Ρουκέτες Μυλωνάκη κατά δημοσκόπων

Κοινοποίηση:
milonakis

Παρακολουθώντας κάποιος τις δημοσκοπήσεις απο την αρχή της μικρής αυτής προεκλογικής περιόδου διαπιστώνει ότι ένα κόμμα δεν εμφανίζεται καθόλου. Αυτό είναι ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Ενα κόμμα που πριν λίγο καιρό στις ευρωεκλογές πήρε το 2,8 % της προτίμησης του ελληνικού λαού. Εμφανίζονται κόμματα με 0,9% με 1% αλλά ο ΛΑΟΣ πουθενά. Απο την άλλη μεριά το σύστημα εμφανίζει ένα ΠΟΤΑΜΙ απολιτίκ κόμμα σχεδόν με 6 ή 7 % , ένα κόμμα Παπανδρέου που μόλις γεννήθηκε κοντά στο 3% και βέβαια δίνει ποσοστά 5ή 6 % στη ΧΑ που τη θέλει στη βουλή για να υπάρχει ΧΩΡΙΣ να το υπολογίζει κανείς στο κοινοβούλιο. Μόλις σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έκανε ακριβώς την ίδια δήλωση και είπε αυτά που φωνάζω εγώ και ο πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης τόσες μέρες.

Αρα είναι πλέον ορατό το κακούργημα της διαχείρησης και καθοδήγησης της κοινής γνώμης. Εκούσια ή ακούσια θα το βρεί η δικαιοσύνη . Απο Δευτέρα ανοίγουν οι λογαριασμοί μας με τους δημοσκόπους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. τι εκανεs στο γραφειο του Αναπληρωτη εθνικηs αμυναs με τον Βαλαρη;;;;;;;;Τι εκανεs στο γραφειο του Βρυωνη ΤΑΜΗΛΟ;;;;;;;βρωμοκοπρια κωλωγλυφτη ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!

  2. Καλε τι ψαλιδι ειναι αυτο;;;;;;Δημοκρατεs βρωμοποδιτσεs ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!τετοια αγαπη για ΤΟΝ ΤΟΤΟ τον ΤΑΜΗΛΟ;;;;;;

  3. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΡΥΠΙΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΠΟΥ…ΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

  4. Ο/Η ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ λέει:

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΜΥΛΩΝΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝ

  5. ΜΥΛΩΝΑΚΗ, όταν δούλευες ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ του ΧΡΙΣΤΙΔΗ (που τον κλείσαν μέσα) και του ΑΝΤΡΕΑ με τα τσοντοκάναλλα ήταν καλά????

    Από ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ – ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ???

    ΛΑΜΟΓΙΟ!!!

  6. 25/03/2013 Mια μεγαλη εκπληξη περιμενε τουs πολιτεs που παρακολουθησαν στο ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ την παρελαση για τον Εορτασμο τηs Εθνικηs μαs Επετειου!!!!!!!Στο τελοs τηs παρελασηs αφου ειχαν περασει τα μαθητικα τμηματα οι συλλογοι οι οργανωσειs εκαναν την εμφανιση τουs ΜΕΛΗ ΤΗΣ STOAS DIONYSOS AR.111 THS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ APOSTOLO PLOTINIO TSIPIDH 33o ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!!17/04/2013 Μεγαλη συναντηση αρχηγων στην αιθουσα Ναρκισοs ο προεδροs του ΛΑΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ APOSTOLO PLOTINIO TSIPIDH Τον Επικεφαληs τηs μεγαλυτερηs ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ δυναμηs στον μεικτο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE!!!!!!!!!!!!!!Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!

  7. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩ…ΛΟΙ εκανε η μυγα κω…λο και εχεσε τον κοσμο ολο Ο ΤΑΜΗΛΟΣ…..ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΠΟΡΔΟΥ….χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  8. Τι εγινε ρε αεροπορδε σε πείραξε η χρυσή αυγή κάτσε με τον χοντρό εκεί και μην μιλας

  9. Ναι κύριε Μυλωνάκη, δεν υπολογίζει κανείς τη ΧΑ στο κοινοβούλιο γι αυτό τους έβαλαν φυλακή.

    Αλήθεια θα μας πείτε γιατί δεν έχει καλέσει ακόμα ένας εισαγγελέας τον Καρατζαφέρη για τις μίζες στα εξοπλιστικά και τις offshore ;

Comments are closed.