Σήμερα η επανεμφάνιση στη Βουλή του Ηλία Κασιδιάρη

Κοινοποίηση:
kasidiaris

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης θα κάνει την… επανεμφάνισή του στο κοινοβούλιο, προκειμένου να τοποθετηθεί επί της αίτησης άρσης της βουλευτικής του ασυλίας για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Το θέμα είχε ξεσπάσει τον περασμένο Απρίλιο προκαλώντας ισχυρές πολιτικές συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναμένεται να αναπτύξει την δική του θέση για το αδίκημα προκειμένου το Σώμα να λάβει την τελική του απόφαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ηλία,σύντομα,θα είσαστε εκτός από περήφανοι κι ελεύθεροι.
    Σ’ευχαριστούμε που αγωνίζεσαι γιά όλους μας.

  2. εχει γινει προτυπο για την γενια του σαν αληθινος πατριωτης!λιγες μερες μινανε ηλια οι εκλογες ερχονται και θα σας βγαλουμε ολους εξω!

  3. Tα κοριτσια του ΛΑΟΣ….καλε κοριτσια η κοκκινου ασφαλωs θα παει στα μαγειρια λογω του οτι ξερει να κανει πιτεs και πιπεs απορροφητικεs πωs τον ρουφαει…..εμαθε στα keikos tercs….

  4. Ποια θέση,μην τον ακούσουμε κ’αυτόν να λέει είμαι ΠΑΣΟΚ, για μεγάλες Λυράτες μιλάμε…

    1. Για αυτό είναι στη φυλακή μαγκάκο ε; Έπειδή είναι “κότες λυράτες” και κάνουν τα χατήρια της κυβέρνησης.. Τί πίνετε ρε;

      1. Τί να πίνουν αγαπητέ Γεώργιε , ηλιθιόζουμο ……..

      2. Σιγα μην υποφερουν στις γυναικειες φυλακες.
        Αν εχουν τα @@ ας κανουν μια απεργια πεινας σαν τον Ρωμανο αφου καταπατουνται τα δικαιωματα τους.
        Αλλα ειναι στο κολπο του συστηματος ολοι και περιμενουν ποτε θα τους βγαλουν , μονο κατι αφελεις σαν εσενα καταπινουν την παραμυθα.

        1. ρε αποβλακωμένο αριστεροδεξιό τρολλ…ακόμα κάνει “απεργία πείνας” ο ληστοτρομοκράτης αριστεροσυριζαίος “αγωνιστής της φάπας του Σορος και των ΒΠ”;;;;….και δεν τάχει τινάξει ακόμα;;..ποιός είναι ρε ο Μπατμαν;;;…μας κάνατε και γελάσαμε και σήμερα…

        2. Ο Ρωμανός είναι παιδί του βαθέως συστήματος. Και από πότε οι αναρχικοί ζητούν νομοθεσίες; Η κατάργηση του κράτους που «θέλουν» οι αναρχικοί θα γίνει με τροποποίηση του νόμου;

Comments are closed.