«Ρουκέτες» από ρεπόρτερ ΠΑΟΚ για Σκουτέρη, Σαββίδη, τελικό – «Γι’ αυτό δεν άλλαξε η απόφαση»! «Βαριές» κουβέντες από Θεσσαλονίκη μετά την απόρριψη της Έφεσης!

Κοινοποίηση:
savvidis-touba70361

Το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη μετά την απόρριψη της Έφεσης περιγράφει ο Αντώνης Τσακαλέας. Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μίλησε στο Sportdog.gr για την απόφαση και τι θεωρούν στον Δικέφαλο για την υπόθεση. «Ο Σκουτέρης είχε δείχει διάθεση να ψάξει την υπόθεση, κάτι άλλαξε και ουσιαστικά τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρωτόδικη απόφαση», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο συνάδελφος επεσήμανε, ότι αναμένεται η πρώτη αντίδραση Σαββίδη για το τι μέλλει γενέσθαι και κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ σε αυτήν την εκρηκτική ατμόσφαιρα. «Το ζήτημα είναι πολύ μεγάλο, αντιλαμβάνομαι την πικρία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, υπάρχει όμως και ένα μέλλον που ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να το υποθηκεύσει», αναφέρει ο Αντώνης Τσακαλέας. Εντύπωση προκαλεί η απάντησή του σε ερώτηση, για το αν υπάρχει διάθεση αυτοκριτικής στην ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πως είναι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη μετά την απόρριψης της έφεσης;

«Υπάρχει κλίμα απογοήτευσης για την απόφαση αλλά και τον τρόπο που πάρθηκε, όπως αναφέρουν και στον ΠΑΟΚ. Νομίζω, ότι όσο περνούν οι μέρες θα γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο, ότι στον ΠΑΟΚ θεωρούν, πως ο Σκουτέρης είχε δείξει την πρόθεσή του να ψάξει την υπόθεση, να διαπιστώσει τι συνέβη με αυτό το περιβόητο σφύριγμα. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν, ότι κάτι άλλαξε και ουσιαστικά τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρωτόδικη απόφαση. Σε αυτή υπάρχει το ερώτημα, αν όντως κινήθηκαν οι διαδικασίες για την επανέναρξη του αγώνα».

Πότε θα προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο ο ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ περιμένει να δημοσιευτεί το σκεπτικό της απόφασης της Εφέσεων, για να πάει στο Διαιτητικό και να οριστεί δικάσιμος. Ανάλογα το πως θα κινηθούν οι διαδικασίες θα κινηθεί και ο ΠΑΟΚ. Είναι θέμα νομικό. Η αλήθεια είναι, ότι όσες υποθέσεις έχουν πάει στο Διαιτητικό έχουν φύγει με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, είτε η τελευταία διαφοροποίησε την πρωτόδικη είτε όχι».

Για το Κύπελλο γίνεται κάποια αναφορά μετά την ανακοίνωση της απόφασης;

«Επειδή είναι πολύ φρέσκια η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής είναι λογικό να υπάρχει στον κόσμο απογοήτευση και θυμός. Κι αυτό είναι θέμα, πως μπορεί ο ΠΑΟΚ ως οργανισμός να το διαχειριστεί. Για όσους είναι αρκετά θυμωμένοι και το ξεχνούν, λέγοντας, ότι δεν τους ενδιαφέρουν και νιώθουν αδικημένοι, να πούμε, ότι ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-2019 ξεκινά με -2 βαθμούς».

Σε ρωτώ γιατί έχει διαμορφωθεί πολύ τεταμμένο κλίμα…

«Κατά αρχάς πρέπει να αντιληφθούμε, ότι οι δύο ομάδες πρέπει να μπούνε σε μία διαδικασία τελικού. Το κλίμα ανάμεσά τους μόνο καλό δεν είναι. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων πρέπει να μπούνε σε ένα τραπέζι για τα μέτρα τάξης. Στη συνέχεια, την παραμονή του τελικού θα πρέπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Μανόλο Χιμένεθ να δώσουν τα χέρια για μία εθυμοτυπική φωτογραφία με φόντο το τρόπαιο, όπως γίνεται πάντα στις συνεντεύξεις Τυπου. Και μόνο που τα συζητάμε αυτά ακούγεται κάπως. Το θέμα του τελικού είναι πολύ μεγάλο και αφορά τις δύο ομάδες, τη διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία. Αντιλαμβάνομαι την πικρία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, υπάρχει όμως και ένα μέλλον που ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να το υποθηκεύσει».

Θεωρείς δηλαδή ότι πρέπει να γίνει μία προσπάθεια για να πέσουν οι τόνοι για το συμφέρον του ΠΑΟΚ;

«Θεωρώ, ότι είναι πολύ σημαντική η πρώτη τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη μετά από όσα έχουν γίνει. Διότι θυμίζω, ότι από τις 11 Μαρτίου μέχρι τώρα, πλην της τοποθέτησης που είχε κάνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μίας ατάκας που είχε κάνει στο στενό του περιβάλλον για εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, δεν έχει καταγραφεί κάτι άλλο».

Θα έχουμε σύντομα τέτοια αντίδραση;

«Η λογική λέει πως θα έχουμε, γιατί είναι ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι ο άνθρωπος που ορίζει τις τύχες του συλλόγου».

Τι μπορεί όμως να σημαίνει μία τοποθέτηση Σαββίδη; Ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στα άκρα;

«Μέχρι στιγμής όσες φορές ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε τέτοια “δίνη”, ο Ιβάν Σαββίδης είχε προχωρήσει σε μία σειρά συναντήσεων όχι μόνο με ανθρώπους του περιβάλλοντός του και μέλη του ΔΣ, αλλά και μέλη της ασπρόμαυρης οικογένειας. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και τώρα. Το ξαναλέω, το βάζω υπό το πρίσμα των πρώτων ωρών μετά την απόφαση. Υπάρχουν φωνές, ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κατέβει στον τελικό, αν γίνει στο ΟΑΚΑ ή ότι πρέπει να κατεβάσει την Κ-20 γιατί δεν θέλει να παίξει με τέτοιες συνθήκες. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να αφήσει ένα 24ωρο να περάσει, γιατί ο θυμός είναι ο χειρότερος σύμβουλες σε τέτοιες καταστάσεις. Επαναλαμβάνω για τον ΠΑΟΚ είναι θέμα, να μπορέσει να κοιτάξει το δάσος και όχι απλά το δέντρο».

Διάθεση αυτοκριτικής υπάρχει στην ομάδα; Στον ΠΑΟΚ επικοινωνούν, ότι τους «έκλεψαν», αλλά υπάρχει απόδοση ευθυνών για τα φετινά λάθη που δεν ήταν και λίγα; Θα έχουμε αποχωρήσεις στελεχών;

«Αυτό είναι δεδομένο και θα γίνει. Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεκινήσει μία τέτοια διαδικασία. Οποιαδήποτε απόφαση και να υπήρχε θα γινόταν η διαδικασία.Η απόφαση δεν έχει καμία σχέση με το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ εσωτερικά. Περιμένω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πως θα χειριστεί ο Ιβάν Σαββίδης μία τριετία που θα είναι εκτός γηπέδων λόγω της τιμωρίας και το πως θα κάνει τον ΠΑΟΚ να παραμείνει σε θέση διεκδικητή εντός γηπέδων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ.

  2. Και τι περίμενε από το Αθηναϊκό κράτος.??
    Να πάρει πρωτάθλημα.?
    Αυτοί προτιμούν να πεθάνουν παρά να φύγει το πρωτάθλημα από την Αθήνα.!!
    Δεν υπάρχει Ελλάδα, μόνο Αθήνα, όσο πιο γρήγορα το πάρουν χαμπάρι στην Ελλάδα τόσο γρηγορότερα θα πάψει αυτό το αίσχος.!!!

Comments are closed.