Ρωσική Οργή για Ελλάδα! Σας Χαρίζουμε Υπερσύγχρονα Όπλα….Και εσείς Πάτε Και Αγοράζετε από τις ΗΠΑ; Γιατί Διαμαρτύρεστε αν Δώσουμε Τους S-400 Στην Τουρκία;

Κοινοποίηση:
opla

Αλαλούμ επικρατεί γύρω από το αν η Τουρκία θα αποκτήσει τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα άμυνας S-400, σε περίπτωση που η Ρωσία τής χορηγήσει δάνειο για να προβεί στην αγορά, στην ουσία είναι να συναινέσει ο Πούτιν για να προχωρήσει αυτή η αγοραπωλησία!

Όπως είναι φυσικό,απο Ελληνικής πλευράς υπάρχει έντονη απογοήτευση, με το κοινό αίσθημα να αναρωτιέται; Το Γιατί μας Πουλάει τώρα η Ρωσία! Αυτή είναι η πραγματικότητα; Η μήπως Όχι;

Μάλιστα εμφανίστηκε σε διάφορα Site-Blog άρθρο που φέρνει την Ελλάδα ένα βήμα πριν την αναγνώριση της Δημοκρατίας της Νέας Ρωσίας στην Κριμαία, με τον Ν.Κοτζιά να αναφέρει προς τη Μόσχα: Αναγνωρίζουμε την Δημοκρατία της Νέας Ρωσίας – Ύστατη προσπάθεια να ακυρωθεί η πώληση των S-400 στην Τουρκία! (Κάτι τέτοιο,είναι απίθανο να γίνει απο την Ελληνική Πλευρά!)

Σύμφωνα πάντα με Σενάρια,Ρώσοι Αξιωματούχοι έδωσαν μια απάντηση για αυτό λέγοντας: Οι Φίλοι Έλληνες,και κυρίως η Κυβέρνηση του Σύριζα,ετοιμάζει ένα Βαρύ εξοπλιστικό πρόγραμμα, αρχικής εκτίμησης 4 δισ., ανακοίνωσε μέσω non paper ο Υπ.Αμυνας Πάνος Καμμένος, στοχεύοντας στην απάντηση των Τουρκικών προκλήσεων, αφήνοντας έξω την Ρωσία απο αυτο το εξοπλιστικό πρόγραμμα, και επιλέγοντας με απευθείας ανάδοχο ….χωρίς προκήρυξη διεθνές διαγωνισμό, ζήτησει,προσφορά,αγορά, την αγορά μαχητικών 5ης γενιάς F-35 από τις ΗΠΑ!Μάλιστα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, μετά από δυό ΚΥΣΕΑ , συναντήθηκε με τον σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, George Papadopoulos, και κατέθεσε επίσημο αίτημα αγοράς μαχητικών 5ης γενιάς F-35 από τις ΗΠΑ!

Οταν εμείς σαν Ρωσία, επανειλημμένως έχουμε προτείνει στις εκάστοτε Ελληνικές Κυβερνήσεις, ενα σωρο διευκολύνσεις,με ελκυστικούς όρους δανείων,η Ελληνικη απάντηση είναι αρνητική!

Μην Ξεχνάμε οτι στην επίσκεψη στην Αθήνα του Ρώσου ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ 01|11|2016, ο υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, επέλεξε να γυρίσει την πλάτη του, λάμποντας επιδεικτικά δια της απουσίας του,σνομπάροντας-αδιαφορώντας για την ρωσική πρόταση που θα έπεφτε στο τραπέζι για συμπαραγωγή εξοπλιστικών προγραμμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος,όπου και θα έδινε ανάσα πνοής με την απόκτησή υπερσύγχρονου εξοπλισμού για τον Ελληνικό Στρατό, αντί αυτού προτίμησε ένα τροπικό ταξιδάκι στην Ινδονησία;

Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί για την ώρα, και όλα τα αιτήματα της Τουρκίας για αγορά υπερσύγχρονου εξοπλισμού απο την Ρωσία,αξιολογούνται, μιας και η Τουρκία Παραμένει ,και είναι ένας κύριος Εχθρός στην Περιοχή!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΟΛΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΡΩΣΟΔΟΥΛΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ……ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛ@ΚΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΔΕΝ ΛΑΒΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ….ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΑΜΑ ΜΙΛΑΩ.
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΗΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ (π.χ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ)ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟ.
    Υ.Γ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΡΩΣΟΜΑΚΕΛΕΙΟ

  2. Εμας οι Ρωσοι μας προσφερανε καποια στιγμη να αγορασουμε SU-30 αν δε κανω λαθος τα οποια ειναι 3 φορες καλύτερα και αποτελεσματικά απο τα F35 αλλα και παρα πολύ φθηνότερα και εμεις σφυραγαμε κλεφτικα. Καλα να κανουν οι Τουρκοι να παρουν S400 θα μας τα κανουν τα F35 χαλκομανια.

  3. Αρκετές φορές την πουλήσαμε και μεις! Μη ξεχνάμε η Ρωσία κάνει μπίζνες και διπλωματία, το συμφέρον του κοιτάει και φυσικά πάει στις χώρες που συνορεύει, που θα πάει στην Ευρώπη την Αμερικανόδουλή. Εμείς κρεμόμαστε από τα κάκαλα των Αμερικάνων και των Ευρωπαίων που θα μας κάνουν ντα αν αγοράσουμε από αλλου ή θα οργανώσουν Βέβαια δε ξέρω αν επιβεβαιώνεται το συγκεκριμένο με τους S400.

  4. Η ΕΛΛΑΔΑ και η ελληνες ηταν ειναι και θα ειναι πάντα μόνοι τους και η Ιστορία το εχει δείξει πάμπολλες φορές.

  5. Μαλακίες από Ρωσόδουλους που προσπαθούν να δικαιλογήσουν την υποστήριξη Πούτιν στον Ερντογάν – Προδότες για χάρη της Ρωσίας – @@@

    1. Μαλακίες από Αμερικανόδουλους που προσπαθούν να δικαιλογήσουν την υποστήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στον Ερντογάν – Προδότες για χάρη της Αμερικης – @@@

  6. Να τα δώσουν στη Τουρκία. Εμάς να μη μας ζαλίζουν με φθηνα κόλπα.

  7. Ένα είναι σίγουρο και το ξέρουν ΟΛΟΙ. Απαγορεύεται να αγοράσουμε όπλα από άλλο κράτος και ιδιαιτέρως από Ρωσία. Ένας τόλμησε να το κάνει και κάψανε όλη την Ελλάδα, απήγαγαν τα παιδιά του, έκαψαν την Αθήνα και τον ανάγκασαν να κάνει πρόωρες εκλογές. Αλλιώς θα είχαμε άλλο ένα θερμό επεισόδιο με τα Ίμια.

  8. Ρε πατε καλα θα δωσει ο πουτιν στον ερντογαν s 400 και με δανειο που θα παρει παλι απο τους ιδιους…χαχα ξερει καποιος να μας πει στην σχολη αξιωματικον τις τουρκιας ποιας χωρας σημαια εχουν σαν εχθρο…φυσικα τις ρωσιας και τις ελλαδας…απλα ο πουτιν κανει παιχνιδι στο φασισταριο τον τουρκο να του παρει οτι εχει και δεν εχει και μετα θα τον ..ξεσκισει..

    1. ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΣ …ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕΣ ΟΡΘΑ….

  9. Φτηνή πόρνη κατάντησε. Δεν είναι τυχαίο το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας, όταν ακούμε για “ρωσίδες”

    1. Εμένα φιλε οταν ακουω για ρωσιδες ,στο μυαλο μου ερχετε η ομορφιά!Με το “φτηνές πόρνες” σαν χαρακτηρισμό γυναικών ασχολούνται όσοι έχουν κόμπλεξ ,λόγω ψυχολογίας “τσουτσούνας”..Παρεπιπτόντως να δείς πόσο φτηνές πόρνες υπάρχουν σε όλα τα υπολοιπα κράτη…Ο Ρωσσος κοιτάζει το συμφέρον του και καλά θα κανουμε και εμεις να κοιτάξουμε το δικό μας..Αν μας συμφερουν τα f-35 γεωπολιτικά ,να παρουμε αυτά ,ναι, αλλά όχι να τα πάρουμε χωρίς στρατηγικά ανταλλάγματα ,απλά και μόνο για να μείνει ο καμμένος 2-3 χρόνια ακόμα υπουργός.

Comments are closed.