ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΞΕΦΡΕΝΑ ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΗΣ «ΚΟΛΑΣΕΩΣ»- ΔΙΑΣΗΜΟΙ, ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΣΕΞ!- ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
οργια77

Άρχισε την Τετάρτη το απόγευμα, από τον Πειραιά το ταξίδι του το «Αmazara Quest» για ένα ατελείωτο ερωτικό ταξίδι με ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων και θέα το απέραντο ελληνικό γαλάζιο. 350 ζευγάρια swingers συμμετέχουν στην «κρουαζιέρα της αγάπης», που φιλοξενεί το πλωτό παλάτι, το οποίο θα κάνει στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρίδα, Σαντορίνη, Χανιά και θα επιστρέψει στην Αθήνα την επόμενη Τετάρτη. οργια7 Ανάμεσα στους 700 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου είναι ζάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια. Πριν το πλοίο σαλπάρει, οι διοργανωτές είχαν προγραμματίσει ένα πάρτι γνωριμίας, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι είδαν με ποια ζευγάρια θα ταιριάξουν αργότερα.

Στη ροζ λίστα περιλαμβάνονται άτομα υπεράνω υποψίας, τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος τους για ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, αλλά προσπαθούν να το κρατήσουν μακριά από τους περίεργους και για τον λόγο αυτόν κρατούν κρυφή τη συμμετοχή τους στο ταξίδι με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο. οργια8

Η διάρκειά του είναι οκτώ μέρες και θα έχει ως περιεχόμενο αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και live ερωτικά σόου.

Υπεύθυνη για τις κρατήσεις ήταν η ολλανδικής καταγωγής ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και κάθε εισιτήριο ανερχόταν στα 2.349 δολάριο το άτομο.

Με πληροφορίες από cyclades24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. 700 επιβατες γραψατε, αλλα μαλλον εννουσατε 700 βοδια.

  2. Ωραία πρσγματα ,τα νιατα μου θυμηθηκα

  3. Και πολύ καλά κάνουν!! Δικαίωμα τους…Ως τόσο καποιοι ενδεχομένως άεργοι και αποτυχημένοι γενικώς,να προσέξουν την ζηλοφθονια τους και ας ασχοληθούν με τον εαυτό τους!!!

  4. πάρτε κάμερες με ζουμ και βγάλτε ους φώτο για να ξέρουμε τις φάτσες των ανώμαλων στο ιντερνετ και ρόμπα όλοι.

  5. Μηχανικους θέλουν? πηγαινω και εθελοντικα για ενα μηνα για να τους δειξω τις γνωσεις μου..

  6. Απλυτα αριστεριδια , με τα δυο πακετα τσιγαρα την ημερα που σας δινει ο τσιπρας για να σας βριζουμε εδω , δεν θα μπορεσετε ποτε να πληρωσετε το εισητηριο τετοιας κρουαζιερας. Ικανοποιηθειτε με τους λαθρομεταναστες απο τους δρομους…ολοι δικοι σας πουστρακια

    1. Καθαρέ ναζιστή πολύ θα ήθελες να ήσουν στο καράβι προς το παρών βολέψου με κάτι άλλο.

  7. ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ;…ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΘΑ΄ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ.

  8. Ολο αντρες φαινονται. Κρουαζιερα για συριζαιους φαιβεται οτι ειναι γκεουλες κτλ.

  9. ΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ…Η ΖΕΣΤΗ ΒΟΗΘΑΕΙ, ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.

  10. Γιατί ρε καραβλαχοι ασχολειστε με το τι κανουν οι άλλοι ? δικαίωμα τους είναι να κανουν οτι θέλουν στην προσωπική τους ζωή ….κοιτάξτε ρε κακομοιριδες που τα σκουπίδια και η βρώμα απο την πρωτη φορά αριστερά μας έπνιξε μας αρρωστησε και μας ξεφτιλησε παγκοσμιως και αφηστε τους ανθρωπους να ζησουν οπως αυτοι θελουν ….πειραζουν κανενα ? ουστ ρε κατινοτατιανες ……

    1. φιλε οι ναζι είναι απ τη φυση τους ζηλιαρηδες

  11. ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΑΜΗΣΙΑ?

  12. αμα μπεις εκει μπορει νε βρεθεις με καμια 10ρια παλουκια στον πισινο και θα εχεις πληρωσει και απο πανω.εκτος και εαν το επιδιωκεις.οπως εγραψε και αλλος φιλος πολλους ανδρες!!!! εχει πανω το πλοιο.

  13. ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ

    1. Απλά θα γούσταρε να είναι μόνο για άντρες

  14. αφτα ινε τον διαβωλον πραμματτα εζχος βλαστειμηα ντρωπι τοις να πειρπωλιθουναι στειν κωλασι να αιπαιμβυ ο αιλεινηκως στρατως να τους πειρωβωλιση αφτουνους ωλους.

    1. Τα σοδομα και τα γομορα,θα πεσει η οργη του θεου στον αμαρτωλο τουτο κοσμο.

  15. ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!!

  16. ΒΑΣΕΙΛΟΙ Κ ΑΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΠΕΙΣΤΟΙΜΙΟΥ ΗΣΕ ΕΕΕΕ. ΑΙΓΡΑΨΑΙς ΟΜΩς ΛΑΘςΣ ΤΩ ΩΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΙΝΕ ΤΩ ΣΟΣΤΟ [[ ΒΑΣΕΙΛΟΙΣ]]

  17. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ;;;;ΝΑ Σ’ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.

  18. Κυρ-Βασιλη καλα τα λες . Ασε τους ” μορφωμενους ” . που ομως δεν βλεπουν ουτε την μυτη τους , να σου λενε να μαθεις ορθογραφια στα βαθυα γεραματα σου .
    Ουτε μια τριχα απο τα @@ σου γεροντα συνελλην Ελληνοψυχε δεν ειναι .
    Σου ευχομαι να δεις την Πατριδα μας λευτερη .

  19. Ποιο πολλους αντρες βλεπω εδω.Για πουστροκαραβο το κοβω.

  20. Αστο Βασίλη,δεν το ‘χεις.Μάθε πρώτα Ελληνικά,δεύτερον μάθε λίγη ορθογραφία και στο τέλος γράφεις αν μπορείς και κανένα σχόλιο στο internet.Αν πάλι δεν μπορείς δεν έγινε και τίποτα.Αστο σου λέω γιατί έτσι χειροτερεύεις την κατάσταση με τους ΠΡΦΟΙΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΙ ΠΑΤΕΡΕΣ και ΤΟ ΤΙΜΘΙΟ ΚΑΙ ΕΧΖΖΟΠΟΙΟ ΣΤΡΑΒΟ.Και αυτούς στο κρουαζιερόπλοιο αστους.Θα πάνε όλοι στην κόλαση,

  21. Θα επρεπε να διοργανωθουν κρουαζιερες για συριζαιους γκει και τους λαθρο γκομενους τους με χορηγους μκο του σορος και αντιφες και αφου βγουν στο πελαγος βυθιση του πλοιου.Τα υπολοιπα τα αναλαμβανουν οι καρχαριες και τα μπαρακουντα.

  22. Βάλτε εκεί τον τσιπρα και τους αλους να τους πελεκισουν στην που….σ@ η γάμ…..
    Δες

  23. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΞΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΘΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΑΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ??? Ε? ΜΙΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙ? ΜΙΠΟΣ? ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ [ΠΙΣΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΙΘΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΙ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΗς ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΙΣ ΤΙς ΜΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΙΣΤΙΑ ΤΟΥΛΑΣΧΙΤΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΑΝΕ ΟΙ ΠΡΦΟΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΙΜΘΙΟ ΚΑΙ ΕΧΖΖΟΠΟΙΟ ΣΤΡΑΒΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ

    1. ΜΕ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ

      1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΑΜΑΪΚΑ .

Comments are closed.