Σαφέστατη προειδοποίηση από τον Υπουργό Άμυνας Ισραήλ: «Θα καταστρέψουμε τα συριακά S-300 εάν ανοίξουν πυρ κατά των αεροσκαφών μας»

Κοινοποίηση:
60210

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Avigdor Lieberman προειδοποίησε σήμερα τη Συρία ότι εάν χρησιμοποιήσει εναντίον ισραηλινών αεροσκαφών τα συστήματα S-300 που φημολογείται ότι θα παραλάβει από τη Ρωσία τότε θα κτυπήσει και θα τα καταστρέψει.

«Ένα πράγμα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο. Εάν κάποιος ανοίξει πυρ εναντίον των αεροσκαφών μας τότε θα καταστρέψουμε τα συστήματα αυτά», είπε πιο ειδικά ο Lieberman σε συνέντευξη που έδωσε στο Ynet news.

«Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τα αμυντικά αυτά όπλα τα οποία δίνει η Ρωσία στη Συρία εάν χρησιμοποιηθούν εναντίον μας τότε θα τα καταστρέψουμε».
Ο Lieberman τόνισε ότι συστήματα S-300 είναι επιχειρησιακά ήδη στη Συρία αλλά χρησιμοποιούνται από τους Ρώσους και δεν έχουν στραφεί εναντίον του Ισραήλ για να επαναλάβει όμως;

“Δεν πρόκειται να ανεχθούμε κανένα ιρανικό προπύργιο στη Συρία, αλλά να επαναλάβω για μια ακόμη φορά: Εάν κάποιος ανοίξει πυρ εναντίον μας να μην έχετε καμία αμφιβολία: Δεν μας νοιάζει τι θα είναι S-300, S-700 ή ότι άλλο θέλει: Θα το καταστρέψουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θα τους αερισετε τα @ρχιδι@ εβραιοτζιχαντιστες.

Comments are closed.