ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο με τον μαθητή που πιάνει τα γεννητικά του όργανα την ώρα της παρέλασης! (φωτό)

Κοινοποίηση:
parelasi

Μία φωτογραφία με ένα μαθητή να πιάνει τα γεννητικά του όργανα την ώρα που παρελαύνει μπροστά από τους επισήμους, κάνει το γύρο του διαδικτύου…

parelasi_kalamata

Ο μαθητής φαίνεται ότι ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα θέλοντας έτσι να προσβάλει τους επισήμους, ενώ όπως αναφέρεται από το Θάρρος της Μεσσηνίας η κίνηση αυτή καταδικάστηκε από όσους την αντιλήφθηκαν.

Η φωτογραφία αυτή θυμίζει τα περιστατικά αντιδράσεων στις παρελάσεις του Μαρτίου του 2012, στις οποίες πολλοί μαθητές εικονίζονταν να κάνουν χειρονομίες προς την εξέδρα των επισήμων

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τώρα εδώ τι να πεις; Από την μια λες ότι την ώρα της παρέλασης είναι απαράδεκτο να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί προσβάλλει την ίδια την έννοια της εορτής. Από την άλλη είναι φανερό ότι η χειρονομία δεν στρέφεται κατά την εθνικής εορτής, της παρέλασης και ό,τι αυτά συμβολίζουν αλλά έγινε, με αφορμή αυτήν, κατά των επισήμων οι οποίοι με την παρουσία τους και μόνο προσβάλλουν αυτό που συμβολιζει η εθνική εορτή και η παρέλαση. Αν τα έβαζα στην ζυγαριά, θα έλεγα ότι τελικά μάλλον καλά έκαναν. Γιατί η παρουσία και μόνο όλων αυτών των σφουγγοκωλάριων/προσκυνητών επισήμων είναι στην τελική η προσβολή προς την έννοια του ΟΧΙ. Και η πράξη του πιτσιρικά, όσο άκομψη και αν είναι, είναι ένα ακόμα μικρό ΟΧΙ.

  2. ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΡΕΠΕΙΑ..ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ‘ΟΡΙΟ’ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ Ή ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΤΥΛ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ….

  3. Αμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ο μαθητής…..ΜΟΝΟ στη φωτό, φαίνονται ΤΡΕΙΣ…… 😀

Comments are closed.