Σαμαράς για την υπόθεση Novartis: Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν!

Κοινοποίηση:
samaras

Με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους αναφέρει τα εξής: «Πληροφορήθηκα τη νέα συκοφαντία του κ. Τσίπρα κατά του προσώπου μου. Και μάλιστα από κατασκευασμένες μαρτυρίες ανωνύμων. Επειδή η συκοφαντία είναι το όπλο των δειλών, τους λέω πως εμένα δεν με αγγίζουν!

Να είναι βέβαιοι ότι οι συκοφάντες και όσοι είναι από πίσω θα λογοδοτήσουν οι ίδιοι στη δικαιοσύνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. που θα λογοδοτησουν???…..στην θεουσα???….η στον παναθηναικακια????….

  2. Ο ΓΚΑΒΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ….Ο ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΚΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ Κ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΗΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

  3. Κ. ΧΙΟ. Μηπως, σας ειχα στειλει, Ατρανταχτα Στοιχεια και περι αυτου, του Σκανδαλου;;; Νομιζω. Κατι θυμαμαι αμυδρα, για: Ραικου, διατελεσαντες υπουργους Υγειας, κλπ. Μαλιστα, ενα μικρο τμημα, δημοσιευσατε και στην Εφημεριδα σας. Καθως και ενας, προσωπικος συνειρμος – μιας και γνωριζω, πολλα – της υποθεσης αυτης και με το Πλαστο Ελλειμμα.

  4. Κάτι τέτοιες μαλακίες έλεγε και ο Τσοχατζόπουλος. Και είδες γκαβέ που κατάληξε.

Comments are closed.