, με στόχο την ευρωπαϊκή καταξίωση και φυσικά τη συνέχεια πρωταθλητισμού που επιτυγχάνει όλα αυτά τα χρόνια.
Κάποιες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως ήδη γίνονται επαφές του αφεντικού των “ερυθρολεύκων” με έναν-δύο ισχυρούς οικονομικά συμπαίκτες με σκοπό, τι άλλο; Έναν αλύγιστο Ολυμπιακό!
Πηγή: sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΛΑ,ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.

Comments are closed.