Σάλος στις ΗΠΑ: Ο Κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ πήγε σε παραλία που ο ίδιος απαγόρευσε για τους πολίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
beach

H Washington Post ανέδειξε την προκλητική κίνηση του Κυβερνήτη της πολιτείας του Νιου Τζέρσεϊ να επισκεφτεί με την οικογένεια του παραλία, την οποία η κυβέρνηση της πολιτείας είχε αποκλείσει με απόφασή της για το κοινό!

Η κίνησή του μάλιστα να χρησιμοποιήσει ελικόπτερο για να μετακινηθεί από το Καπιτώλιο στην παραλία, πάνω από την οποία μάλιστα διατηρεί σπίτι, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, αφού όλοι αναρωτιούνται πως γίνεται, αντί ως κυβερνήτης να δίνει το καλό παράδειγμα, να εκμεταλλεύεται τους νόμους και την εξουσία προς όφελός του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη παραλία είναι κλειστή όλο το χρόνο για τους πολίτες και πως δεν έλαβε ο ίδιος την απόφαση να την κλείσει. Η πραγματικότητα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φαίνεται πως είναι ότι πως δεν βρέθηκε από την τοπική διοίκηση το απαιτούμενο μπατζετ για να λειτουργήσει, κάτι που οδήγησε στην απόφαση να κατέβουν ρολά.

Με τις πολιτειακές εκλογές να διεξάγονται στις ΗΠΑ τον επόμενο χρόνο, ο Ρεπουμπλικανός Κρίστι διανύει μάλλον τις τελευταίες του μέρες στο αξίωμα, αφού το ποσοστό αποδοχής του δεν ξεπερνάει το 15%, με τον ίδιο να εμπλέκεται σε διάφορα σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της θητείας του.

AdTech Ad

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: